ClickCease
Map pin Lokation: Gentofte Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Gentofte

Vores bedemand i Gentofte tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Gentofte tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Gentofte får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Gentofte

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

I gode hænder hos din bedemand i Gentofte

Tabet af et nærtstående familiemedlem eller en kær ven kommer aldrig belejligt, det ved vi alt om hos Godafsked. Hvad enten du har mistet en pårørende ved et langt og udtrættende sygdomsforløb eller et traumatisk og pludseligt dødsfald, så er den slags altid forbundet med stærke følelser og en stor sorg, som kan være svær at bære. Som efterladt kan det være vanskeligt at skulle forholde sig til meget andet end det tab, der i øjeblikket er så nærværende i livet, og derfor benytter rigtig mange sig af assistance og vejledning fra en bedemand, når de har mistet en pårørende.

Hos godafsked i Gentofte står din lokale bedemand klar med råd og vejledning, når du har mistet en nærtstående familiemedlem eller en ven. Det kan virke som en nærmest uoverskuelig opgave at skulle arrangere den helt rette afsked, hvadenten det er en begravelse eller en bisættelse og her kan vi hos godafsked i Gentofte hjælpe. Du kan altid kontakte vores medarbejdere i alle døgnets timer, når du har behov for at skulle planlægge den sidste afsked. Herefter planlægger vi et personligt møde, hvis du ønsker det, hvor du sammen med vores bedemand i Gentofte tilrettelægger de nøjagtige detaljer vedrørende den ønskede ceremonien. Vores bedemand er endvidere altid behjælpelig med alle de praktiske gøremål vedrørende dødsfaldet. Her kan du blandt andet få hjælp til at kontakte præsten, kirkekontor og graver angående de praktiske omstændigheder forbundet med dødsfaldet, ligesom denne også kan være behjælpelig med ansøgning om begravelseshjælp, hvis dette er relevant.

Hos Godafsked er du sikker på at møde omsorgsfuld og kompetent råd og vejledning, og en bedemand, der med sin lokale forankring i Gentofte sikrer dig trygge rammer, når du skal tage afsked med et menneske, der har haft betydning i dit liv.

Læs mere

Arranger en smuk begravelse i Gentofte

Med tabet af en nærtstående pårørende trænger der sig ofte en lang række spørgsmål på. Hvis den afdøde eksempelvis ikke har truffet beslutning om, hvorvidt en begravelse eller en bisættelse er den rette afsked, står du og de øvrige pårørende med en stor beslutning at træffe. Hos godafsked bliver du mødt med kompetent og empatisk råd og vejledning, der guider dig igennem alle de svære beslutninger.

Hvis det rette valg er en begravelse kan vi hos godafsked i Gentofte hjælpe dig med at tilrettelægge denne, så den bliver i den afdødes ånd, og du og de øvrige pårørende får et godt og smukt sidste minde om den afdøde. Skal du planlægge en begravelse i Gentofte kan vores medarbejdere hjælpe dig med alle de praktiske foranstaltninger vedrørende højtideligheden. Hos godafsked kan vi blandt andet være behjælpelige med alt fra kontakt til de rette myndigheder, indrykning af dødsannonce og bestilling bårebuket og blomster til kirken. Mange vælger også at indbyde de deltagende i højtideligheden til et efterfølgende traktement, og et sådant kan vi naturligvis også være behjælpelige med at arrangere. Vores medarbejdere har et stort kendskab til lokalområdet og de forretningsdrivende, og har derfor også forbindelser til de forskellige serveringssteder i Gentofte, der kan danne en relevant ramme for et traktement efter begravelsen.

Hos godafsked lytter vi til dine ønsker, så den sidste afsked bliver er smukt og varigt minde.

 

unnamed-1-2-600×600
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Tag ordentligt afsked ved en bisættelse i Gentofte

Har du mistet en af dine nærmeste, og søger du assistance til at planlægge en bisættelse i Gentofte, kan vi hos Godafsked naturligvis også være behjælpelige med tilrettelæggelsen af en sådan. Når du planlægger en bisættelse med assistance fra Godafsked i Gentofte, møder du kompetent og sikker vejledning gennem hele processen. Sammen skræddersyr vi en personlig afsked, der giver mening for dig og de øvrige pårørende, så i efter ceremonien står med en god oplevelse af hele begivenheden.

Hvis der er truffet valg om afsked ved en bisættelse i Gentofte, kan vores medarbejdere ligesom det er tilfældet ved begravelse være behjælpelig med en lang række praktiske og administrative gøremål, så du kan give dig hen til den sorg, der uvægerligt følger et dødsfald. I forbindelse med bisættelsen og den efterfølgende kremering, skal der blandt andet træffes valg om urne og nedsættelse af denne. En urnenedsættelse foregår et stykke tid efter bisættelsen, og er ofte en intim begivenhed for de allernærmeste, hvor der mulighed for at være sammen om minderne. Er der ønsker om en askespredning i stedet for en traditionel urnenedsættelse, kan vi hos Godafsked også være behjælpelige med råd og vejledning omkring denne.

Er der fra den afdødes eller de pårørendes sidste ønske om en begravelse eller bisættelse uden ceremoni, kan vi hos Godafsked naturligvis også imødekomme dette ønske.

82_001_Ordrupgaard_047_L-600×600
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Økonomisk gennemsigtighed og troværdighed

  Hvad enten du står og skal planlægge en begravelse eller bisættelse i Gentofte, står vi hos Godafsked klar til at hjælpe dig med alle de praktiske og administrative detaljer . Du kan uforpligtende kontakte vores medarbejdere vedrørende et prisoverslag for den valgte ceremoni, ligesom du her på siden finder en komplet prisliste over vores ydelser og tjenester. Hos os bliver du altid mødt med gennemsigtighed og troværdighed i forhold til hele vores forretning, også de økonomiske aspekter.

  Hos Godafsked ved vi nemlig godt, hvor vanskeligt det i sorgen kan være at forholde sig til de omkostninger, der er forbundet med at tage afsked. Det er derfor en kerneværdi i vores forretning, at vores betingelser og priser skal være let gennemskuelige og på et prismæssigt leje, hvor de fleste kan være med.

  Det synes vi er fair.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere