ClickCease
Map pin Lokation: Greve Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Greve

Vores bedemand i Greve tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Greve tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Greve får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Greve

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand Greve

Vores erfarne bedemand Greve leverer professionel og omsorgsfuld kvalitetsservice i forbindelse med såvel begravelse som bisættelse – altid til favorable og faste priser.

Det er altid utroligt hårdt at miste en nær relation, og man finder hurtigt ud af, at dødsfaldet kræver en stor mængde praktiske gøremål og vigtig stillingtagen forud for selve begravelsen eller bisættelsen. Heldigvis kan vi hos Godafsked være behjælpelige og guide dig igennem hele forløbet frem mod afskedsceremonien. Vi rådgiver dig og dine nærmeste og eksekverer alt, der vedrører planlægning, booking, koordinering og kontaktformidling – og vi gør det hele med dyb professionalisme samt til markedets bedste priser.

Læs mere

Få lettet den praktiske byrde af din personlige bedemand i Greve

Når et kært familiemedlem eller en nær relation i omgangskredsen går bort, kræver det stor omstillingsparathed fra de efterladte. Dødsfaldet indtræffer ofte uden varsel, og de fleste har slet ikke nået at snakke med den afdøde om, hvad personen tænker og forestiller sig om det sidste farvel. Man skal pludselig handle øjeblikkeligt, samtidig med at man står på bar bund og selv skal finde svarene på alle de tvivlsspørgsmål, der typisk melder sig på stribe. Spørgsmål, som kan være meget svære at overskue i den emotionelle situation.

Det er netop her, Godafsked kommer ind i billedet med en kærlig og hjælpende hånd. Vores bedemand i Greve er specialuddannet i at kunne håndtere kontakten med mennesker, der er ramt af stor sorg, og som skal vejledes igennem den svære tid. Bedemanden tager den praktiske byrde væk fra dine skuldre ved at klare alt det praktiske arbejde i forbindelse med den forestående begravelse eller bisættelse. Og når vi siger ”alt”, så mener vi det. Vi kan varetage alt lige fra rådgivning til eksekvering i forhold til praktisk planlægning af forløbet og selve afskedsceremonien på dagen. Heller ikke det omstændelige og administrativt tunge papirarbejde skal du bekymre dig om, da vi garanterer dig, at der kommer styr på alt det formelle.

Ved at lade vores bedemand i Greve håndtere de praktiske ting kan du finde den fornødne ro og det rette overskud til at få den absolut bedste og smukkeste afsked med din kære.

 

Greve_Kirke1-1024×768
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Få en god og lokalforankret afsked – lige i afdødes ånd

Hvor skal afskedsceremonien foregå? Et spørgsmål, der hurtigt melder sig som noget af det første, og som der hurtigst muligt skal være styr på. For rigtig mange giver det bedst mening at afholde ceremonien i den by eller det lokalområde, hvor den afdøde er vokset op eller har en personlig tilknytning. Dette har vi hos Godafsked øje for i vores arbejde, da alle vores bedemænd har et tæt tilknytningsforhold til den specifikke by, de arbejder i. Det betyder også, at vores bedemand i Greve har stor viden om og indgående kendskab til lokalmiljøet i Greve og omegn, hvilket sikrer dig en personlig og lokalforankret service.

Lokalforankringen kommer blandt andet til udtryk i kraft af de nære samarbejdsrelationer, vi har med de lokale kirker i området – eksempelvis Greve Kirke og Johanneskirken, hvor vi har bistået adskillige begravelser og bisættelser. Derudover har vi et veletableret samarbejde med adskillige blomsterdekoratører og -forhandlere i området, som vi hjertens gerne formidler kontakten til. Vi tilbyder også gerne rådgivning samt bestilling af for eksempel blomsterdekorationer til kisten eller bårebuketter til kirken. Alt sammen selvfølgelig med dig på råd hele tiden, så vi sikrer os, at du får en afskedsceremoni, der er netop, som du og familien ønsker den – og lige i afdødes ånd.

 

733775_605_0_0_0_0_0_4
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Få tryghed og personlig service med vores bedemand i Greve

  Hos Godafsked er tryghed et af de vigtigste mål for vores daglige kontakt og møde med mennesker. Det er vores fornemmeste opgave at kunne etablere det mest trygge rammer omkring hele planlægningsprocessen såvel som selve dagen for begravelsen eller bisættelsen. Dette betyder for det første, at vores bedemand i Greve yder pålidelig, nærværende, professionel og ikke mindst personlig service i mødet med dig og din familie. Vi imødekommer dine særlige ønsker og behov og er konstant lydhøre over for nyopståede behov eller ændringer i planlægningen.

  For det andet tilbyder vi hjemmebesøg, så vi kan komme direkte hjem til dig i privatboligen kort tid efter dødsfaldet. Du skal altså slet ikke tænke på at bevæge dig uden for hjemmets fire vægge, og samtidig foregår den indledende og svære samtale om den praktiske planlægning på din hjemmebane i vante og trygge rammer. På den måde sikrer vi os, at du får mest muligt tid sammen med din familie i den svære tid.

  Læs mere

  Skræddersyet begravelse eller bisættelse – på dine præmisser

  Ikke to afskedsceremonier er ens. Hos Godafsked anser vi hver kundekontakt som et unikt tilfælde, og det betyder også, at vi skræddersyer vores løsninger og services nøjagtig efter dine behov – og på dine præmisser. Vi lytter til dine ønsker, så hvis du og familien ikke synes om en traditionel begravelse eller bisættelse, kan vi alternativt tilbyde jer et lige så smukt sidste farvel direkte fra kapellet. Og du behøver ikke bekymre dig om kvalitetsniveauet, da vi uanset afskedsceremoniens form leverer samme høje serviceniveau.

  Ønsker du yderligere rådgivning eller svar på bestemte spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte vores telefonvagt på 81 61 11 66 Vores kompetente personale er til din rådighed 24/7. Du kan også vælge at booke din bedemand i Greve online – det er nemt, hurtigt og bekvemt via din computer derhjemme.

  Vi ser frem til at høre fra dig, så du og familien kan få den bedst mulige afsked med jeres kære.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere