ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Godafsked

Buket til begravelse

checkmark-white-circle-pink

Få op til kr. 11.800,- i tilskud

checkmark-white-circle-pink

Ring til os hele døgnet rundt

checkmark-white-circle-pink

Fast pris - Ingen overraskelser

checkmark-white-circle-pink

God kundevurdering

checkmark-white-circle-pink

Samlet over 100 års erfaring

Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  speech-bubble
  Personlig samtale såfremt du ønsker det
  church
  Koordinering med præst, kirke og graver

  Har du brug for en smuk buket til begravelse eller bisættelse?

  Når en ven, et medlem af familien eller en bekendt går bort, vil du sikkert gerne give udtryk for din sorg og medfølelse med de tætte pårørende. Derfor vælger mange at deltage i en afskedsceremoni og i den forbindelse medbringe en blomst eller buket til begravelse. Blomsterne er en særlig smuk måde at formidle sin respekt på, samtidig med at du får mulighed for at lade formen og farverne signalere din relation til den afdøde.

   

  Hvilke type buket kan jeg vælge til begravelse?

  • Bårebuket
  • Båredekoration
  • Hjerter
  • Krans
  • Kistepynt

   

  Blomster giver stemning

  Har du tidligere deltaget i en begravelse eller bisættelse, kan du sikkert huske det første indtryk i kirken eller kapellet, hvor de mange blomster ligger på række og giver farve til den sørgmodige stemning. Blomsterne er derfor også en vigtig del af denne dag, hvor I skal tage afsked med en person, I holder af. De er nemlig både med til at sætte en stemning, samtidig med at de fortæller noget om personen og de mange forskellige relationer, som er tilstede på denne dag.

   

  En buket til begravelse er en meget personlig hilsen

  Når du skal vælge den rette buket til begravelse eller bisættelse, er det derfor værd at tænke over, hvad du gerne vil udtrykke med din buket. Vil du sige noget om jeres relation eller om den personlighed, som er gået bort? Og hvad vil du sige? Er det et klassisk udtryk, eller føles det mere rigtigt at sætte mange farver sammen? Måske var der en særlig blomst, som har betydning for det, I havde sammen?

   

  Hvilken form skal du vælge?

  Der er rigtig mange muligheder og faktisk kun én ting, som du bør holde dig til, når du vælger en buket til begravelse. Det handler om, at de nærmeste pårørende som regel medbringer de største blomsterdekorationer. Det er også de største dekorationer, der ligger tættest ved kisten. Er I flere nære venner eller en klub eller forening, kan I også gå sammen om et større arrangement som en bårebuket eller krans. Befinder du dig lidt længere fra den nærmeste bekendtskabskreds, er det ofte mere passende at vælge en buket. En buket til begravelse kan tage mange former, og du har utallige muligheder for at sætte et personligt præg med både valg af blomster og farver.

   

  Lad blomsterne udtrykke jeres relation

  Særlig personligt bliver det, hvis du kan bruge en blomst, som siger noget om jeres historie. Det kan også være en blomst, som minder dig om afdøde. Valget af blomster kan også være med til at sige noget om afdødes personlighed. Dette kan for eksempel komme til udtryk i en buket fyldt med markblomster. Eller en ren buket af roser eller tulipaner. Farverne har også stor betydning for det samlede udtryk. Vælger du at bruge én farve, får buketten et mere rent og klassisk udtryk. Blander du omvendt en masse farver, sender det et signal om en mere kulørt personlighed.

  Læs mere

  En sidste hilsen på skrift

  Udover valget af blomster og farver kan du også vælge at bruge et kort, når du sender en buket til begravelse. Kortet giver dig mulighed for at sætte ord på dine følelser for den afdøde og give en sidste hilsen med på vejen. Kortet har samtidig den fordel, at de pårørende efter ceremonien kan samle alle kort og se, hvem der har sendt en hilsen. Mange pårørende bruger dette som en god mulighed for at sige tak for deltagelse efter ceremonien.

   

  Få hjælp til at sammensætte en smuk buket til begravelse

  En buket til begravelse er altså en vigtig del af den samlede afsked. Alligevel er det ikke altid, at man i en sorgfyldt og hård periode kan overskue at tage stilling til farvevalg og form på blomsterdekorationen. Derfor kan du også altid føle dig meget tryg ved at lade blomsterdekoratøren klare opgaven for dig. De ved, hvad der skal til for at sende en smuk hilsen, og du får i stedet den nødvendige ro til at sørge. Blomster og en buket til begravelse og er også noget af det, du kan tale med vores bedemand om. Vi hjælper meget gerne med gode råd og påtager os gerne opgaven med at koordinere med en blomsterhandler, så I kan slippe ansvaret og finde ro i den svære tid. Det vigtigste for os at hjælpe dig med at sige farvel og skabe netop den afsked, du ønsker.

  Har du spørgsmål til blomster eller andet i forbindelse med et dødsfald, er du altid velkommen til at kontakte til os.

  Læs mere
  Line Helsted
  Stine Norman
  Bettina Lasada
  Thorbjörn Bache
  Jette Jensen

   Bliv ringet op når det passer dig

   Udfyld felterne nedenfor og bliv kontaktet af en bedemand.

   placeholder
   clock-24_7
   Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig