ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

placeholder
svane-icon

Godafsked - Find afdeling

Find din bedemand i Sydjylland

checkmark-white-circle-pink

Vi hjælper døgnet rundt

checkmark-white-circle-pink

Åbent alle ugens dage

checkmark-white-circle-pink

Vi dækker hele Danmark

Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  speech-bubble
  Personlig samtale såfremt du ønsker det
  church
  Koordinering med præst, kirke og graver

  Bedemand i Sydjylland

  Har du mistet et kært familiemedlem eller en nærtstående ven, og skal du finde en bedemand i Sydjylland, så kan vi hos Godafsked være behjælpelige.

  Vi er en landsdækkende kæde af bedemænd, der er repræsenteret over hele landet også i Sydjylland, så du finder hurtigt og enkelt en kompetent og omsorgsfuld bedemand, der kan assistere dig i en vanskelig og hård tid.

   

  Text image
  checkmark-purple-transparent
  100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

  Din bedemand i Sydjylland

  Hos vores erfarne bedemænd i Sydjylland finder du råd og vejledning til alle de praktiske gøremål, der kan være vanskelige at overskue, når man har mistet en, man har kær. Du kan kontakte os alle døgnets 24 timer på både hverdage og i weekenden, når du har brug for hjælp, og hos os tilbyder vi altid en personlig samtale, hvor vi sammen kan tilrettelægge den ønskede højtidelighed, så den passer til dine eller den afdødes ønsker til en god afsked.

  Hos din bedemand i Sydjylland kan du finde hjælp til alle de praktiske aspekter af en begravelse eller bisættelse. Vi kan således assistere med alt fra dokumenthåndtering, kontakt til kirkekontor, præst og graver, ligesom vi også rigtig gerne er behjælpelige med bestilling af blomster, kranse og buketter til både kirke og båre. Ønsker du hjælp til at arrangere et traktement efter højtideligheden kan vi naturligvis også hjælpe med det. Alle vore bedemænd er lokalt forankrede i deres område, og har derfor et stort kendskab til områdets forretningsliv og de lokale skikke, så du er i trygge og kompetente hænder hos os.

   

  pexels-elsa-st-5741741-600×600
  clock-24_7
  Døgnåbent, så du kan ringe når det passer

  Begravelse til fast lav pris hos Godafsked

  Hos Godafsked er det vigtigt for os at tilbyde dig den bedste service og så god en oplevelse, som det er muligt. Derfor er et af vores kriterier for at drive en ordentlig forretning, at du får en fair behandling og en gennemskuelig service fra ende til anden. Hos os taler vi åbent om vores priser, ligesom de også ligger frit tilgængelige her på siden. Det sikrer dig, at du ikke står med en uventet stor regning, når ceremonien er overstået.

  Find din lokale bedemand i Sydjylland, og lad os hjælpe dig med at planlægge den helt rigtige afsked, der passer til din økonomiske formåen.

  Læs mere
  Line Helsted
  Stine Norman
  Bettina Lasada
  Thorbjörn Bache
  Jette Jensen

   Book en tid med en bedemand

   Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

   placeholder