ClickCease
Map pin Lokation: Slagelse Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Slagelse

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Slagelse tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Slagelse får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Slagelse

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

En tryg begravelse eller bisættelse i Slagelse

Når man mister den, man holder af, er der utroligt mange ting, der overvælder de mange dage efter. Som efterladt befinder du dig i en svær situation, og det har vi om nogen kendskab til hos Godafsked. Der er mange overraskende følelser forbundet med det at miste og tage afsked – hvad end der har været en lang og udmattende periode med sygdom, eller dødsfaldet sker pludseligt.

Det er hårdt, at være den, der er efterladt. Det er vanskeligt at skulle forholde sig til, hvad det indebærer at den, man elsker, ikke længere er her. Og midt i alle disse følelser og gøremål er det svært at forholde sig til de opgaver og papirer, der skal håndteres i forbindelse med en begravelse eller bisættelse og ikke mindst de valg, der skal træffes på dine egne, afdødes og familiens vegne.

Læs mere

Du kan ringe til os på alle tider af døgnet 

Hos Godafsked i Slagelse er vi altid klar til at hjælpe dig, når du har mistet en af dine kære, og sorgen er stor. Vi står klar med råd og vejledning i forbindelse med dødsfald, og du kan ringe til os hele døgnet rundt ganske uforpligtende. 

Vi ved, at det for mange er en uoverskuelig opgave at stå over for de mange detaljer, en begravelse kan indebære. Hvad end det er en begravelse eller en bisættelse i Slagelse, så kan du kontakte os på alle tidspunkter af døgnet. Vi kan hjælpe dig med at planlægge de nøjagtige ønsker, som du, familien, eller jeres afdøde har i forbindelse med dette sidste farvel. Hos os er du i trygge hænder.

 

Minolta DSC
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Hvordan vi hjælper dig med begravelse og bisættelse

Når du har taget kontakt til os, så aftaler vi et tidspunkt for første samtale, hvor vi går flere detaljer igennem. Til vores samtale vil vi foreslå et personligt møde, men det er kun, hvis du ønsker det – vi kan også tale sammen over telefonen. I samtalen vil du sammen med vores bedemand i Slagelse få et overblik over, hvad de næste trin vil være, som vi tager os af. 

Vi planlægger også de detaljer, som familien eller den afdøde har i forbindelse med selve ceremonien. Det er vigtigt for os, at du har tid til din sorg og dine nærmeste. Derfor er vores bedemand også til stede for at hjælpe dig med alle de praktiske opgaver og papirer, der skal håndteres i forbindelse med et dødsfald og en begravelse eller bisættelse. Det drejer sig blandt andet om at kontakte kirkekontor, præst og graver samt ansøgning om begravelseshjælp, hvis det er relevant.

 

csm_Sankt_Mikkels_Kirke_Slagelse_Denmark_09d1f9f2f5-600×600
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Vores bedemand i Slagelse er en tryg støtte midt i sorgen

  Det er vigtigt for os, at du mærker, at det er vores opgave at støtte dig efter de personlige behov, du har gennem hele forløbet. Det betyder derfor, at vores rådgivning og måde, hvorpå bedemanden hjælper, er forskellige fra pårørende til pårørende.

  Hos Godafsked er vores bedemand i Slagelse omsorgsfuld og kompetent og sikrer, at du er i trygge hænder i en ellers svær tid, hvor du både skal håndtere praktiske gøremål og sige farvel til den person, som du har været vant til at have i dit liv.

  Læs mere

  Vi er her for at støtte dig i en svær tid

  Når man mister en person, der har haft betydning for en, så er der mange spørgsmål og følelser, der trænger sig på. Det gælder fx med hensyn til valget mellem kirkelig begravelse eller bisættelse, og vi ser ofte, at det kan være svært for de efterladte at træffe beslutninger omkring ceremoniens detaljer. Især, hvis den afdøde ikke har præciseret sine egne ønsker før dødsfaldet med en sidste vilje eller andet.

  Det er en uvant og svær situation med afgørende beslutninger, man står i. Hvordan ærer man den person, man har mistet, så det føles helt rigtigt, når man desværre skal sige farvel? Vores bedemand har mange års erfaring med at planlægge et sidste farvel og bistår derfor gerne med omsorgsfuld rådgivning, der kan guide dig gennem alle disse svære beslutninger.

  Holstebro træer

  Vi sørger for en smuk begravelse i Slagelse efter jeres ønsker

  Hvis I ønsker en bisættelse eller en kirkelig begravelse, så hjælper vi jer med at planlægge og udføre de mange detaljer. Det er vigtigt for os, at I ender med at føle, at ceremonien er i den afdødes ånd, og afskeden er en mindeværdig oplevelse og tro mod jeres ønsker. Står du og skal planlægge en begravelse i Slagelse, så har vores lokale bedemand erfaring og kompetence i at hjælpe dig på vej.

  Vi kontakter de rette myndigheder, sørger for at der bliver indrykket en dødsannonce og får bestilt en unik bårebuket og blomster til kirken. Vi kontakter eksempelvis præsten samt graveren og får udfyldt de administrative papirer, ligesom vi også hjælper dig med at håndtere din indbydelse og planlægning af et arrangement for de sørgende efter ceremonien, hvis du ønsker det.

  pexels-elsa-st-5741741-600×600

  Vi ønsker, at det bliver en god afsked for dig, som pårørende

  Hos os vil du altid opleve en tryg troværdighed og gennemsigtighed, også med hensyn til de økonomiske detaljer. Med den erfaring vi har, ved vi udmærket, at det ofte er utroligt vanskeligt at forholde sig til de mange omkostninger, der kan være forbundet med et dødsfald. Midt i sorgen er det noget, som få mennesker har lyst til at bruge energi på. Derfor er vores priser gennemskuelige og på et niveau, hvor de fleste – også dem, der ønsker en billig begravelse – kan være med.

  Du kan trygt regne med os i denne tid, hvor sorgen er stor. Hos Godafsked er vi til stede for dig under hele forløbet på en ærlig og tryg og omsorgsfuld måde, fordi vores ønske er, at dette sidste farvel også skal være en god oplevelse at se tilbage på for dig og de efterladte.

  En god afsked, der er mindeværdig og smuk.

   

  Læs mere