ClickCease
Map pin Lokation: Vordingborg Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Vordingborg

Vores bedemand i Vordingborg tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Vordingborg tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Vordingborg får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Vordingborg

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand Vordingborg

Brug hjælp til begravelsen. Hos bedemand Vordingborg er vi klar døgnet rundt.

Når et nærtstående familiemedlem afgår ved døden, står man som pårørende typisk tilbage med en lang række spørgsmål. Dette i en tid der i forvejen kan virke en smule uoverskuelig for mange. Hos Godafskeds bedemand Vordingborg kan vi give dig og dine pårørende svar på jeres spørgsmål, og samtidig er det for vores erfarne personale meget vigtigt, at I føler jer trygge og komfortable hos os.

Et dødsfald kommer aldrig på et behageligt tidspunkt, og det kan ske på alle tider af døgnet. Af selv samme grund står vi hos Godafskeds bedemand i Vordingborg klar hele døgnet rundt og kan være på hjemmebesøg inden for blot få timer. På et hjemmebesøg snakker vi sammen om de overordnede ting, så vi sammen sikrer, at bisættelsen eller begravelsen, finder sted i afdødes ånd. Det er ligeledes vigtigt for os, at vi tager os af alt det praktiske såsom bestilling af kistedekorationer og bårebuketter fra den lokale blomsterbutik, pynt i kirke eller kapel samt udfyldelse af de nødvendige papirer m.m. På den måde skal du og din familie selv tænke på så lidt som muligt og i stedet være sammen.

Vi og vort lokale personale i Vordingborg gør altid det absolut ypperste for, at det sidste farvel bliver en smuk og mindeværdig ceremoni, hvor du og din familie kan tage en god afsked.

Læs mere

Begravelsesbistand fra bedemand i Vordingborg

I forbindelse med et dødsfald i familien vil der altid være en række af praktiske gøremål, som skal ordnes. Der skal blandt andet arrangeres en begravelse, indrykkes dødsannonce, dødsboet skal ryddes og gøres op, og der er mange mennesker omkring afdøde, som skal orienteres om, hvad der er sket. Gøremål, som det kan være meget svært at overskue, når I lige har mistet en, I holder af.

Når I mister en, som står jer nært, vil jeres overskud naturligt være lavt, og I går igennem en svær og meget følelsesmæssig tid. Vores rolle er her at befri jer fra nogle af de praktiske gøremål, så I kan fokusere på at passe på jer selv og hinanden i den svære tid. Ønsker i bistand fra en bedemand i Vordingborg, kan vi være behjælpelige med at indlede kontakten. I kan få fat i os døgnet rundt.

 

unnamed-10
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Hvad kan en bedemand i Vordingborg hjælpe jer med?

Langt de fleste pårørende vælger at lade os stå for alt det praktiske i forbindelse med begravelsen. Vi er vant til at håndtere diverse dokumenter, der skal udfyldes, kontakten med kirkekontoret, bestilling af kiste samt blomster, transport af afdøde til det sted, hvor begravelsen eller bisættelsen skal finde sted, ansøgning om begravelseshjælp og meget andet.

Det er både normal procedure for os at tage os af alle ting omkring begravelsen og kun at påtage os nogle af de praktiske gøremål. Det er forskelligt fra familie til familie, hvor meget de gerne vil have vores hjælp til, og det har vi naturligvis fuld forståelse for. Hvor stor en del, som I vil have os til at hjælpe jer med, er ene og alene jeres beslutning. Det vigtigste for os er at aflaste jer med præcis de opgaver, som I gerne vil have os til at tage os af.

 • Rustvognskørsel
 • Bestilling af kiste
 • Bestilling af blomster til kiste og dekoration af kiste
 • Samtale i eget hjem efter ønske
 • Håndtering af forskellige dokumenter
 • Kontakt til og koordinering med kirke og præst
 • Ansøgning om begravelseshjælp
 • Indrykning af dødsannonce
 • Rådgivning og afklaring af diverse spørgsmål
 • Håndtering af mange andre praktiske opgaver

 

unnamed-9
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Hvordan skal det sidste farvel til afdøde foregå?

  Det er meget forskelligt, hvordan det sidste farvel forløber. Nogle sværger til en traditionel begravelse, mens andre ønsker en bisættelse eller et farvel helt uden ceremoni. Uanset hvad I og afdøde ønsker, har vi de rette kontakter og den fornødne erfaring til at få det til at ske. I er i trygge og professionelle hænder hos jeres bedemand i Vordingborg, og der er ikke det spørgsmål, som vi ikke kan hjælpe jer med at få afklaret.

  Har I allerede afklaret med den person, der er gået bort, hvordan hans eller hendes begravelse skal foregå? Eller er det ikke et emne, som I har været inde på? Uanset hvad vil vi gerne være med til at sikre, at det sidste farvel kommer til at være i afdødes ånd. Det er jer som pårørende, der kender afdøde bedst, og det er naturligvis fra jer, at vi får svar på alle nødvendige spørgsmål i forhold til, hvordan det sidste farvel skal forløbe.

  Læs mere

  Bedemand i Vordingborg kommer gerne på hjemmebesøg hos jer

  Når I tager kontakt til os for at få begravelsesbistand, sender vi vores lokale bedemand i Vordingborg på et hjemmebesøg hos jer, hvis I indvilger i det. Her vil I sammen få afklaret alle de nødvendige spørgsmål, så vi kan sætte forberedelsen af begravelsen eller bisættelsen i værk. I vil blandt andet blive bedt om at forholde jer til, hvordan det sidste farvel skal forløbe, hvilken kirke afdøde skal begraves ved, hvilken kiste I ønsker og meget andet.

  Vi er eksperter på vores område, og vi sørger for at stille alle de gode spørgsmål, så I ikke skal have en masse korrespondance efterfølgende med os. Vi ved så udmærket, at I har rigeligt at tumle med og derfor ikke har brug for at skulle være i kontakt med os i tide og utide op til begravelsen. Efter hjemmebesøget går vi stille og roligt i gang med at indsende de nødvendige dokumenter og kontakte den kirke eller det kapel, hvorfra begravelsen skal foregå.

  Nature-600×600

  Mange års erfaring med begravelseshjælp

  Hos Godafsked har vi været inden for branchen i mange år, og der er ikke den type af afsked, som vi ikke har arrangeret et utal af gange. Har I et særligt ønske om en muslimsk begravelse eller en askespredning, kan vi også sagtens håndtere det. Jeres ønske er vores mål – og vi har de rette kontakter til at håndtere en værdig afsked, som også afdøde ville have ønsket det.

  Det sidste farvel er en sørgelig begivenhed, men med vores hjælp kan det også blive til en smuk og meget værdig afsked. Har I mistet en person, som står jer meget nært, vil det sidste farvel altid være i jeres hukommelse.

  Vil I gerne i kontakt med vores lokale bedemand i Vordingborg?

  Har I spørgsmål til vores ydelser eller priser? Eller vil I gerne have vores lokale bedemand i Vordingborg hjem til jer? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. I kan fa fat i os alle døgnets 24 timer på telefon 81 61 11 66 . En anden mulighed er at sende os en mail på info@godafsked.dk, og så hører I fra os inden for kort tid.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere