ClickCease
Map pin Lokation: Viborg Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Viborg

Vores bedemand i Viborg tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Viborg tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Viborg får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Viborg

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Kontakt Godafsked bedemand Viborg og få en mindeværdig afsked

Viborg mødes du med empati, nærvær og omsorg af vores tilknyttede bedemand. Afskeden kan foregå i den smukke Sortebrødrekirke med skabsaltertavle skænket af Frederik d. 4. Den historiske kirke er knyttet til Viborg Kirkegård, der har et smukt kapel på nordsiden. Vores lokale Bedemand Viborg har en gennemgående erfaring med lokalområdet i Viborg og omegn. Dette er især vigtigt, hvis I ønsker en kirkelig handling og skal vælge kirke og kirkegård. Afskeden kan også ske i Søndermarkskirken, der er en levende og moderne vejkirke med Skt. Ibs muslingeskal som døbefont, som ligeledes er tilknyttet Viborg Kirkegård. Asmild Kirke er en tredje, naturskøn mulighed for begravelse med egen kirkegård og placering nær vandet.

Læs mere

Besøg i dit hjem – Når det passer dig

Også sygehuset i Viborg (som del af Regionshospitalet Viborg) har kapel der kan benyttes, og ligger nær både Viborg Domkirke og Viborg Kirkegård. Ved vores service er inkluderet klassisk hvid kiste og urne og alle bedemandsydelser med meget mere. Vi tager os af alt det praktiske, med en typisk besparelse på kr. 5000,- ifht. andre bedemænd.

Vi har en meget dygtig og engageret bedemand Viborg, som vil bistå jer hvis I har brug for hjælp til begravelse, bisættelse eller hvis I ikke ønsker der skal foregå nogen ceremoni. Vi det er en svær tid I kan gå i møde, når et familiemedlem eller en der står jer nær mister livet. Mange sidder med en lang række ubesvarede spørgsmål, der altid og naturligvis vil dukke op ved den ulykkelige situation et dødsfald er. Vores bedemand vil altid være behjælpelig og besvare alle spørgsmål der vil forekomme.

Vi tilbyder altid et personligt hjemmebesøg. Her gælder det igen også om du ikke bor i Viborg by, men bor uden for bygrænsen. Bedemand Viborg kan komme til besøg i hjemmet når I ønsker. I fællesskab sætter vi os ned og taler hele fremgangsmåden igennem, så alle er med på det der skal ske. Såfremt der skal ske en kirkelig handling, kigger vi sammen på hvilke blomsterdekoration I vil have til kisten, hvilken kirke, præst og om hvorvidt der ønskes en dødsannonce. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov, og vil gøre det ypperste for jeres behov også bliver opfyldt. Vi vil i sidste ende stå for alt, bestilling af blomster, dokumenter, eventuel hjemsøgning af begravelseshjælp samt planlægning med kirke og præst.

Viborg1
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Lad os hjælpe med det praktiske

Alle de praktiske foranstaltninger der skal tages hånd om, kan være utroligt tidskrævende. Derfor kan vi tage vare på disse, så dig og familien kan tilbringe mere tid sammen. I kan på den måde være sikre på en smuk og god afsked.

Det sidste farvel er en vigtig del af den sorgproces, som I alle kommer til at gå igennem sammen, og med vores hjælp kan I få arrangeret en smuk og mindeværdig begravelse, selvom I ikke selv har meget overskud i den svære situation, som I står i nu.

Vores bedemand i Viborg møder jer med nærvær og omtanke – vi kender alt til den svære situation, som I står i efter dødsfaldet. Vi ved præcis, hvordan vi skal stille de rigtige spørgsmål, så I kan give os de informationer, som vi har brug for, for at kunne skabe en ærefuld og smuk begravelse eller bisættelse for den person, som I har mistet. Hos er I i trygge og professionelle hænder, og vi har hver enkelt lille detalje in mente.

Viborg2
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Begravelse, bisættelse eller ingen ceremoni – bedemand i Viborg står til rådighed

  Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især forholder os til døden, og hvordan vi hver især gerne vil tage afsked. Den traditionelle begravelse lever i bedste velgående, og der er mange af vores kunder, der kontakter vores bedemand i Viborg for at få hjælp til at skabe en smuk og rørende begravelse. Vi oplever på samme vis mange mennesker, der ikke ønsker en traditionel begravelse i kirken, men derimod gerne vil tage afsked under en bisættelse. Der er også en tredje mulighed, som der også er flere, der benytter sig af. Nemlig et sidste farvel fra kapellet, hvor der hverken finder bisættelse eller nogen anden form for ceremonisted.

  Det vigtigste for os er til hver en tid, at vi formår at yde hjælp til at få arrangeret et sidste farvel, som er i den afdøde persons ånd. Det vigtigste af alt er, at det følger afdødes vilje. Det er dog ikke altid, at de pårørende har nået at tale med afdøde om, hvordan han eller hun gerne vil have, at det sidste farvel skal forløbe. Her er det i stedet familiens ønsker, der tager over, da det er dem, der bedst har en ide om, hvad afdøde ville have ønsket.

  Læs mere

  Døden som en naturlig del af livet

  Hvor trist det end er, så er døden en naturlig del af livet. Vi skal alle herfra på et eller andet tidspunkt, og selvom det er hårdt for især de pårørende, når det sker, så er det nu engang sådan, at vores skæbne er indrettet.

  Lige så naturligt, som det er, at vi alle skal herfra på et eller andet tidspunkt, lige så naturligt er det, at der skal arrangeres et sidste farvel. Her har familie, venner og bekendte mulighed for at vise afdøde den sidste ære og respekt og at møde de pårørende og vise medfølelse over for den svære situation, som de nu engang står i.

  Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre, at der bliver arrangeret et sidste farvel, og derfor går vi ind og hjælper med alt det praktiske omkring begivenheden, så I som pårørende ikke også skal finde overskud frem til det midt i det kaos, som I befinder jer i efter et dødsfald. Vores bedemand i Viborg tager gerne over på alle de praktiske ting i forbindelse med begravelsen eller bisættelse af den person, som I netop har mistet. Så har I mere tid til at være der for hinanden og ordne de andre praktiske ting, som der uundgåeligt også vil være i forbindelse med et dødsfald.

  pexels-elsa-st-5741741-600×600

  Bedemand i Viborg til rådighed alle døgnets 24 timer

  Har I brug for vores hjælp til at arrangere en begravelse eller en bisættelse? I kan kontakte os på tlf. 69 69 76 38. Vi står klar i alle døgnets 24 timer til at hjælpe dig og din familie med at planlægge begravelsen eller bisættelsen.

   

  Afdelinger i nærheden: