ClickCease
Map pin Lokation: Svendborg Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Svendborg

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Svendborg tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Svendborg får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Svendborg

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Få en god afsked hos din bedemand i Svendborg

Der er mange ting, du skal tage stilling til, når en af dine kære går bort. Midt i sorgen er det vanskeligt at finde overskuddet til at arrangere det sidste farvel. Det er netop her, at vi som din lokale bedemand i Svendborg kan hjælpe dig.

Hos din lokale bedemand tager vi os af alle de praktiske anliggender, der følger efter et dødsfald. Vi arrangerer den rette afsked med en bisættelse eller begravelse i Svendborg, hvor vi gør alt for at skabe en mindeværdig dag i afdødes ånd. Vi yder både praktisk hjælp og personlig støtte, så du altid føler, at du er i trygge og professionelle hænder hos os.

Det er sjældent, at du har brug for en bedemand, men når du står og har brug for os, kan du altid kontakte os – døgnet rundt, hele året. Vi hjælper dig med at få en smuk afsked, hvor du ikke skal bekymre dig om noget. Heller ikke prisen, for hos os får du vores service til en pris, hvor alle kan være med.

Læs mere

Vi hjælper dig med alt det praktiske

Vores bedemand i Svendborg står til din rådighed. Vi ved, hvad vi skal gøre, for at hjælpe dig. Sorgen over dit tab kan vi ikke mildne, men vi kan gøre alt, hvad der står i vores magt, for at planlægge den rette sidste afsked med en bisættelse eller begravelse i Svendborg.

Som pårørende til en afdød står du pludselig overfor en masse beslutninger, der skal tages stilling til, og praktiske anliggender, der skal ordnes. Oven i sorgen over at have mistet en af dine kære, kan det virke uoverskueligt at skulle tage sig af alt det praktiske arbejde. Derfor giver vi dig og din familie plads og ro til at sørge. I skal ikke bekymre jer om det praktiske. Vi sørger for, at alt foregår, som det skal.

Hos Godafsked får du en personlig samtale, når du kontakter os, og hvis du ønsker det, får du et møde med vores bedemand i Svendborg. Vi kommer hjem til dig, hvor vi i trygge rammer kan tale om din families situation og ønsker. Du kan altid ringe til os, når du har brug for vores hjælp. Vi hjælper dig med at få den rette afsked med din kære.

 

Svendborg_-_Vor_Frue_Kirke-600×400
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Din lokale bedemand i Svendborg

Midt i sorgen har du brug for en, der kan tage sig af alle de praktiske anliggender i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Svendborg. For at du og din familie kan få den bedste afsked med jeres kære, er det en fordel at vælge en bedemand med et indgående lokalt kendskab.

Vores bedemand i Svendborg kender byen og oplandet ud og ind. Derfor får du personlig råd og vejledning, når du skal vælge kirke og præst i eller omkring byen. I Svendborg er vi beriget med smukke by- og naturområder, der vil danne de smukkeste rammer om ceremonien.

Midt i byen finder du den store middelalderkirke Sct. Nicolaus Kirke samt den smukke Vor Frue Kirke. Med en central placering danner kirkerne skønne rammer om den sidste afsked. Med udsigt til Tåsinge ligger Sct. Jørgens Kirke, der med sine naturskønne omgivelser er et godt valg til en kirkelig handling. Med vores lokale kendskab kan vi desuden guide dig til de bedste steder, hvor gæsterne kan samles efter ceremonien.

 

Gudstjeneste-1-600×400
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Få en god afsked med den rette ceremoni

  Den bedste afsked er den, hvor afdødes sidste ønske bliver opfyldt, og hvor I som pårørende får en dag, I vil mindes med et smil. Vi vil gøre vores ypperste for, at I får den bedste afsked med en bisættelse eller begravelse i Svendborg, uanset hvilken handling i foretrækker.

  Bisættelse er det mest benyttede valg. Ved en bisættelse foregår ceremonien i kirken eller på et kapel, hvorefter kisten køres til krematoriet. Dette er lidt anderledes ved en begravelse, hvor ceremonien ender med nedsænkning af kisten på den ønskede kirkegård. Ønsker I en anderledes ceremoni som f.eks. askespredning, hjælper vi dig også meget gerne med at arrangere dette.

  Måske havde afdøde særlige ønsker for den sidste rejse? Vi hjælper jer meget gerne med at føre jeres kæres sidste ønske ud i livet – også hvis afskeden skal foregå uden en ceremoni. Som din bedemand i Svendborg står vi til din rådighed, og vi gør alt, for at skabe den rette afsked med den ønskede ceremoni.

  Læs mere

  Har I netop mistet et kært familiemedlem? 

  Kontakt din bedemand i Svendborg

  Har du brug for at tale med en bedemand, er du velkommen til at kontakte vores bedemand i Svendborg. Vi står til din rådighed døgnet rundt. Derfor kan du stole på, at vi altid gør vores for, at du bliver hjulpet roligt og sikkert igennem den svære tid. Få den helt rigtige afsked med en bisættelse eller begravelse i Svendborg hos vores erfarne bedemænd.

  Vi kommer hjem til dig, når du har brug for os. I dit eget hjem kan du føle dig tryg, mens vi stille og roligt gennemgår detaljerne i forbindelse med den ønskede ceremoni. Du har sikkert en masse spørgsmål, som vi naturligvis glædeligt hjælper dig med at besvare. Du og din familie er i trygge hænder, når vi arrangerer en bisættelse eller begravelse i Svendborg.

  Den rette afsked for din kære starter med en god samtale med vores bedemand i Svendborg. Du er altid velkommen til at ringe til os på nummeret 81 61 11 66 eller skrive til os på adressen svendborg@godafsked.dk.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere