ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

Godafsked

GDPR

Holstebro træer

Den nye persondatalov – Anno 25. Maj 2018

I henhold til vores arbejde med Bisættelse/Begravelse vil vi indsamle dine personlige data. Sådan indsamler vi data:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Cpr. nr.

Dette er i henhold til vores bistand og til fakturering, yderligere skal oplysningerne benyttes for de tilknyttede myndigheder som krematorium, kirkekontor, stenhugger, Udbetaling Danmark og andre. Såfremt vi ikke modtager disse oplysninger, vil vi ikke kunne garantere en begravelse/bisættelse med korrekt udførelse. Ved evt. manglende betaling, kan de oplysninger du har delt med os, videregives til instanser som advokat, inkassobureau eller svarende hertil.

De oplysninger du videregiver til os behandles med største fortrolighed i henhold til Persondatalovgivningen. Af hensyn til vores bogholderi, gemmer vi dine oplysninger i 5 år. Irrelevante oplysninger der med tiden mister sin relevans, slettes omgående.

HjørringGamle-bydel-3-600×600

Dataansvarlig

Godafsked ApS, Rådhusvej 8, 2920 Charlottenlund har valgt dataansvarlig, Thorbjörn . Thorbjörn fungerer i det daglige drift som partner i virksomheden. Såfremt du ønsker indsigt i de registreret data vi har indsamlet om dig, og har du indsigelser imod de indsamlet oplysninger, kan der tages kontakt til dataansvarlig. Den rette klagemyndighed er Datatilsynet.

De indsamlede oplysninger og data vil ikke blive givet videre til andre parter uden din bekræftelse og klare samtykke herpå. Samtykket kan kaldes tilbage. Der vil ikke blive indsamlet oplysninger igennem diverse medier, netværk mm. Vi vil ikke synkronisere dine data med andre registre eller systemer.

1200px-Blovstrød_Kirke_21-09-06_01

Data og fortrolighed

De oplysninger og data vi har samlet om dig vil blive opbevaret i fuldstændig fortrolig- og sikkerhed i elektronisk form. Alle virksomhedens computere er placeret under overvåget og kontrollerede forhold. Vi tager de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, således er dataene sikret i, at folk udefra ikke kan få adgang til vores computere og heraf data.

Vi vil løbende opdatere og oplyse dig om persondatalovgivningen, når lovgivningen eller udviklingen inden for hvordan elektronisk data skal behandles, gør det nødvendigt. I et sådan et tilfælde vil vi altid notificere dig på mail, eller ved oplysning på vores hjemmeside.

SONY DSC