ClickCease
Map pin Lokation: Risskov Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Risskov

Vores bedemand i Risskov tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Risskov tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Risskov får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Risskov

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Erfaren bedemand i Risskov

Vores bedemand i Risskov står klar til at bistå dig med støtte i den svære tid, hvor du skal tage afsked med en elsket. Vi tilbyder personlige samtaler, der tilpasses dine behov, samt koordinering med præst, kirkekontor og graver. Hos Godafsked kan vi også hjælpe med bestilling af blomster, dødsannonce og varetage al dokumenthåndtering, herunder evt. ansøgning om begravelseshjælp.

Har I mistet en, I har kær? Det er en ulykkelig situation og en svær periode, hvor der skal klares en masse praktiske opgaver, og hvor mange spørgsmål melder sig. Det kan være overvældende at skulle stå for, når man er midt i sorgen – og det er her, vi kan hjælpe jer.

Vi er en del af Godafsked, der er en landsdækkende bedemandsforretning med direkte kontakt til jeres lokale bedemand i Risskov. Bedemanden kender Risskov by og omegn, ligesom han har erfaring med at arrangere ceremonier i Risskov Kirke. Få mere viden om vores service her på siden, hvor I kan læse, hvad vi kan assistere jer med i den svære tid.

Læs mere

Las os hjælpe jer

Nogle har måske allerede haft samtaler med deres partner eller familiemedlemmer om, hvordan de ønsker egen begravelse eller bisættelse, mens andre måske ikke har overvejet, hvad der skal ske, når livet rinder ud. Om I har klare ønsker i form af en sidste vilje fra afdøde eller slet ikke, er vi her for at møde jer, hvor I er.

Vores mål er at agere praktisk hjælp i planlægningen af en afskedsceremoni, der er så personlig og meningsfuld som muligt, så I kan sige farvel på den måde, der føles mest rigtig for jer. Vi møder jer gerne til en personlig samtale der, hvor I ønsker det. Mange vælger at mødes i trygge rammer i eget hjem, hvor vi taler stille roligt om, hvad der er sket samt hvilken ceremoni, I ønsker. Du kan føle dig sikker på, at vi møder dig og din familie med respekt og med omtanke.

Horsens3
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Forskellige afskedsceremonier

Vi har omfattende erfaring med at arrangere forskellige slags afskedsceremonier i Risskov. Vores bedemænd sikrer kontakten til den ønskede kirke og præst ved både bisættelser og begravelser. Hvis afdøde havde specifikke ønsker, som for eksempel askespredning, eller hvis I foretrækker en ceremoni fra et kapel, står vi parat til at hjælpe med hele processen for at skabe en værdig og personlig afsked. Vi er her for jer som pårørende, og I kan kontakte os hele døgnet rundt, når I har brug for hjælp til at planlægge et betydningsfuldt sidste farvel. Herunder kan I gøre jer klogere på de fire afskedsceremonier, vi kan hjælpe med.

Begravelse 

Ved en begravelse afholdes en ceremoni i en kirke, hvorefter kisten nedsænkes på gravstedet, I har været med til at vælge.

Bisættelse 

Mange tror, at en bisættelse er det samme som en begravelse – men det er ikke rigtigt. Der afholdes en ceremoni i kirke eller kapel, men herefter køres kisten i en rustvogn til et krematorie, hvor den brændes. Derefter køres urnen til kirkegården, hvorefter I kan vælge en urnenedsættelse eller askespredning.

Askespredning 

En askespredning giver næsten sig selv. Efter kremering af kisten kan I vælge at sprede asken over åbent hav eller andre smukke natursteder frem for at nedsætte på kirkegården. Det kan være en ganske smuk måde at sige farvel til den afdøde på.

Ingen ceremoni 

Ikke alle ønsker at afholde en ceremoni, og her kan vi også hjælpe. Vi sørger for, at den afdøde hentes og køres til krematorium, hvorefter urnen brændes på kirkegården.

Holstebro træer
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Hold en traditionel begravelse i Risskov

  Ikke alle har prøvet at være til en begravelse. Derfor kan der være meget usikkerhed omkring de formelle og uformelle regler samt alle de foranstaltninger der skal ske vedrørende dødsfaldet. Det er her, vi kommer ind i billedet.

  Vi tager hånd om de mange praktiske opgaver, så I kan fokusere på at sige ordentligt farvel til den afdøde. Blandt andet kan vi hjælpe jer med at planlægge en smuk begravelse i Risskov. Vi bistår med begravelseshjælp og sikrer, at afskeden bliver så personlig som muligt – og præcis, som I ønsker den.

  Vi sørger for at:

  • dekorere kirken/kapellet
  • bestille blomster
  • udfylde papirer
  • rådgive om valg af kiste

   

  Læs mere

  Påklædning til en begravelse

  Du må selv bestemme, hvad du har på til en begravelse. Men der er nogle uskrevne regler, du skal være opmærksom på. Dem kan du få indblik i herunder.

  Vis respekt til den afdøde og vælg noget pænt fra garderoben. Det er desuden en gammel skik, at man tager sort tøj på, men i dag er det lige så normalt at dukke op i almindeligt tøj.

  Undgå dog at tage noget alt for spraglet på. Det er ikke en festdag, og du viser mere respekt, hvis du undgår festligt tøj. Derfor skal du også helst undgå nedringede eller korte kjoler – så undgår du at træde nogen over tæerne med din påklædning.

  Tree_2-1024×320

  Sig ordentligt farvel med en smuk bisættelse i Risskov

  Nogle gange har personen, som er gået bort, på forhånd taget et valg omkring, hvilken slags afsked vedkommende ønsker. Er det ikke tilfældet, er valget op til pårørende.

  En mindeværdig måde at sige farvel på kan være en bisættelse med efterfølgende askespredning. Vi sørger for planlægningen af bisættelsen og imødekommer jeres eller den afdødes ønsker.

  Ønsker I en bisættelse i Risskov, kan vi blandt andet hjælpe jer med:

  • rådgivning om, hvilken urne I skal vælge
  • at køre den afdøde til kremering
  • nedsænkning af urnen, hvis det ønskes

   

  Tree-600×600

  Træf os alle ugens dage

  Dødsfald kan ske uventet, og når man mindst venter det. Derfor står vores bedemand til rådighed døgnet rundt alle ugens dage. Står I i den ulykkelige situation, hvor I har mistet en kær? Så kan I ringe til os på telefon 81 61 11 66 eller skrive til os på mail info@godafsked.dk. Vi yder altid hurtig og personlig service.