ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Godafsked

Hvad koster den billigste begravelse?

checkmark-white-circle-pink

Få op til kr. 11.800,- i tilskud

checkmark-white-circle-pink

Ring til os hele døgnet rundt

checkmark-white-circle-pink

Fast pris - Ingen overraskelser

checkmark-white-circle-pink

God kundevurdering

checkmark-white-circle-pink

Samlet over 100 års erfaring

Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  speech-bubble
  Personlig samtale såfremt du ønsker det
  church
  Koordinering med præst, kirke og graver

  Hvad koster den billigste begravelse?

  Hvad koster en begravelse, eller hvad koster den billigste begravelse? Få svar på spørgsmålene her.

  Disse spørgsmål dukker relativt ofte op hos danskerne, når et familiemedlem eller en nær person i omgangskredsen afgår ved døden. Døden og den efterfølgende behandling af afdøde er stadig i dag et tabubelagt emne, som man sjældent taler om eller tænker over i hverdagen. Derfor går rigtig mange danskere rundt uden ret meget viden om, hvad en begravelse egentlig indebærer – og ikke mindst, hvad prisen på en begravelse reelt set er.
  Det er nok de færreste, der kender de mange udgifter, der følger med en begravelse. Der skal typisk findes penge til finansiering af alt lige fra det praktiske og administrative arbejde til planlægning og eksekvering af diverse serviceydelser i forbindelse med begravelsesprocessen. Og det kan hurtigt løbe op i store pengesummer, som for mange kan synes at være et markant indhug i privatøkonomien.

  Har du svært ved at overskue de økonomiske udgifter i forbindelse med en begravelsesplanlægning og -afvikling, og vil du gerne vide, hvad den billigste begravelse koster? Hos Godafsked har vi en årelang erfaring med alle former for begravelsesceremonier, og vi har på baggrund heraf samlet en række vigtige punkter, der kan hjælpe dig, og som kan klæde dig godt på til at træffe de vigtige beslutninger i forhold til begravelsen.

   

  Så meget koster vores billigste begravelse:

  Inklusiv nedenstående:

  • Rådgivning omkring dødsfaldet
  • Rustvognskørsel til ceremoni op til 40 km
  • Klassisk hvid kiste
  • Iklædning og ilægning i kiste
  • Gebyr for udlevering til hospital / kapel

  Pris: kr. 8.990,-

  Læs mere

  Prisepakker for begravelse

  one (1)
  Enkel
  Fra 9.990,-
  personal (1)
  Personlig
  Fra 12.990,-
  unique (1)
  Unika
  Fra 18.990,-
  Håndtering af cermoni
  Klassisk hvid kiste
  Camera
  Camera
  Camera
  Rådgivning omkring dødsfaldet
  Checkmark
  Checkmark
  Checkmark
  Iklædning og ilægning i kiste
  Checkmark
  Checkmark
  Checkmark
  Rustvognskørsel til ceremoni, op til 20 km
  Checkmark
  Checkmark
  Checkmark
  Gebyr for udlevering til hospital / kapel
  Checkmark
  Checkmark
  Checkmark
  Samtale i eget hjem
  -
  Checkmark
  Checkmark
  Håndtering af dokumenter
  +1.500,-
  Checkmark
  Checkmark
  Koordinering med præst og kirken
  +1.000,-
  Checkmark
  Checkmark
  Blomsterkørsel efter ceremoni til anden kirkegård
  +1.000,-
  +1.000,-
  Checkmark
  Hjemmedød hverdag, ekstra mand
  +1.000,-
  Checkmark
  Checkmark
  Hjemmedød hverdag, ekstra kørsel
  +1.000,-
  Checkmark
  Checkmark
  Hjemsøgning af begravelseshjælp
  -
  Op til 12.100,-
  Op til 12.100,-
  Ceremoni weekend
  +3.000,-
  +2.000,-
  +1.000,-
  Blomster
  Eksklusiv kistedekoration
  +2.590,-
  +2.590,-
  Camera
  Krans 55 cm magen til kistedekoration
  +2.000,-
  +2.000,-
  Camera
  10 stk. farvelroser
  +300,-
  +300,-
  Camera
  Pyntning af kiste
  -
  Checkmark
  Checkmark
  Øvrigt
  Service- og hygiejnetillæg
  +130,- pr. dag
  +130,- pr. dag
  +130,- pr. dag
  Dødsannonce
  Dagspris
  Dagspris
  Dagspris
  Omkostninger til kirkegård
  Dagspris
  Dagspris
  Dagspris
  Tillæg forekommer aften og weekend
  Se alle priser *
  Se alle priser *
  Se alle priser *
  Betalingsbetingelser
  Før ceremoni
  5 dage efter ceremoni
  14 dage efter ceremoni

  Udgifter ved en klassisk begravelse

  Det er ganske forståeligt, at danskerne generelt har vanskeligt ved at finde hoved og hale i, hvad en begravelse koster her. Den samlede pris for en begravelse kan nemlig variere meget fra kirke til kirke og fra bedemand til bedemand, og der kan være tale om en beløbsmæssig difference på flere tusinde kroner.

  Dertil skal nævnes, at begravelsespriserne er yderst variable og afhængige af den enkelte families præferencer og behov i den specifikke situation. Afhængigt af hvilken type afskedsceremoni og hvilke til- og fravalg familien vælger i denne forbindelse, vil prisen tilsvarende svinge. Der er dog visse gængse udgiftsposter ved en standardbegravelse, der er vigtige at kende til, og som kan give dig et praj om, hvad en typisk begravelse koster.

  Udgifterne spænder vidt og bredt og kan blandt andet vedrøre kistekøb, rustvognskørsel, klargøring af afdøde i kiste, kirke- og kistepynt, transport af blomster, gravsten, indrykning af dødsannonce, gravsted og dertilhørende gravning og istandsættelse samt eventuel mindeceremoni, kapelbooking, orgelspil, korsang, samlehæfter og meget andet.

  Traditionelt set kan du med fordel kategorisere de typiske udgifter efter, hvorvidt pengene går til henholdsvis:

  • Bedemandens hjælp til alle de praktiske og administrative forhold
  • Eventuelle eksterne leverandørers services og produkter
  • Ydelser fra det offentlige

  Samlet set vil omkostninger i forbindelse med en begravelse som regel spænde mellem 20.000 og 25.000 kroner. Et pengebeløb, der kan virke hårdt og uoverskueligt at skulle finansiere og forholde sig til ved siden af alt det praktiske arbejde i en hård og svær tid.

  Netop derfor står vi hos Godafsked til din rådighed. Vi letter både den økonomiske og praktiske byrde fra dine skuldre, da vi kan tilbyde dig lave priser på vores begravelsesservice – helt ned til en favorabel pakkepris på kun 8.900 kr. Og vores kyndige og billige bedemænd står klar til at håndtere såvel de praktiske omstændigheder som det administrative papirarbejde samt eventuel kontaktformidling, booking og bestilling efter behov og ønske. Altid med høj professionalisme og dyb omsorg og respekt.

  Læs mere

  Begravelseshjælp – et muligt tilskud, der kan lette den økonomiske byrde

  En begravelse er ikke kun en følelsesmæssig hård begivenhed. Den er for rigtig mange også en økonomisk hård omstændighed, som i visse tilfælde kræver, at man graver dybt i lommerne. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at du faktisk har mulighed for at få et økonomisk tilskud til begravelsesfinansieringen.

  Hvis afdøde er registreret med bopæl i Danmark ved dødsfaldet, kan man have ret til at modtage en såkaldt begravelseshjælp. I dette tilfælde vil du kunne få begravelseshjælp fra kommunen svarende til et beløb på op til 11.200 kroner – afhængigt af afdødes formueforhold og en række andre bestemmelser. Hvis afdøde er født før den 1. april 1957, er vedkommende berettiget til et beløb på minimum 1.050 kroner. Det kan være en afgørende økonomisk hjælp, der kan nedbringe omkostningerne betragteligt.

  Du har desuden mulighed for at søge om økonomisk støtte via Sygeforsikringen Danmark samt en række fagforeninger.

   

  Er der forskel på at være medlem af folkekirken eller ej?

  Et andet vigtigt forhold, du bør være opmærksom på ved begravelsesfinansieringen, er, hvorvidt afdøde er medlem af folkekirken eller ej. Medlemskabet har nemlig ofte meget stor betydning for, hvor billig begravelsen i sidste ende bliver – inklusive serviceydelser såsom vedligeholdelse og bevarelse af gravstedet på kirkegården. Der er for det første stor forskel fra kirke til kirke på, hvor dyrt det er at købe et gravsted og få foretaget løbende vedligeholdelse, såfremt det ikke klares på egen hånd. Men for det andet er det også meget geografisk og lokalt betinget, hvorvidt der tilbydes medlemsrabatter til registrerede medlemmer af folkekirken. Det er op til det enkelte provsti at træffe denne afgørelse, og du gør således altid klogt i at kontakte det lokale kirkekontor eller din lokale bedemand for afklaring heraf. Medlemskabet kan i mange tilfælde betyde flere tusinde kroners tilskud til eksempelvis køb af gravsted og gravkastning (gravning og tildækning af hul til graven). Dette gælder dog udelukkende for medlemmer af folkekirken, som har adresse i den kommune, der huser kirkegården, hvor afdøde skal begraves.

  Læs mere

  Hvordan opnår du den billigste begravelse? Find den billigste bedemand

  Selvom en typisk standardbegravelse hurtigt kan løbe op i 20.000 eller 25.000 kroner, kan det gøres meget billigere. Det handler om, hvordan du og familien vælger at håndtere og afvikle hele begravelsesprocessen. Du bør således altid overveje, hvilke praktiske og administrative opgaver du ønsker hjælp til, og hvilke du selv vil og kan klare. Det er ganske valgfrit, om I eksempelvis selv vil stå for det formelle papirarbejde, booking og koordinering af diverse forhold såsom bestilling af kirke, præst og pynt samt pasning af gravsted. Desuden er det op til jer selv, hvor meget I ønsker at spendere på blomster og kistedekoration, og hvorvidt I selv vil facilitere den efterfølgende gravøl i private rammer, sognegården eller på en restaurant.

  Hvis I har mod på det, kan I spare penge med gør det selv-løsningen. Al erfaring viser dog, at det på alle måder er anbefalelsesværdigt at have en personlig, erfaren og fast sparringspartner og støtte i den svære tid – både i forhold til det praktiske, administrative og følelsesmæssige. Bedemandens pris varierer meget fra forretning til forretning, og derfor kan der være stor fornuft i at afsøge markedet for den billigste.

  Her kan vi hos Godafsked tilbyde dig nogle af landets absolut mest konkurrencedygtige pakketilbud på en begravelse i form af vores erfarne bedemænd til faste lavpriser. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at det ikke skal være dyrt og koste mange penge at miste sine kære. En god afsked behøver ikke gøre ondt økonomisk. Tag et kig på vores forskellige pakkepriser, og få et overblik over vores samlede prisliste lige her.

  Læs mere
  Line Helsted
  Jette Jensen
  Rannvá Jacobsen
  Thorbjörn Bache
  Minna Christensen
  Lillian Tuemose
  Bettina Lasada

   Kontakt os angående begravelse

   Udfyld felterne nedenfor og bliv kontaktet af en bedemand.

   placeholder
   clock-24_7
   Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig