ClickCease
Map pin Lokation: Næstved Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Næstved

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Næstved tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Næstved får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Næstved

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Et smukt og værdigt farvel

Det er hårdt at miste en, man holder af. Om det er et familiemedlem eller en nærtstående ven, du skal sige endeligt farvel til, så er det behæftet med svære følelser, der næsten fylder  alt. Kærligheden til livet, og ikke mindst til den, du har mistet, bliver blottet, og du befinder dig måske pludselig i en situation, hvor det kan være svært at overskue og rumme meget andet end den sorg, et dødsfald bringer med sig.

Når det er tilfældet, kan det opleves som vanskeligt at forholde sig til alle de praktiske detaljer, der uanfægtet følger med et dødsfald. Derfor er det en god ide at få hjælp og vejledning af en bedemand til at få arrangeret en smuk og værdig sidste afsked til den, du har mistet.

Læs mere

Kontakt din lokale bedemand i Næstved

Har du mistet en kær og betydningsfuld ven eller et familiemedlem, ved vi hos Godafsked godt, hvor vanskeligt det kan være at skabe overblik over de forskellige praktiske arbejdsopgaver, der følger med et dødsfald. Har du behov for assistance fra en bedemand, kan du trygt rette henvendelse til vores bedemand i Næstved, der med kompetent og omsorgsfuld rådgivning er klar til at bistå dig, hvis du skal arrangere et sidste farvel til en, du har kær. Hos os i Næstved møder du erfarne bedemænd, der altid gør deres bedste for, at det sidste farvel bliver en mindeværdig og god oplevelse.

Når du kontakter din lokale bedemand i Næstved, modtager du en ærlig og gennemsigtig rådgivning. Det betyder blandt andet, at vi altid taler åbent om alle aspekter vedrørende dødsfaldet og den efterfølgende ceremoni – også om prisen. Her på siden finder du altid en oversigt over den fulde pris for den ceremoni, du har valgt – også hvis du har valgt et stille farvel uden ceremoni. I vores prisoversigt finder du desuden prisen for den enkelte ydelse, så du nemt kan overskue udgiften for dine valg. Gennemsigtighed og ærlighed er en kerneværdi for vores forretning, da vi ikke synes, at regningen skal komme som en ubehagelig overraskelse for de efterladte. Hos din bedemand i Næstved modtager du altid personlig, kompetent og ærlig vejledning.

 

HA106238-600×400
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Tag afsked ved en smuk og mindeværdig begravelse i Næstved

Når man mister en nær slægtning eller en anden person, der har spillet en stor rolle i ens liv, hober der sig ofte en lang række spørgsmål op vedrørende de praktiske aspekter som for eksempel papirarbejdet, men også andre spørgsmål kan trænge sig på. Hvis den afdøde ikke selv har taget stilling til detaljerne vedrørende den sidste afsked, står du med en række valg, du skal træffe.

Falder valget på en begravelse, kan vi hos din lokale bedemand i Næstved hjælpe dig med alle aspekter vedrørende denne ceremoni. Hos bedemanden i Næstved tilbyder vi altid personlig og kompetent rådgivning, og vi hjælper dig med at træffe de rette valg, så begravelsen står som en smuk og betydningsfuld afslutning på det liv, der nu er forbi. Hos os kan du trygt og roligt slippe bekymringerne og lade os om det praktiske, så du kan få den nødvendige ro til at sige ordentligt farvel. Skal vi hjælpe med at arrangere en begravelse i Næstved, er vi behjælpelige med alt fra koordinering med præst, kirkekontor og graver til bestilling af blomster og kranse samt indrykning af dødsannonce. Vi er naturligvis også behjælpelige med at tilrettelægge et efterfølgende arrangement, hvis der er ønske om det. Endvidere kan vi håndtere alle dokumenter vedrørende dødsfaldet, ligesom vi kan assistere ved ansøgning om eksempelvis begravelseshjælp.

Du kan trygt lægge alle dine praktiske bekymringer vedrørende begravelsen i hænderne på vores kompetente medarbejdere i Næstved. Vi er her for at hjælpe dig.

 

26195055002_dedec8dab4_b-1024×682
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Skab de rigtige rammer for en bisættelse i Næstved 

  Er en bisættelse det rette valg af ceremoni, når du skal tage afsked med et familiemedlem eller en nærtstående ven, kan vi hos Godafsked i Næstved naturligvis også være behjælpelige med at arrangere en sådan, og vi assisterer også gerne med at tilrettelægge alle detaljer vedrørende ceremonien. 

  Du vil blive mødt af en række valg, du skal træffe, inden du kan sige det sidste farvel. Det kan for mange være en nærmest uoverskuelig opgave, og her kan en af vores bedemænd hjælpe dig med de mange praktiske gøremål vedrørende dødsfaldet, ligesom vi kan give dig råd og vejledning omkring bisættelsen, så ceremonien bliver en god og mindeværdig oplevelse. Vi hjælper dig endvidere med at tilrettelægge alle detaljer omkring kremeringen, og hvordan du som pårørende måtte ønske, at denne skal forløbe, så processen bliver præcis den rigtige for dig og de øvrige pårørende – og ikke mindst i afdødes ånd. Vælger du os som lokal bedemand til planlægning af bisættelse, hjælper vi dig også med detaljerne omkring urnenedsættelse eller askespredning, så afskeden bliver, som ønsket.

  På samme måde som ved begravelse finder du her på siden en fuld prisliste over, hvad vores forskellige ydelser og produkter koster, så du trygt og roligt kan slippe bekymringer omkring uvisheden vedrørende de økonomiske aspekter af ceremonien, og hengive dig til sorgen.

  Askespredning som en mindeværdig hyldest til afdøde 

  Ud over de traditionelle begravelses- og bisættelsesceremonier kan du også vælge en alternativ afsked i form af askespredning. Denne særlige ceremoni, hvor asken spredes over et særligt udvalgt område på land eller over det åbne hav, skaber en unik og symbolsk forbindelse mellem den afdøde og naturen.

  Overvejer du askespredning, er vores erfarne bedemænd i Næstved klar til at tage en personlig samtale med dig som pårørende. Vi står ved din side og guider dig gennem alle aspekter af denne særlige afskedsform og sikrer, at det sidste farvel bliver en smuk og mindeværdig hyldest til den afdøde.

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere