ClickCease
Map pin Lokation: Taastrup Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Taastrup

Vores bedemand i Taastrup tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Taastrup tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Taastrup får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Taastrup

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Bedemand Taastrup

Godafskeds erfarne og omsorgsfulde bedemand i Taastrup yder optimal kvalitetsservice ved såvel begravelse som bisættelse – altid til en fast lavpris.

Står du og din familie i den svære situation at have mistet en nær relation i Taastrup eller omegn, og søger I hjælp til at få planlagt afskedsceremonien og koordinering af alle de dertilhørende praktiske forhold? I så fald er du landet det helt rette sted. Godafskeds bedemand i Taastrup står nemlig altid klar med en hjælpende hånd, så du og din familie kan komme nemmest og mest smertefrit igennem den svære tid. Vi leverer både kyndig rådgivning og eksekvering, og vi varetager alt det administrative arbejde i planlægningsprocessen – i tæt samarbejde med dig og på dine præmisser. Du behøver ikke at frygte for pengepungen, da samtlige af vores serviceydelser udbydes til nogle af markedets absolut mest favorable og konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Din professionelle bedemand i Taastrup overtager den praktiske byrde

Et dødsfald i familien eller den nære omgangskreds er aldrig kærkomment, og for rigtig mange kommer det som et chok – som et lyn fra en klar himmel. Det betyder også, at de færreste er forberedte på opgaverne og de mange praktiske omstændigheder, der følger med dødsfaldet. Tvivlsspørgsmålene melder sig typisk på stribe: Hvilken afskedsceremoni ville afdøde ønske? Hvilken kirke? Hvem skal præsten være? Hvilke administrative papirer skal underskrives? Hvad med kirke- og kistepynten? De mange spørgsmål kan være vanskelige og uoverskuelige at skulle forholde sig til i den følelsesmæssigt svære situation – og det er netop her, Godafsked kommer ind i billedet.

Vores kompetente bedemand i Taastrup står til din rådighed som personlig sparringspartner, rådgiver og eksekverende part i forbindelse med planlægningen og afviklingen af afskedsceremonien. Bedemanden løfter den tunge, praktiske byrde fra dine skuldre ved at klare alt det administrative arbejde i relation til kirkekontoret, booking af kirke og præst og meget mere – helt efter dine ønsker og behov. Du er således garanteret, at de formelle omstændigheder er på plads, og derfor skal du udelukkende koncentrere dig om at få sagt ordentligt farvel til din kære i fællesskab med din familie og dine venner.

1200px-Høje_Taastrup_Kirke_2015
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Få en begravelse eller bisættelse med lokal forankring

Hvor skal afskedsceremonien holdes? Det er et af de allervigtigste spørgsmål, man som pårørende skal have afklaret hurtigst muligt, så kirke, personale og en eventuel sognegård kan bookes. For mange efterladte er det utroligt vigtigt, at den afdøde bliver begravet eller bisat i fysiske og geografiske omgivelser, der giver mening. Det vil sige omgivelser, hvor den afdøde er vokset op eller har et nært, personligt tilknytningsforhold til.

Dette har vi hos Godafsked altid for øje, hvilket blandt andet betyder, at vores bedemand i Taastrup har indgående kendskab til og stor viden om lokalmiljøet og historien. Vi har rigtig gode erfaringer og arbejdsrelationer med de lokale kirker, eksempelvis Høje-Taastrup Kirke, Taastrup Nykirke og Rønnevang Kirke, og vi formidler kontakt til og koordinerer med den ønskede kirke i Taastrup eller omegn. Vi kan desuden tilbyde at varetage kontakt og bestilling hos diverse blomsterdekoratører og -forhandlere i lokalområdet, så du kan få en hjælpende hånd med såvel bårebuketter og pynt til kirken som kistedekorationen.

Hos Godafsked får du med andre ord altid lokalforankret kvalitetsservice.

unnamed-7
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Skræddersyet afskedsceremoni og god kundeservice døgnet rundt

  Vores kyndige bedemand i Taastrup står klar til at rykke ud, så snart dødsfaldet indtræffer, og vi kommer gerne direkte hjem til dig i privaten på hjemmebesøg. På den måde er du og familien konstant i trygge og vante rammer, når afskedsceremonien skal planlægges.

  Bedemanden imødekommer dig altid med en professionel, omsorgsfuld og respektfuld tilgang, og vi er naturligvis lydhøre over for netop dine behov og ønsker. Det er din garanti for en skræddersyet afskedsceremoni nøjagtig efter dit hoved. Ønskes der ikke en traditionel begravelse eller bisættelse, bistår vi også gerne et flot og værdigt farvel direkte fra kapellet, hvis det er i afdødes ånd. Skulle du have nogle tvivlsspørgsmål, må du endelig ikke tøve med at kontakte vores telefonvagt, der sidder klar til at hjælpe døgnet rundt.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere