ClickCease
Map pin Lokation: Randers bedemand Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Randers bedemand

Vores bedemand i Randers tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Som bedemand i Randers tilbyder vi:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Randers bedemand får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Randers bedemand

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

God Afsked – Din Bedemand i Randers

Sorgen kan være en stor og uoverskuelig enhed, der pludselig omslutter alt, hvad man er og gør. Hos Godafsked ved vi, at sorgen kan ramme os alle, og at den har mange forskellige ansigter. Ingen oplever denne svære tid i livet ens.

At stå foran et dødsfald med følelsen af at være blevet forladt af den, man holder af – og samtidig med at skulle stå for planlægningen af de mange detaljer en begravelse indebærer, føles uoverkommeligt for de fleste.

Det har vi fuld forståelse for og erfaring med at tage hånd om. Som bedemand er det vores opgave at være det lys og den hjælpende hånd, der gennem professionel rådgivning guider dig gennem denne svære tid og frem til en god afsked.

Læs mere

Den sidste afsked skal være tro mod jeres ønsker

Hos Godafsked i Randers vil du møde en bedemand, der hjælper dig gennem hele den proces, som en begravelse indebærer. Gennemsigtighed, omsorg, og ærlighed er noget af det vigtigste for os at give videre. Vi har derfor transparente priser uden skjulte efterregninger, og vores services ligger i et prisleje, hvor den almindelige pengepung kan være med.

Vi er meget optagede af, at din sidste afsked skal blive lige som du ønsker dig, uden at du pludselig står overfor ubehagelige økonomiske overraskelser i en regning eller planer, der ikke var aftalt. Vores afslutning i livet skal være mindeværdigt. Og den fortjener at blive forbundet med værdighed og kærlig omsorg – også for dig, som den efterladte.

Randers
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi er der for dig døgnet rundt i en svær tid

Vi har mange års erfaring med at arrangere alt vedrørende begravelser og bisættelser. Vi sørger for at stå ved din side gennem hele processen med råd, planlægning og vejledning. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvordan alle elementerne falder på plads for at få en smuk og personlig afsked til din kære. Vi sørger for alle detaljer og er til rådighed for dig døgnet rundt.

Når du har brug for vejledning og service fra en bedemand i Randers, så kontakt os endelig – det kan du gøre hele døgnet rundt. Selv hvis du blot er i vildrede om, hvor du skal starte, eller hvor du kan få hjælp, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os for en uforpligtende samtale.

Hjælp til håndtering af alt det praktiske for en god afsked

At arrangere en begravelse eller bisættelse i Randers er ligesom alle andre steder en rejse med mange små detaljer, der skal føres på rette plads. Det er vores fornemmeste opgave at guide dig trygt gennem hele forløbet. Vi har stor erfaring med at hjælpe med alle aspekter af en begravelse eller bisættelse, som sikrer et smukt og mindeværdigt farvel til afdøde. Herunder lister vi nogle af de ting, vi håndterer i samråd med dig:

 • Vi koordinerer alle detaljer og papirarbejde med kirkekontoret, graver og præsten
 • Vi står til rådighed for dig med personlige samtaler. Det hjælper altid at tage imod dem, men alle skal mærke efter, hvor og hvornår de eventuelt ønsker en snak med os.
 • Vi bestiller transport, blomster, dødsannonce og kranse m.m.
 • Vi sørger for ansøgning om begravelseshjælp og håndterer al dokumentation
Holstebro træer
clock-24_7
Vi hjælper døgnet rundt
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  En smuk og traditionel begravelse i Randers

  Vi oplever ofte, at de efterladte har specifikke ønsker til, hvordan de bedst får sagt farvel. Men med det sagt er det også ret almindeligt, at vi møder pårørende, som føler sig helt på bar bund og ikke ved, hvad afdødes ønsker eventuelt har været, eller hvordan de selv får sagt farvel på en måde, der bedst afspejler det liv, der har været. Der findes mange måder at tage en værdig afsked med sine kære på, og hos Godafsked har vi erfaringen og ekspertisen i at guide dig på vej.

  Et meget smukt valg er eksempelvis den traditionelle begravelse, hvor afdøde stedes til hvile i en kiste ved at blive nedsænket i jorden. Har du behov for at få planlagt en begravelse i Randers med en begravelse, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt, sorgen har ingen tidspunkter. Vi er altid til rådighed med ærlige og klare svar, og rådgiver dig gennem valg af kiste, dekorering og specielle ønsker.

  Læs mere

  En mindeværdig og kærlig bisættelse i Randers

  Hos Godafsked i Randers hjælper vi med alle former for ceremonier og afsked. For nogle er en bisættelse et mere naturligt og rigtigt valg end en begravelse. Ved valg af en bisættelse vil de efterladte tage afsked i kirken eller i et kapel, hvorefter den afdøde køres til kremering. Nogle dage senere får de efterladte en smuk urne med afdødes aske.

  Nogle ønsker at beholde urnen hos sig en tid for at bearbejde sorgen, og fordi det føles som den rigtige måde at sige farvel på. Når de efterladte er klar til bisættelsen, så nedsænkes urnen i jorden på kirkegården, hvor de efterladte får deres sidste farvel. I tilfælde af, at der er et ønske om, at asken skal spredes et bestemt sted på landjorden eller ud over havet, så hjælper vi også med at arrangere dette.

  Kirke Randers

  Vores bedemand i Randers tager sig af alt det praktiske

  Vores bedemand i Randers tilbyder ud over traditionelle begravelses- og bisættelsesceremonier som nævnt også muligheden for askespredning. Dette kan være en smuk og betydningsfuld mulighed, især hvis den afdøde havde en særlig tilknytning til havet eller elskede at gøre ting, der adskilte sig fra det traditionelle.

  Valg af askespredning på havet åbner op for en personlig og unik afsked, hvor naturen skaber en malerisk ramme omkring denne særlige ceremoni. Hvis dette resonerer med dine tanker, står vores erfarne bedemænd i Randers klar til at rådgive og støtte dig i at træffe dette personlige valg, der ærer den afdøde på en særlig måde.

  Og, hvis du ønsker vores service, så kan vi være hjemme hos dig inden for et par timer. Du er velkommen til at kontakte vores bedemand i Randers via telefon 81 61 11 66 eller email randers@godafsked.dk. Så kan vi lytte til dig og hjælpe med, at du får den rette afsked. Vi står til din rådighed, når du har brug for os.

  Vores bedemand i Randers tager sig af alt det praktiske

  Som din lokale bedemand i Randers har vi kun på hjerte, at du skal lettes for alt det, der kan tynge din sorg, som formentlig allerede er tung at bære. Disse dage i livet, hvor man står foran afskeden til en, man har kær, er ikke det tidspunkt, hvor papirarbejde, telefonopkald og planlægning skal stresse sig yderligere. Det er netop her, du har brug for at bearbejde, hvile, og give dig selv tid til at hele.

  Hvad end du søger en begravelse eller bisættelse i Randers, så er vi klar til at støtte og hjælpe dig i disse dage efter et dødsfald, hvor vi håndterer alle de praktiske gøremål. Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis der er noget som helst du er i tvivl om, eller hvis du blot har nogle spørgsmål til os. Vi er til stede for dig på alle tider af døgnet, og hvis du ønsker vores service, så kan vi være hjemme hos dig inden for et par timer. Du er velkommen til at kontakte vores dygtige og erfarne bedemænd via telefon 78 76 43 18 eller email randers@godafsked.dk. Så kan vi lytte til dig og hjælpe med, at du får den rette afsked. Vi står til din rådighed, når du har brug for os.

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere