ClickCease
Map pin Lokation: Roskilde Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Roskilde

Vores bedemand i Roskilde tilbyder:
 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Bedemand i Roskilde tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Roskilde får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Roskilde

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

En smuk og mindeværdig ceremoni

Tabet af et elsket familiemedlem eller en nærtstående ven kræver ofte din fulde tilstedeværelse i sorgen – i kærligheden til den, som du har mistet. Det er svært at miste og ikke mindst at skulle forholde sig til alle de praktiske gøremål, der opstår, når et menneske pludselig er borte for altid. Det vigtigste er at få taget afsked på en smuk og ordentlig måde, så ceremonien står som et uforglemmeligt sidste minde om den afdøde.

Find hjælp og vejledning hos bedemand i Roskilde

Godafsked er din lokale bedemand i Roskilde, og vi står til rådighed med alt, hvad du har behov for, når du skal tage afsked. Hos os finder du råd og vejledning til alt vedrørende et dødsfald, og vi hjælper dig hele vejen igennem processen med at arrangere en smuk og mindeværdig ceremoni til ære for den afdøde. Søger du en bedemand i Roskilde, kan du trygt og roligt tage kontakt til Godafsked, hvor du altid modtager en fair behandling. Hos os er gennemsigtighed og ærlighed i forhold til prisen for vores ydelser en kerneværdi, hvorfor du aldrig bliver mødt med en uventet høj regning, når ceremonien er overstået.

Hos vores bedemand i Roskilde får du også personlig rådgivning om valg af kirke og andre forhold, og du kan kontakte os 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hvis der er noget, du er i tvivl om. Det kan også være, at du og dine nærmeste selv vil stå for nogle af de opgaver, der er forbundet med begravelsen eller bisættelsen. Måske har I allerede et klart billede af, hvordan det hele skal foregå, eller måske er der dele af processen, som I selv ønsker at stå for. Uanset hvad du ønsker, vil vores bedemand i Roskilde hjælpe dig med at komme bedst muligt gennem den svære tid og skabe en mindeværdig dag.

csm_Roskilde_Domkirke._Steffen_Hoejager__2008._iStockphoto_f077081836-600×600
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Skab de perfekte rammer for en smuk begravelse i Roskilde

Har du brug for hjælp til at arrangere en smuk og mindeværdig begravelse, kan vi hos Godafsked hjælpe. Vi har mange års erfaring som bedemænd i Roskilde og tilbyder en omsorgsfuld og kompetent service med alt vedrørende begravelser og bisættelser. Vi ved godt, hvor mange valg og praktiske gøremål, der opstår i forbindelse med et dødsfald og en efterfølgende ceremoni, og vi forstår til fulde, hvis overskuddet hos de pårørende ikke er stort i en svær og sorgfyldt tid. 

Hos Godafsked står vi derfor parat, hvis du har behov for assistance til at arrangere en begravelse i Roskilde. Vi står klar med råd, vejledning og hjælp til alt fra koordinering med præst, kirkekontor og graver til dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp. Vi træder altid til – også når det handler om blomsterleverandør og valg af mødested i Roskilde efter begravelsen. Den lokale forankring i området giver os rig mulighed for at udnytte alle de kontakter, vi har til både blomsterhandlere, restauranter, selskabslokaler og kaffesteder i byen.

For os betyder det alt, at du får mulighed for at skabe de perfekte rammer for en smuk begravelse i Roskilde. Vi tilbyder derfor altid personlig rådgivning, hvor vi i fællesskab kan planlægge, hvor ceremonien skal finde sted, hvilken præst du ønsker og alle de andre detaljer, der er vigtige for at skabe en smuk og meningsfuld afsked.

175352_Roskilde_Domkirke_Martin_Heiberg_1-600×576
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  En mindeværdig bisættelse i Roskilde

  Når et familiemedlem eller en nærtstående ven afgår ved døden, står man ofte tilbage med en masse spørgsmål. Har den afdøde ikke truffet et valg om, hvorvidt denne ønsker en begravelse eller en bisættelse, kan du stå med en beslutning, der kan være vanskelig at træffe. Hos Godafsked er vi vant til at assistere, når sådanne beslutninger skal træffes, og er en bisættelse det rigtige valg, er vi naturligvis behjælpelige. Hvis du har behov for at arrangere en smuk og mindeværdig bisættelse, står vi til rådighed alle døgnets 24 timer, og vi tilbyder altid kompetent og gennemsigtig rådgivning. Hos os finder du hjælp til alt, hvis du skal arrangere en bisættelse i Roskilde.

  I samarbejde med vores bedemand skaber du de helt rigtige rammer for en smuk og meningsfuld ceremoni, der for eftertiden vil stå som et højtideligt minde om den afdøde. Sammen finder I ud af, om bisættelsen skal foregå fra kirke eller kapel i Roskilde, ligesom I tager stilling til detaljer omkring urnen. Disse kunne for eksempel være urnens karakter, hvor og hvordan denne skal nedsættes eller om der ønskes en askespredning. Alle detaljer, som for nogle kan være overvældende at tage stilling til i en tid fyldt med sorg og savn, og derfor gør vi os altid umage i vores råd og vejledning, så ceremonien bliver som ønsket.

  Vi klarer alt det praktiske

  Hvis du ønsker vores assistance vedrørende en bisættelse i Roskilde, er vi naturligvis også behjælpelige med de praktiske detaljer. Vi kan assistere med: 

  • Smukke blomsterarrangementer på kisten
  • Udfyldning af alle nødvendige dokumenter
  • Hjælp med ansøgning om begravelseshjælp
  • Planlægning af et eventuelt arrangement efter ceremonien

  Når dagen for ceremonien oprinder, kan du være forsikret om, at alt det praktiske forløber som aftalt. Det samme gælder for regningen: Hos os bliver du mødt med fuld gennemsigtighed vedrørende prisen for vores ydelser og produkter, så du ikke står med en uventet høj regning og en dårlig oplevelse, når ceremonien er forbi.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere