ClickCease
Map pin Lokation: Valby Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Valby

Vores bedemand i Valby tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Valby tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Valby får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Valby

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Få en god afsked hos vores bedemand i Valby

I den svære tid efter et tab står vores bedemand i Valby klar til at bistå dig i planlægningen af et mindeværdigt sidste farvel. Vi tilbyder personlige samtaler, hvor og hvornår det passer dig bedst, samt koordinering med præst, kirkekontor og graver. Vores service inkluderer også hjælp til bestilling af blomster, dødsannonce og håndtering af alle nødvendige dokumenter.

Hos Godafskeds lokale bedemand i Valby får du den hjælp og støtte, som du har brug for, til at ordne de praktiske detaljer, når en af dine kære er gået bort. Sorgen kan være svær at bære, men med en veltilrettelagt ceremoni får du og din familie sagt et smukt, sidste farvel til jeres familiemedlem eller ven. Som din bedemand ved vi, hvor vigtig en god afsked er. Derfor hjælper vi jer med alt det praktiske arbejde, så I kan få ro til at sørge.

Alt handler om, hvordan den bedste afsked ser ud for jer. Måske havde afdøde allerede fortalt jer om sine ønsker, eller har I som familie særlige ønsker til, hvordan ceremonien skal foregå? Vi har stor erfaring med bisættelser og begravelser i Valby, hvor vi naturligvis sørger for kontakten til den kirke og præst, som I foretrækker. Havde afdøde særlige ønsker til sin afsked, som f.eks. askespredning, eller foretrækker I en handling fra et kapel, hjælper vi jer ligeledes med at få den rette og mest personlige afsked for jeres kære.

Det er sjældent, du har brug for en bedemand, men når du har brug for hjælp til at planlægge en bisættelse eller begravelse i Valby, står vi til rådighed. Derfor kan du naturligvis kontakte os døgnet rundt. Vores lokale bedemand i Valby er altid klar til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os, når det passer dig

Har du brug for en samtale med det samme? Vi kan være hjemme hos dig til en samtale i løbet af ganske få timer, hvis du ønsker det. Hjemme hos dig eller afdøde taler vi stille roligt om, hvad der er sket, samt hvilken ceremoni I ønsker. Vi møder dig og din familie med respekt og omtanke. Derfor kan du trygt skrive til os på valby@godafsked.dk eller via kontaktformularen her på siden. Så ringer vi til dig, når det passer dig. Hos din lokale bedemand i Valby får I altid god behandling og en god afsked med jeres kære.

Læs mere

Få hjælp og støtte i den svære tid

Midt i sorgen over at have mistet, er det ganske naturligt at føle sig overvældet af følelser. I disse situationer har du brug for tid og ro til at bearbejde sorgen sammen med dine nærmeste. Her er der sjældent overskud til også at planlægge en bisættelse eller begravelse. Vores bedemænd i Valby tager sig af alt det praktiske arbejde, så I kan få en smuk afsked.

I forbindelse med et dødsfald er der mange detaljer og formaliteter, der skal behandles. Dette arbejde kan I trygt overlade til en af vores bedemænd i Valby, som står for alt fra at udfylde vigtige papirer til at arrangere en god afsked med en bisættelse eller begravelse. Det er helt op til dig, hvor meget eller hvor lidt hjælp du ønsker fra os. Vi kan tage os af alt, så du og din familie kan få ro til at sørge, men du kan også vælge at lade os arrangere ceremonien og selv ordne de sidste detaljer. Vi har altid en løsning, der passer dig og din familie.

Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især håndterer sorg. Har du brug for vores fulde service, bistår vi dig gerne med hjælp og støtte i den svære tid efter dødsfaldet. Har du derimod kun brug for vores assistance til at arrangere en ceremoni i den lokale kirke, står vi ligeledes til din rådighed. Som din bedemand i Valby kender vi alle kirker og har den erfaring samt ekspertise der skal til, for at I som efterladte kan få den bedste afsked.

valby2-600×400
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi hjælper med at arrangere en god afsked i Valby

Det er svært at miste et nært familiemedlem eller en nær ven. Midt i sorgen kan det derfor være uoverskueligt for dig som pårørende, for mange spørgsmål og megen tvivl trænger sig på. Hvad skal der ske nu? Skal I vælge en bisættelse eller begravelse i Valby? Sorgen kan vi ikke mildne, men som bedemand kan vi hjælpe dig med din tvivl og dine spørgsmål, og med en god afsked får I sagt det sidste, vigtige farvel til jeres kære.

Den bedste afsked sker med respekt for afdøde og dennes ønsker. Derfor er det meget individuelt og ikke mindst personligt, hvilken afsked der passer dig og din familie bedst. Måske havde afdøde allerede talt om sine ønsker for sin afsked? I så fald hjælper vi gerne med at opfylde disse ønsker, uanset om der er tale om en traditionel bisættelse eller begravelse i Valby, eller om afdøde ønskede en handling uden ceremoni.

Det er aldrig behageligt at tale om døden. Derfor er det ganske naturligt, hvis døden og den sidste afsked aldrig var et emne, du og din familie havde talt med afdøde om, og der derfor heller ikke er blevet skrevet en sidste vilje. Som jeres lokale bedemand hjælper jer naturligvis med at planlægge den sidste afsked, så den bliver, som I ønsker.

712as-600×400
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Kontakt din lokale bedemand i Valby

  Et dødsfald sker ofte uventet og kommer sjældent på et belejligt tidspunkt. Derfor er du altid velkommen til at kontakte din lokale bedemand i Valby. Vi står til din rådighed 24 timer i døgnet, så du kan få hjælp, når du har behov for den.

  Fordelen ved at vælge en lokal bedemand i Valby er, at vi hurtigt kan stå til rådighed for dig og din familie. Du kan derfor altid ringe eller skrive til os. Kontakt os på valby@godafsked.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så ringer vi dig op, når det passer dig.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere