ClickCease
Map pin Lokation: Albertslund Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Albertslund

Vores bedemand i Albertslund tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Albertslund tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Albertslund får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Albertslund

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand Albertslund

Vores bedemand i Albertslund yder høj service til de pårørende til en fast lav pris

Står du og mangler en bedemand i Albertslund, der kan hjælpe dig og familien igennem og videre i den svære tid i forbindelse med et dødsfald i familien? Hos Godafsked hjælper vi dig med at planlægge og afvikle såvel begravelse som bisættelse, og vores kompetente og erfarne bedemand i Albertslund varetager opgaven med stor professionalisme og kærlig omsorg. Det er din garanti for en god afsked, som din kære fortjener.

Læs mere

Vi bærer den praktiske byrde – med et respektfuldt og imødekommende smil

Et familiemedlems bortgang er aldrig kærkomment, og dødsfald sker i mange tilfælde på tidspunkter, hvor man mindst venter det. Derfor er man også sjældent følelsesmæssigt forberedt på hændelsen, og det kan pludseligt være meget overvældende og ikke mindst overskueligt at skulle forholde sig til alle de praktiske ting, der følger med. Der opstår typisk et væld af uafklarede tvivlsspørgsmål, som man skal tage stilling til, og der er vigtige beslutninger at træffe. Alt dette kan være en vanskelig opgave at rumme i en meget følelsesladet tid, og netop derfor står vores kompetente bedemand i Albertslund klar til at hjælpe dig og din familie.

Vores bedemand står kort sagt for alt det praktiske. Det vil sige alt lige fra planlægning til koordinering, bestilling og booking såvel som eksekvering – selvfølgelig med dig på råd hele vejen. Vi letter din praktiske byrde, så du ikke skal bekymre dig unødigt om praktikaliteter, og så du har vished om, at der er styr på det hele. Det eneste, du skal fokusere på, er at være der for din familie, den afdøde og ikke mindst dig selv. Du skal altså primært koncentrere dig om at få den absolut smukkeste og bedste begravelse eller bisættelse.

1200px-Opstandelseskirken_Albertslund_Denmark
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Få hjælp af din lokale bedemand

Når et dødsfald sker, yder vi altid personlig rådgivning ved et hjemmebesøg i Albertslund og omegn. Som pårørende til en afdød står man altid med mange ubesvarede spørgsmål, som vi sammen forsøger at finde svar på ved samtalen. Her drøfter vi i fællesskab alle praktiske detaljer såsom blomsterdekoration i kirken og til kisten, gravsted, valg af kirke og præst samt udfyldelse af de nødvendige papirer.

Derfor tager vores bedemand også hånd om alle de praktiske ting i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse, så du i stedet for at bruge tid på praktiske ting kan være sammen med dine nære og kære. Med vores bedemand i Albertslund er du garanteret professionel håndtering af opgaverne, der udføres med respekt for den sårbare situation og med et imødekommende smil.

 

Herstedvester_Kirke_Albertslund_Denmark-1024×681
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Personlig og lokalforankret bedemand Albertslund

  Ved et hjemmebesøg er det altid en af vore lokale bedemænd, som har et godt kendskab til lokalområdet i Albertslund, der kommer ud. Vi kender alle kirker og kirkegårde i Albertslund, og vi har f.eks. arrangeret flere begravelser i Hersted Vester kirke.

  Bedemændene har et indgående kendskab til og bred viden om Albertslunds lokalmiljø og -samfund, hvilket også betyder, at vi har gode samarbejdsrelationer med diverse blomsterdekoratører og -forretninger i byen og omegnen. Vi hjælper gerne med såvel rådgivning som bestilling af dekorationer, både til kisten og til kirken. På denne måde kan du og din familie få et sidste farvel, der er lokalt forankret og personligt – lige i den afdødes ånd.

  Læs mere

  Tilpasset begravelse eller bisættelse efter dine behov

  En afskedsceremoni er dybt individuel og kan tage form på mange forskellige måder. Vi imødekommer netop dine behov og ønsker i forhold til dagen. Vi tilrettelægger forløbet i dit tempo og skaber de rammer for dagen, som passer dig og din familie bedst. Ønsker du og din familie ikke en traditionel begravelse eller bisættelse, men blot et sidste farvel fra kapellet, bistår vores bedemand og erfarne personale naturligvis gerne dette i Albertslund Kommune.

  Du kan altid kontakte os på vores telefon 81 61 11 66 i forbindelse med booking af bedemand i Albertslund, og telefonen er også altid åben, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vores telefonvagt sidder klar 24/7 til at hjælpe dig med hvad som helst. Det er også muligt at booke begravelsen eller bisættelsen online – nemt og hurtigt med blot tre klik. Det er meget overskueligt, og du kan gøre det hele hjemme foran computeren i ro og mag sammen med familien.

  pexels-elsa-st-5741741-600×600

  Professionel bedemand – imødekommenhed, omsorg og tryghed

  At miste en nær relation rammer altid hårdt, og det afføder som regel store emotionelle reaktioner. Netop derfor er det vigtigt, at du føler, at der er plads til at være ked af det og forsøge at være i sorgen i forbindelse med planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Dette har vi hos Godafsked meget fokus på, og vi gør en stor dyd ud af at yde dig en service, der på den ene side er dybt professionel, men på den anden side også er imødekommende, omsorgsfuld og fremfor alt meget tryg.

  Hos Godafskeds bedemand i Albertslund handler vores service først og fremmest om, at du og din familie føler tryghed og ærlighed i en svær tid, og derfor er vores bedemand altid fuldt ud forstående over for din og familiens situation. Du er garanteret et forløb, hvor dine ønsker og præferencer bliver hørt, og vi tilstræber at skabe så trygge rammer omkring planlægningen som overhovedet muligt. Dette betyder blandt andet, at vi tilbyder hjemmebesøg i forbindelse med dødsfaldet, så du befinder dig i trygge og vante rammer sammen med din familie. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan tilbringe maksimal tid i hjemmet blandt dine nærmeste.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere