ClickCease
Map pin Lokation: Aalborg Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Aalborg

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Aalborg tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Aalborg får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Aalborg

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Din bedemand i Aalborg - hjælp til et ordentligt farvel

Når du mister en person, du holder af, kan det være svært at tage stilling til det sidste farvel. Midt i sorgen er det derfor vigtigt, at du har en person, der kan tage sig af de praktiske og formelle gøremål i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Aalborg. Det ved vi alt om, hvorfor vi som bedemand i Aalborg kan hjælpe dig med at få arrangeret den rette afsked.

Vi ved, hvad der skal til, for at hjælpe dig og din familie med at arrangere det svære, sidste farvel med jeres kære. Fra start til slut gør vi alt for at hjælpe dig. Hos os får du en personlig afsked med bisættelse eller begravelse i Aalborg, hvor du ikke skal tænke på det formelle. Vi tager os af alle de praktiske detaljer, så I kan få ro og plads til at sørge.

Som din bedemand i Aalborg står vi altid klar til at hjælpe dig i den svære tid efter dødsfaldet. Du kan ringe eller skrive til os 24 timer i døgnet alle ugens dage. Hos os får du taget ordentligt afsked.

Læs mere

En god afsked med bisættelse eller begravelse i Aalborg

Sorgen over at miste en af sine kære kan virke ubærlig, og smerten kan få det hele til at virke ligegyldigt. Derfor kan det være vanskeligt at finde overskuddet til at tænke på en bisættelse eller begravelse. Vi er din erfarne bedemand i Aalborg, hvorfor vi udviser stor forståelse for den svære situation, du og din familie står i. For os er det vigtigt at skabe ro omkring dig, så du og din familie får plads til at sørge og støtte hinanden.

Vi har stået for mange begravelser og bisættelser i Aalborg, hvorfor vi ved nøjagtigt, hvad der skal til, for at gøre den sidste afsked til en bedre begravelse eller bisættelse for dig og din familie.

Har I særlige ønsker for dagen, eller har afdøde ytret sine ønsker før sin død, hjælper vi naturligvis også med at opfylde disse, så I kan få den rette afsked.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi klarer alt det praktiske

Der er mange ting at tage stilling, når du skal planlægge en begravelse eller bisættelse i Aalborg. Midt i sorgen og fortvivlelsen kan det være uoverskueligt at planlægge den sidste afsked. Som pårørende vil man gerne arrangere en ceremoni i afdødes ånd, hvor alt bliver gjort så ordentligt som muligt. Det ved vi. I den situation kan du derfor trygt læne dig op ad vores bedemand i Aalborg. Her får du den hjælp og rådgivning, som du har brug for.

Vi er lokalkendte i området. Derfor har vi en nær kontakt til alle byens kirkekontorer og præster. Derfor står vi for kontakten til det lokale kirkekontor, yder bistand i forhold til dødsannonce, udfylder de vigtige papirer, bestiller bårebuketten og meget mere.

Som din bedemand i Aalborg ved vi alt om, hvad der skal til, når du ønsker en personlig afsked. Vi hjælper med at skabe en dag i afdødes ånd, som du og din familie ønsker den.

 

483_309494-600×576
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Vores bedemand i Aalborg tager hjem til dig

  Midt i sorgen kan det virke uoverkommeligt at tage stilling til alle detaljerne ved en bisættelse eller begravelse. Derfor anbefaler vi altid, at vores bedemand i Aalborg tager hjem til dig. I dit hjem befinder du dig i trygge og rolige rammer, hvilket gør det mere behageligt, når I skal tage de sidste vigtige beslutninger for jeres kære.

  Ved vores besøg taler vi om afdøde og dennes eventuelle ønsker til en ceremoni samt hvilke ønsker, du har til den sidste afsked. Sammen gennemgår vi blandt andet om:

  • Valg af kiste/urne
  • Ønskede kirke og præst
  • Salmer

  Hos os sørger vi altid for en rolig og behagelig samtale i dit eget hjem, så vi stille og roligt kan tale om den ønskede handling for jeres kære. Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med et dødsfald. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores bedemand i Aalborg med dine spørgsmål – døgnet rundt.

  Læs mere

  Bedemand i Aalborg til fast lav pris

  Økonomien er det sidste, du skal tænke på, når du sørger over tabet af en person, du elsker. Derfor har vi gjort det let og gennemskueligt at få overblikket over, hvad du får for dine penge. Vi leverer forskellige pakkeløsninger, hvor du kan vælge præcis den service til den pris, der passer til dig og dine ønsker.

  I årenes løb har vi planlagt mange begravelser og bisættelser i Aalborg, hvor vi har hjulpet mange tilfredse familier med en god afsked. Derfor ved vi alt om dine ønsker og behov vedrørende pris og service, når du skal tage afsked. Som din bedemand i Aalborg får du altid nærværende og professionel service til fast lav pris.

   

  Text image

  Kontakt din bedemand i Aalborg

  Midt i sorgen over at have mistet en af dine kære kan en god afsked sætte et smukt punktum for det liv, I kommer til at savne. Selvom tabet kan virke uforståeligt og det sidste farvel ubærligt, vil ceremonien med al sandsynlighed blive en dag, som I kan se tilbage på med en god fornemmelse. Som din bedemand i Aalborg vil vi gøre alt for, at du og din familie får den rette afsked med jeres kære.

  Vi står klar til at hjælpe dig og din familie. Når du har kontaktet os for aftale om et møde, kan vi være hjemme hos dig inden for få timer.

  Kontakt vores bedemand i Aalborg på telefon 81 61 11 66 eller skriv til os på aalborg@godafsked.dk.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere