ClickCease
Map pin Lokation: Ballerup bedemand Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Ballerup bedemand

Vores bedemand i Ballerup tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Bedemand i Ballerup tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Ballerup bedemand får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Ballerup bedemand

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Bedemand i Ballerup – Altid i gode, trygge hænder

Hos Godafsked ved vi, hvilke smertefulde følelser der er forbundet med tabet af et nærtstående familiemedlem eller en kær ven. Midt i en sorg kan det være en utrolig stor og ikke mindst uoverskuelig opgave at varetage planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Netop derfor har vi hos Godafsked lokale, erfarne og særdeles professionelle bedemænd i Ballerup, der døgnet rundt og alle ugens dage står klar til at hjælpe med alt det praktiske bag en afskedsceremoni.

Sorgen kan vi ikke mildne, men vi kan være behjælpelige i forhold til din tvivl og dine spørgsmål. Med en god og smuk afsked får I sagt det sidste, vigtige farvel til jeres kære. Den smukkeste afsked er den, der sker med respekt for afdøde og dennes ønsker. Derfor står vi klar med professionalisme i højsædet, således at vi kan planlægge den bedste afskedsceremoni, hvor alle ønsker – store som små – tages i betragtning.

Læs mere

Hvilke ydelser tilbyder vi hos Godafsked?

Få en god afsked i Ballerup

Hvordan ser den bedste afsked ud for jer? Som din foretrukne bedemand i Ballerup ved vi, hvor vigtig en god, mindeværdig afsked er. Derfor hjælper vi jer med alt det praktiske arbejde bag ceremonien, så I kan få ro og tid til at sørge. Hos Godafsked er vores bedemænds vigtigste og fornemmeste opgave at sørge for, at der bliver arrangeret en god afskedsceremoni lige efter ønskerne.

Har afdøde allerede fortalt jer om sine ønsker? Har I som pårørende særlige ønsker til, hvordan ceremonien skal forløbe sig?

Hos Godafsked har vi stor erfaring med bisættelser og begravelser i Ballerup, hvor vi naturligvis henvender os til den ønskede kirke samt præst, som foretrækkes af jer. Havde afdøde særlige ønsker til sin afsked, som f.eks. askespredning, eller foretrækker I en handling fra et kapel, hjælper vi jer ligeledes med at få den helt rette og mest personlige afsked for jeres kære.

Hos Godafsked er bedemanden i Ballerup professionel og bekendt med lokalområdet og de forretningsdrivende. Derudover har bedemanden forbindelser til de forskellige serveringssteder i Ballerup, der kan danne en smuk ramme for et traktement efter ceremonien.

 

138048_Sct._Nicolai_kirke-600×576
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Økonomisk gennemsigtighed og troværdighed

Hos Godafsked møder vi dig med gennemsigtighed og troværdighed i forhold til hele vores forretning – også de økonomiske aspekter. Hvadenten du står og skal planlægge en begravelse eller en bisættelse i Ballerup, står vi hos Godafsked klar til at hjælpe dig med alle de praktiske og administrative detaljer. Du kan helt uforpligtende kontakte vores bedemænd vedrørende et prisoverslag for den valgte ceremoni.

Vi ved godt, at det er vanskeligt i sorgen at skulle forholde sig til de omkostninger, der er forbundet med at tage afsked. Derfor er det en kerneværdi i vores forretning, at betingelserne og priserne er let gennemskuelige og på et prismæssigt leje, hvor de fleste kan være med.

 

the-main-farmhouse
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Hvordan vi hjælper dig med begravelse og bisættelse i Ballerup

  Når du har kontaktet og henvendt dig til os, aftaler vi sammen et tidspunkt på dine vilkår, hvor vi gennemgår flere detaljer. Vi vil naturligvis foreslå dig et personligt møde såfremt det ønskes. Her vil du i fællesskab med bedemanden i Ballerup få et overblik over, hvorledes de næste faser og trin vil forløbe sig. Lad bedemanden give dig overblikket tilbage og planlægge en mindeværdig afsked lige i afdødes ånd.

  Vi planlægger også de detaljer, som familien eller den afdøde har i forbindelse med ceremonien i Ballerup. Vores bedemænd stræber altid efter at opfylde de ønsker, der er til ceremonien – også hvis det er en ceremoni, der ikke nødvendigvis efterlever de normale traditioner forbundet med en begravelse eller bisættelse.

  Det er enormt vigtigt for os, at du har tid til din sorg og dine nærmeste. Derfor er vores bedemand også til stede for at hjælpe dig med alle de praktiske opgaver og papirer, der skal håndteres i forbindelse med et dødsfald og en begravelse eller bisættelse. Det drejer sig blandt andet om at tage kontakt til kirkekontor, præst og graver, samt ansøgning om begravelseshjælp i tilfælde af, at det er relevant.

  Læs mere

  Kontakt din lokale bedemand i Ballerup – vær i trygge hænder

  Det er som at lande i en blød dyne og få et kærligt kram, når hjælpen er nær. Hos Godafsked sørger vi for at hjælpe så meget, vi kan. Vores bedemand i Ballerup er omsorgsfuld og kompetent og sikrer, at du er i fuldkommen trygge hænder, når du skal sige sidste farvel til afdøde.

  Hvordan ærer man den person, man har mistet, sådan at det føles helt rigtigt, når man desværre skal sige farvel? For os er det særligt vigtigt at prioritere alle ønskerne til ceremonien. Hos Godafsked lytter vi til ønskerne, således at den sidste afsked bliver et smukt og varigt minde. Vi står til din rådighed 24 timer i døgnet, sådan at du kan få vores hjælp, lige når behovet opstår.

  Fordelen ved at vælge en lokal bedemand i Ballerup er, at vi hurtigt kan stå til rådighed for dig og din familie. Du kan altid ringe til os uforpligtende på alle tider af døgnet.

  Godafsked byder på omsorg, kompetente råd og vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din familie i en svær tid!

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere