ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Godafsked

Begravelse – Hvornår?

checkmark-white-circle-pink

Få op til kr. 11.800,- i tilskud

checkmark-white-circle-pink

Ring til os hele døgnet rundt

checkmark-white-circle-pink

Fast pris - Ingen overraskelser

checkmark-white-circle-pink

God kundevurdering

checkmark-white-circle-pink

Samlet over 100 års erfaring

Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  speech-bubble
  Personlig samtale såfremt du ønsker det
  church
  Koordinering med præst, kirke og graver

  Begravelse – Hvornår?

  Når en person afgår ved døden, står I som pårørende altid tilbage med en masse uopklarede spørgsmål. Hvornår skal begravelsen finde sted? Og hvem skal stå for alle de praktiske ting, der skal arrangeres? Vi har som bedemandsforretning specialiseret os i at stå til rådighed for dig og din familie, når I mister en, som står jer nært. Med vores hjælp behøver I ikke at bekymre jer om, hvordan alt i forbindelse med begravelsen skal foregå. Det hjælper vi jer gerne med, så I kan bruge jeres tid og kræfter på at være der for hinanden i den svære tid.

   

  Hvornår skal begravelsen finde sted?

  I forhold til hvornår begravelsen skal finde sted, så er det noget, som kirkekontoret eller kapellet er med til at definere. Det afhænger både af dødstidspunktet, og hvornår der er plads i kirken eller kapellet. Det bliver altid tilstræbet, at det sidste farvel kommer til at foregå inden for 5-8 dage efter, at den person, som I har mistet, er gået bort.

  Kort tid efter at I har taget kontakt til os, som skal fungere som jeres bedemand, og som skal hjælpe med at få ordnet alt det praktiske i forbindelse med det sidste farvel, vil I få besked om, hvornår begravelsen eller bisættelsen finder sted.

  Læs mere

  Kan begravelsen udsættes?

  Er der en helt særlig grund til, at I gerne vil udsætte begravelsen eller bisættelsen, så kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Det afhænger dog helt og holdent af, hvad der ligger til baggrund for, at I gerne vil udskyde begravelsen. Er der eksempelvis et nært familiemedlem, som opholder sig i udlandet, og som af særlige grunde ikke kan komme hjem til begravelsen, hvis den bliver afholdt inden for den gængse tidsramme, kan I søge om udskydelse. Det vil altid foregå gennem den bedemand, som I har taget kontakt til.

   

  Hvad skal I være opmærksomme på i forhold til det sidste farvel?

  Ved et dødsfald er der mange ting at forholde sig til. Ikke alene er det forbundet med stor smerte at miste en, som I holder af, og det er på samme måde svært at se andre i familien være i sorg. Derudover er der også en række af praktiske ting, som I er tvunget til at forholde jer til. Det kan være rigtig svært at finde overskuddet og energien til det i den situation, som I befinder jer i, og det er netop her, at vi kommer ind i billedet. Ydelser, som vi kan hjælpe jer med:

  • Bestilling af kiste
  • Iklædning og ilægning i kiste
  • Kørsel i rustvogn
  • Kontakt til kirkekontor
  • Håndtering af dokumenter
  • Ansøgning om begravelseshjælp
  • Samtale i eget hjem
  • Pyntning af kiste
  • Indrykning af dødsannonce
  • Bestilling af blomster
  • Rådgivning i forbindelse med dødsfald
  • Andre ydelser
  • Et mindeværdigt sidste farvel i afdødes ånd

   

  I vores bedemandsforretning tager vi alle de praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen fra jeres tunge skuldre. Vi sørger for, at vi i fællesskab får udfyldt alle de nødvendige dokumenter, vi tager kontakt til det lokale kirkekontor, vi står for at få indrykket dødsannonce og for at få bestilt den kiste, som I ønsker. Alt, hvad vi foretager os, afstemmer vi naturligvis med jer, så vi er sikre på, at den begravelse eller bisættelse, der skal afholdes for at sige farvel til afdøde, kommer til at forløbe efter jeres og afdødes ønsker.

  Vi ser det som vores absolut fornemmeste opgave at få arrangeret et sidste farvel i form af en begravelse eller en bisættelse, som er i afdødes ånd, og som lever op til de ønsker, som både afdøde og I som pårørende har til den mindeværdige dag. Hvor meget I ønsker vores hjælp til er helt op til jer. I kan både tilvælge og fravælge alle de ydelser, som vi tilbyder, i forbindelse med begravelseshjælp.

  Læs mere

  Begravelse hvornår? Vi hjælper med at opklare alle jeres spørgsmål

  Uanset hvad I måtte have af spørgsmål i forbindelse med dødsfaldet og alt det praktiske omkring begravelsen, står vi til rådighed. I kan kontakte os døgnet rundt, og vi vil altid lægge op til, at vi så hurtigt som muligt efter dødsfaldet kan aftale en hjemmesamtale hos jer. Det giver jer den bedste forudsætning for at kunne slappe af og tale frit fra leveren, og det giver os de bedste forudsætninger for at fornemme, hvordan vi skal sørge for, at det sidste farvel kommer til at foregå.

  Vi er vant til at omgås med personer, der har mistet, og vi har derfor en god fornemmelse for, hvordan vi kan møde jer på den bedste og mest nærværende måde. Vi vil nemlig gerne hjælpe jer så godt, som vi kan, gennem den svære tid, som I går i møde. Kontakt os på telefon 81 61 11 66 eller skriv til os på info@godafsked.dk.

  Læs mere
  Line Helsted
  Stine Norman
  Bettina Lasada
  Thorbjörn Bache
  Jette Jensen

   Bliv ringet op når det passer dig

   Udfyld felterne nedenfor og bliv kontaktet af en bedemand.

   placeholder
   clock-24_7
   Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig