ClickCease
Map pin Lokation: Helsingør Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand i Helsingør

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Helsingør tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Helsingør får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Helsingør

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand i Helsingør

Vores professionelle bedemand Helsingør garanterer dig nærværende og pålidelig kvalitetsservice i forbindelse med såvel begravelse som bisættelse i nærheden af Kronborg. Vi hjælper dig videre – med en god afsked.

Professionel bedemand i Helsingør – til fast og favorabel lavpris

Det er aldrig kærkomment, når et nært familiemedlem går bort. Savnet er stort, følelserne sidder uden på tøjet, og det kan være vanskeligt at forholde sig til selve de mest simple og lavpraktiske ting. Denne situation er som regel forbundet med en lang række beslutninger og forhold, man pludselig skal tage stilling, hvilket typisk afføder et væld af uafklarede spørgsmål. Skal det være begravelse eller bisættelse? Hvilken kirke og præst? Hvad med dødsannonce? Og hvilket papirarbejde følger med?

Men bare rolig. Hos Godafsked står vores kompetente bedemand i Helsingør klar til at besvare alle dine spørgsmål og afhjælpe al den tvivl, du måtte ligge inde med, så det ikke kommer til at tynge unødigt i den svære tid. Det er vores fornemmeste opgave at sikre dig en så ubesværet, let og overkommelig proces som overhovedet muligt, så du kan tage afsked på den absolut mest værdige og smukke vis. Og skulle de økonomiske spørgsmål fylde i hovedet, kan vi berolige dig med, at vi tilbyder vores service og ydelser til markedets absolut laveste og favorable priser.

helsingør
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Din personlige bedemand i Helsingør – altid tilgængelig og lydhør 24/7

Et dødsfald rammer i mange tilfælde lige dér, hvor man mindst venter det. Det kræver stor omstillingsparathed og øjeblikkelig handling, hvilket kan være svært og overvældende, når man ikke er forberedt på hændelsen. Netop derfor står vi til alle tider klar til at møde dig når som helst og hvor som helst – nøjagtig dér, hvor du befinder dig bedst og mest trygt. Vi tilbyder hjemmebesøg alle døgnets timer og kan være fremme inden for blot få timer.

Efterfølgende sætter vi os ned og tager sammen en stille og rolig snak om alle de praktiske detaljer vedrørende begravelsen eller bisættelsen, så det sidste farvel kan blive præcis efter dit hoved – og ikke mindst 100% i den afdødes ånd. Du er desuden til alle tider meget velkommen til at kontakte os telefonisk, da vores telefonvagt sidder klar til at besvare dine spørgsmål 24/7 – alle ugens dage.

helsingør kirke
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Skræddersyet begravelse eller bisættelse – på dine præmisser og dit tempo

  Det er de færreste, der på forhånd har fået planlagt og snakket en begravelse eller bisættelse igennem inden dødsfaldet. Derfor ligger der et arbejde i at få afklaret, hvordan afskeden reelt set skal udforme sig rent praktisk og hvilke særlige præferencer og forhold, der skal tages højde for i denne sammenhæng. En arbejdsopgave, som vores bedemand i Helsingør står klar til at lette for dig. Ved at lade os klare alt det administrative og praktiske kan du tilbringe maksimalt tid lige dér, hvor det giver mest mening: nemlig hjemme blandt familie og venner.

  Vi tager en indledende og løbende dialog om, hvordan du forestiller dig selve dagen, og vi er selvfølgelig lydhør over eventuelle justeringer, ændringer og nyopståede behov. Skulle du eksempelvis ikke ønske en traditionel ceremoni med kirkeligt ritual, kan vi uden problemer facilitere det sidste farvel direkte fra kapellet, hvilket vi naturligvis også bistår med. Med andre ord: Vi skræddersyer en løsning nøjagtig på dine præmisser og i dit tempo.

   

  En god og smuk afsked – i helt trygge hænder

  Selvom begravelsen eller bisættelsen er en hård og emotionel begivenhed, gælder det ultimativt om at skabe de optimale rammer omkring forløbet optil og selve ceremonien. Dette gør vi allerbedst ved at sikre, at du og dine med pårørende er helt trygge igennem hele processen – fra start til slut.

  Du kan regne med vores ubetingede fortrolighed og stole på, at vi håndterer din og jeres situation med professionel omsorg og personlig respekt. Vores erfaring på feltet siger, at du som efterladt får det bedste ud af sorgprocessen, hvis der er lagt nogle faste rammer, som du er komfortabel i og som du kan navigere og være i rent følelsesmæssigt. Det er blandt andet derfor, vi er her, og vi lytter – altid.

  Hjertevarm service og omsorgsfuld ekspertise – med lokal forankring.

  Mange har et ønske om at afholde begravelse eller bisættelse i det lokalmiljø, som de og den afdøde har en personlig relation til. Derfor sætter vi hos Godafsked en stor ære i at kende til lokalområdet i det enkelte tilfælde, så vi kan tilpasse ceremonien bedst muligt dertil. Vi vores lokale bedemand i Helsingør er lokalt forankret i byen og har derfor et indgående kendskab til og stor viden om lokalområdet i Helsingør – eksempelvis hvilke kirker, der er tilgængelige.

  Valget af kirke er helt åbent, så længe afdøde er tilknyttet sognet, og vi har igennem tiden bistået en lang række begravelser samt bisættelser fra de lokale kirker, herunder Sankt Olai Kirke og Sct. Mariæ Kirke. Og skulle du ønske kyndig sparring omkring valg af kistedekorationer og bårebuketter, kan vi også være behjælpelige, da vi kender til og samarbejder med adskillige lokale blomsterbutikker. Vi både rådgiver og eksekverer på bestilling – alt sammen håndteret på den mest hjertevarme og omsorgsfulde måde.

   

  Vi sætter pris på erfaring, professionalisme, troværdighed – bogstaveligt talt

  ”Tak for en reel og kompetent behandling. Det gav mig tryghed i maven”, ”en bedemand der er dygtig, reel og billig”, ”en serviceminded og pålidelig bedemand”, ”en professionel og meget nærværende behandling”, ”Priser der er til den almindelige pengepung” Dette er bare et lille udsnit af de mange anmeldelser, Godafsked har fået på Trustpilot – og vi kunne sådan set blive ved. Det er vi selvfølgelig ekstremt stolte over – ikke mindst fordi vi selv mener, at der er hold i og god grund til de gode anmeldelser. For som en anden tidligere kunde understreger: ”Godafsked er til at stole på!” – og det mener vi bestemt også, du trygt kan stole på.

  Vi bestræber os altid på at levere den absolut bedste kvalitetsservice til markedets laveste priser, hvor alle kan være med. Vi tilbyder dig forskellige ”pakkeløsninger” med dertilhørende faste prissætninger, hvor du frit kan vælge mellem pakkerne ”prisbevidst”, ”fuldservice” eller ”unik” afhængig af, hvor meget du ønsker, vi skal klare for dig. Og vi gør hjertens gerne det hele – med samme høje kvalitets- og serviceniveau. Du kan se priserne for de enkelte ydelser i forbindelse med henholdsvis begravelse eller bisættelse lige her.

  Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 69 69 26 33, hvor vores erfarne personale sidder klar til at hjælpe – døgnet rundt. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende, personlig snak om dine behov og ønsker samt et lige så uforpligtende og personligt tilbud.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere

  Vi bærer med smil din praktiske byrde – på respektfuld og nærværende måde

  Når en nærtstående familierelation afgår ved døden, følger en lang række praktiske forhold, og det kan let forekomme meget uoverskueligt at skulle håndtere eksempelvis administrativt papirarbejde. Vores bedemand i Helsingør påtager sig hjertens gerne denne opgave for dig, så du slet ikke skal bryde hjernen med eller bekymre dig over, hvorvidt der nu er styr på det hele. Vi hjælper dig altså med alt lige fra valg af blomster/pynt, type af kiste, planlægning af selve ceremoniens forløb og meget mere.

  Hos Godafsked gør vi en stor dyd ud af, at vores bedemænd er forstående, imødekommende og dybt kompetente, hvilket er din garanti for en kvalitetsorienteret service, der tager højde for, hvordan I allerhelst vil have det. Vi sørger for alt det praktiske og giver dig den fornødne ro, så du udelukkende skal koncentrere dig om at tage ordentlig afsked med din kære. Og selvom det er en sørgelig omstændighed, gør vi vores arbejde med et kærligt og omsorgsfuldt smil.

  helsingør kirke indenfor