ClickCease
Map pin Lokation: Randers Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Randers

Vores bedemand i Randers tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Randers tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Randers får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Randers

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

God Afsked – Din Bedemand i Randers

Sorgen kan være en stor og uoverskuelige enhed, der pludselig omslutter alt, hvad man er og gør. Hos Godafsked ved vi, at sorgen kan ramme os alle og, at den har mange forskellige ansigter. Ingen oplever denne svære tid i livet ens.

At stå foran et dødsfald og efterladt af den man holder af. Og, at stå foran planlægningen af de mange detaljer en begravelse indebærer, det føles uoverkommeligt for de fleste. Det har vi fuld forståelse for, og erfaring med.

Som bedemand er det vores opgave at være det lys og den hjælpende hånd, der guider dig gennem denne svære tid, og frem til en god afsked.

Læs mere

Den sidste afsked skal være tro mod jeres ønsker

Hos Godafsked i Randers vil du møde en bedemand, der oprigtigt hjælper dig gennem hele den process som en begravelse indebærer. Gennemsigtighed, omsorg, og ærlighed er noget af det vigtigste for os at give videre. Vores priser er derfor også noget den almindelig pengepung kan være med til.

Din sidste afsked, skal blive lige som du ønsker dig, uden at du pludselig står overfor ubehagelig økonomiske overraskelser i en regning eller planer der ikke var aftalt. Vores begyndelse i livet og vores afslutning i livet, er vores største skæbne momenter. Begge fortjener, at blive æret med værdighed og kærlig omsorg. Også for dig, som den efterladte.

 

Randers
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi er der for dig døgnet rundt i en svær tid

Vi har mange års erfaring med at arrangere alt vedrørende begravelser og bisættelser. Vi sørger for, at stå ved din side gennem hele processen med råd, planlægning og vejledning. Du skal ikke bekymre dig om, hvordan alle elementerne falder på plads for at få en smuk afsked til din kære. Vi sørger for alle detaljer, og er til rådighed for dig døgnet rundt.

Når du har brug for en bedemand i Randers og har brug for vores vejledning og service, så kontakt os endelig. Selv hvis du blot er i vildrede om, hvor du skal starte eller hvor du kan få hjælp, så er du velkommen til at kontakte os helt uden forpligtelser.

At arrangere en begravelse eller bisættelse i Randers er ligesom alle andre steder en rejse med mange små detaljer, der skal føres på rette plads. Nogle af de ting vi håndterer for dig, og i samråd med dig, er:

 • Vi koordinerer alle detaljer og papirarbejde med kirkekontoret, graver og præsten
 • Vi står til rådighed for dig med personlige samtaler. Det hjælper altid at tage imod dem, men alle skal mærke efter, hvor og hvornår de eventuelt ønsker en snak med os.
 • Vi bestiller transport, blomster, dødsannonce og kranse m.m.
 • Vi sørger for ansøgning om begravelseshjælp og håndterer al dokumentation
Holstebro træer
clock-24_7
Vi hjælper døgnet rundt
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  En smuk og traditionel begravelse i Randers

  Vi oplever ofte, at de efterladte har specifikke ønsker om, hvordan de bedst får sagt farvel. Andre føler sig helt på bar bund, og ved ikke hvad afdødes ønsker eventuelt har været eller hvordan de selv får sagt farvel på en måde, der bedst afspejler det liv der har været. Der findes mange måder at tage afsked med sine kære på. Hos Godafsked har vi erfaringen og ekspertisen i at guide dig på vej.

  Et meget smukt valg er eksempelvis den traditionelle begravelse, hvor afdøde stedes til hvile i en kiste ved at blive nedsænket i jorden. Har du behov for at få planlagt en begravelse i Randers med en klassisk begravelse, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt, sorgen har ingen tidspunkter. Vi er altid til rådighed med ærlige og klare svar, og rådgiver dig gennem valg af kiste, dekorering og specielle ønsker.

  Læs mere

  En mindeværdig og kærlig bisættelse i Randers

  Hos Godafsked i Randers hjælper vi med alle former for den sidste afsked. For nogle er en bisættelse et mere naturligt og rigtigt valg. Det betyder, at de efterladte tager afsked i kirken eller i et kapel, hvorefter den afdøde køres til kremering. Nogle dage senere, får de efterladte en smuk urne med afdødes aske.

  Nogle ønsker at beholde urnen hos sig en tid, for at bearbejde sorgen og fordi det føles som den rigtige måde at sige farvel på. Når de efterladte er klar til bisættelsen, så nedsænkes urnen i jorden på kirkegården, hvor de efterladte får deres sidste farvel. I tilfælde af, at der er et ønske om, at asken skal spredes et bestemt sted eller ud over havet, så hjælper vi også med at arrangere dette.

  Kirke Randers

  Vores bedemand i Randers tager sig af alt det praktiske

  Som din bedemand i Randers har vi hos Godafsked kun på hjertet, at du skal lettes for alt det, der kan tynge din sorg, som allerede er tung at bære. Disse dage i livet, hvor man står foran afskeden til en man har kær, er ikke det tidspunkt, hvor papirarbejde, telefonopkald og planlægning skal stresse sig yderligere. Det er netop her, du har brug for, at bearbejde, hvile, og give dig selv tid til at hele.

  Hvad end du søger en begravelse eller bisættelse i Randers, så er vi klar til at støtte og hjælpe dig i disse dage efter et dødsfald, hvor vi håndterer alt det praktiske. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget som helst du er i tvivl om eller hvis du blot har nogle spørgsmål til os. Vi er til stede for dig på alle tider af døgnet.

  Og, hvis du ønsker vores service, så kan vi være hjemme hos dig inden for et par timer. Du er velkommen til at kontakte vores bedemand i Randers via telefon 81 61 11 66 eller email randers@godafsked.dk. Så kan vi lytte til dig og hjælpe med, at du får den rette afsked. Vi står til din rådighed, når du har brug for os.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere