ClickCease
Map pin Lokation: Dianalund Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Dianalund

Vores bedemand i Dianalund tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Dianalund tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Dianalund får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Dianalund

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand Dianalund

Med vores kompetente og omsorgsfulde bedemand i Dianalund er du garanteret optimal service og trygge hænder i forbindelse dit sidste farvel med din kære.

Står du og din familie i den svære livssituation, at I har mistet et nærtstående familiemedlem eller en relation i omgangskredsen, og søger I hjælp og vejledning i forbindelse med den forestående begravelse eller bisættelse? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Godafsked har vi specialiseret os specifikt i at kunne levere vores kunder den absolut bedste og smukkeste afsked. Vores kompetente og professionelle har årelang erfaring med at håndtere alt lige fra begravelser og bisættelser til mere alternative former for afskedsceremonier og eksekverer altid med samme høje serviceniveau. Du er således i trygge hænder igennem hele planlægningsprocessen fra start til slut.

Læs mere

Få lettet den praktiske byrde med din personlige bedemand i Dianalund

Når en nær relation i omgangskredsen går bort, kommer det ofte ganske uventet og måske som et chok. Det betyder også, at man typisk ikke har nået at tale med den afdøde om personens tanker i denne forbindelse, og man er på ingen måde forberedt på de mange praktiske forhold og omstændigheder, der følger med dødsfaldet. Tvivlsspørgsmålene melder sig hurtigt på stribe og hober sig op i hovedet, og det kan være helt vanskeligt at overskue og forholde sig til – følelsesmæssigt såvel som planlægningsmæssigt. Kan du genkende følelsen? Men bare rolig – hjælpen er nær.

Hos Godafsked står vores personlige og erfarne bedemand i Dianalund til rådighed. Vi hjælper dig med at planlægge, eksekvere og rådgive i forhold til at lige fra spørgsmål om valg af afskedsceremoniens form, booking af kirke og præst til spørgsmål om pyntning af kirke og kistedekoration. Vi hjælper dig og familien med at træffe de svære beslutninger, så I kan komme godt gennem den svære tid. Du skal således slet ikke bekymre dig om de praktiske gøremål og det administrative papirarbejde, da bedemanden faciliterer kontakt til kirkekontoret og har styr på alle de formelle omstændigheder. På den måde skal du udelukkende bruge kræfter på at være sammen med din familie og få skabt den absolut bedst tænkelige afsked med din kære.

1200px-Kolonien_Filadelfia_Kirke
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vores lokalforankrede service giver fuld tryghed for pengene

At sige farvel til et nært og kært familiemedlem er ekstremt følelsesladet og meget hårdt. Netop derfor er vores bedemænd skolet i at håndtere din sårebare situation med omsorg, respekt og professionel tilgang. Dette ud fra en stålsat ambition om at etablere de ideelle og mest trygge betingelser for afskeden. Denne service inkluderer blandt andet, at vi kommer direkte hjem til dig i privaten, så du ikke skal bevæge dig ud af stedet, men kan blive hos familien i trygge rammer. På den måde kan vi stille og roligt planlægge de praktiske forhold omkring afskedsceremonien i dit tempo.

Tryghed handler ofte også om det genkendelige og vante i forhold til valg af omgivelser og geografisk bestemmelse for afskedsceremonien. Dette har vi altid øje for hos Godafsked, da vores bedemand i Dianalund er lokalforankret og har dybdegående kendskab til det lokale samfund. Bedemanden kan nemt og ubesværet formidle kontant og koordinere med den ønskede lokale kirke i området, eksempelvis Skellebjerg Kirke, Tersløse Kirke, Niløse Kirke og Filadelfia Kirke. Derudover har bedemanden nære samarbejdsrelationer med diverse blomsterdekoratører og -forhandlere i området, og vi kan derfor både rådgive og hjælpe med bestilling i forhold til eventuel kirkepynt, borgbuketter eller ønske om kistedekoration.

Med Godafsked får du således lokalforankret og personlig service, der er tilpasset nøjagtig dine ønsker i forhold til det lokale miljø, så det bliver en afsked lige i afdødes ånd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Skræddersyet begravelse eller bisættelse – og tilgængelighed 24/7

  Et samarbejde med Godafsked er din garanti for tilgængelighed og nærvær 24/7. Vi står altid til din rådighed og vores bemand i Dianalund rykker straks ud, når dødsfaldet indtræffer, så du ikke skal vente unødigt. Derudover kan du altid kontakte os via vores telefonvagt, der altid sidder klar til at besvare dine eventuelle tvivlsspørgsmål og leverer personlig rådgivning.

  Uanset om du måtte ønske en traditionel afskedsceremoni i form af et kirkeligt ritual, eller om du alternativt ønsker et smukt farvel direkte fra kapellet, bistår vores bedemand naturligvis dette. Vi skræddersyr kort sagt planlægningsforløbet og selve ceremonien på dagen nøjagtig efter dine behov og ønsker, så du og familien kan få det flotteste sidste farvel med jeres kære.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere