ClickCease
Map pin Lokation: Amager Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Amager

Vores bedemand i Amager tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Amager tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Amager får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Amager

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Kompetent og professionel hjælp til en smuk afsked

I forbindelse med dødsfald i din nærmeste familie eller vennekreds opstår der ofte en række spørgsmål, som kan være vanskelige at finde svaret på alene. Når du befinder dig i en tilstand af sorg, kan det være noget nær umuligt at samle tankerne og tænke nøgternt og klart. At rette din opmærksomhed mod alle de praktiske gøremål, der opstår, når et menneske går bort, kan være en enorm og uoverskuelig opgave. Derfor vælger mange at søge hjælp hos en bedemand, når de mister en pårørende.

Godafsked er en landsdækkende kæde af danske bedemænd, der er beliggende i Danmarks største byer. Hos os finder du altid kompetent og professionel hjælp, når du mister en, der har stået dig nær. Du kan kontakte os, når du har behov for det – døgnet rundt. Vi står klar til at hjælpe dig igennem alle faser af den sidste afsked, så du står med en god og meningsfuld oplevelse, når højtideligheden er til ende.

Læs mere

Prissikker bedemand på Amager

Når du kontakter vores afdeling for en bedemand på Amager, får du tilbudt en personlig samtale, hvor vi tager udgangspunkt i den afdødes og de pårørendes ønsker for en værdig afsked.

Hos Godafsked betaler du ikke ekstra for et hjemmebesøg, da det er vores filosofi, at god og kompetent hjælp og vejledning starter med den personlige kontakt, hvor vi sammen finder den rette vej til et værdigt og meningsfuldt farvel.

3237e1312c82849428fdf884c25d4b05d03ac8a1_den-blaa-planet-5-600×400
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi tager gerne en snak hjemme hos jer 

Hos vores bedemand på Amager bliver du mødt med omsorgsfuld og professionel vejledning vedrørende de formelle aspekter af dødsfaldet, ligesom vi også kan være behjælpelige med praktiske detaljer i forbindelse med en eventuel højtidelighed. Hos os kan du slippe bekymringerne om de praktiske opgavers omfang, ligesom du kan være sikker på, at den pris vi aftaler, er den pris du betaler, når vores arbejde er gjort.

Hos Godafsked ligger det os meget på sinde, at du modtager en både kompetent og fair behandling, når du står i den svære tid, hvor du skal tage afsked med en af dine kære. Derfor finder du her på siden en udførlig prisliste over vores ydelser, som kan give dig svar, når du ønsker et økonomisk overslag, ligesom vores medarbejdere altid taler åbent og ærligt om alt – også prisen.

Har du behov for hjælp fra en erfaren og prissikker bedemand på Amager, så kontakt os endelig. Vi står klar ved telefonen hele døgnet.

Filips_Kirke_Amager-600×400
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Få hjælp til at arrangere en mindeværdig begravelse på Amager

  Når du mister en af dine nærmeste, skal du tage stilling til, hvilken ceremoni der er det rette sidste farvel – er det fx en traditionel kirkelig begravelse eller bisættelse? Hvis den afdøde ikke selv har taget stilling til de praktiske detaljer vedrørende højtideligheden, kan vi hos Godafsked hjælpe dig med at træffe et meningsfuldt valg.

  Ønsker du assistance til at arrangere en mindeværdig afsked i form af en begravelse på Amager, kan vores medarbejdere være behjælpelige med praktisk hjælp og overblik, så ceremonien bliver efter dit eller afdødes ønske. Vores medarbejdere kan bistå dig med en lang række gøremål vedrørende den forestående ønskede begravelse, så du kan være i fred med den sorg, der naturligt opstår, når man mister en af sine nærmeste. Hos Godafsked på Amager finder du hjælp til alle de formelle gøremål, som eksempelvis dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp. Derudover kan vi også være behjælpelige med de praktiske detaljer vedrørende selve begravelsen, som blandt andet kan inkludere at vi retter kontakt til præst, kirkekontor og graver. Vi tager også gerne til opgave at få indrykket dødsannonce, bestilt blomster og kranse samt sørger for planlægning af traktement efter højtideligheden, hvis dette er et ønske.

  Har du brug for omsorgsfuld og diskret hjælp til at planlægge en begravelse på Amager, kan du trygt kontakte Godafsked. Vi hjælper dig hele vejen.

  Læs mere

  Sig farvel ved en bisættelse på Amager

  Ønsker du, at den endelige afsked skal tages ved en bisættelse, kan vores medarbejdere naturligvis også være behjælpelige med detaljerne vedrørende en sådan.

  Når du retter henvendelse til Godafsked på Amager med ønsket om at arrangere en bisættelse for en pårørende, får du tilbudt en personlig samtale i dit eget hjem, hvor de praktiske detaljer vedrørende dødsfaldet og den forestående ceremoni drøftes. Her finder I sammen ud af, hvad du og dine pårørende har behov for hjælp til, så jeres oplevelse af forløbet bliver vedkommende og rigtig.

  198350_Amager_Strandpark_Astrid_Maria_Rasmussen4-600×400

  Har I netop mistet et kært familiemedlem? 

  Som bedemand på Amager hjælper vi dig med at skabe de perfekte rammer for en smuk og mindeværdig bisættelse. Hos os kan du få hjælp til alle de praktiske ting, der kan være svære at overskue, når man er tynget af sorg. Vi tager gerne kontakt til alle de formelle instanser, ligesom vi gerne klarer alle de gøremål der er i forbindelse med højtideligheden.

  Godafsked er en lokalt forankret forretning på Amager, så vi kan tilbyde dig de bedste forudsætninger for at arrangere en god og betydningsfuld bisættelse, der tilgodeser dine eller den afdødes specifikke ønsker. Hos os finder du altid gennemskuelig og kompetent rådgivning og hjælp, der opfylder dine ønsker og krav til en værdig afsked, og vi gør altid vores bedste for at møde dig i sorgen med en fair og gennemsigtig behandling. Lad vores solide lokale kendskab forenes med dine ønsker om en god afsked for din kære, så vi sammen kan skabe det helt rigtige sidste minde om den, du har mistet.

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere