ClickCease
Map pin Lokation: Virum Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Virum

Vores bedemand i Virum tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Virum tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Virum får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Virum

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Bedemand Virum

Erfaren bedemand i Virum hjælper dig med at tage en smuk afsked

At miste et menneske, man holder af, er en livsomvæltende begivenhed. Pludselig er du tvunget til at være i verden uden dén person, og alt kan virke meningsløst. Når du rammes af et dødsfald, er det derfor meget vigtigt, at du føler dig i gode, trygge og professionelle hænder, så du får tid og ro til at fokusere på det eneste, du rent faktisk kan gøre i denne tid – at tage én dag ad gangen.

Vi kan ikke fjerne din sorg, men vi kan hjælpe dig med alle de praktiske forhold – i én af dine måske største kriser i dit liv.

Læs mere

Lad vores bedemand i Virum klare det praktiske

Vi er din lokale bedemand i Virum, og vi hjælper dig med alle de praktiske og formelle opgaver, der er forbundet med et dødsfald. Som efterladt er der mange ting at tage stilling til. Der skal vælges den helt rigtige kiste, blomsterdekoration, arrangeres en bisættelse eller begravelse, foruden alle de dokumenter, der skal udfyldes og sendes til de offentlige myndigheder. Alt det hjælper din lokale bedemand i Virum dig med.

Som din lokale bedemand i Virum er det vores vigtigste opgave at give dig professionel rådgivning og støtte i en kompleks tid. Vores dygtige bedemand i Virum har mange års erfaring med netop den situation, du befinder dig i. Vi vil derfor guide dig sikkert gennem hele forløbet, uden at du på noget tidspunkt føler dig i tvivl om, hvad der skal ske.

unnamed-8
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi kommer hjem til dig

Fra du kontakter os, kan vi være fremme hos dig inden for få timer. Vi anbefaler, at vi mødes hos dig i dine vante rammer, så du og dine nærmeste får den nødvendige ro til at træffe de helt rigtige valg. Når et menneske, vi elsker, bliver taget fra os, er vi fulde af ubegribelige følelser.

Det kræver derfor ekstra ro og betænkningstid at træffe de rigtige beslutninger, når der skal vælges kiste, blomster, kirke, præst og salmer, dvs. alle de ting, der sikrer, at I får skabt lige præcis dén afsked, som I ønsker. Her er det også yderst vigtigt, du føler, at du kan stille os lige så mange spørgsmål, du har behov for – og det kan du.

 

Sorgenfri.Kirke_.7-1024×685
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Ring til os 24 timer i døgnet

  Et dødsfald afføder ofte forvirring og mange spørgsmål. Det er ganske naturligt. Forhåbentlig er dødsfaldet en relativt ukendt situation for dig – eller i hvert fald en hændelse, som kun indtræffer ganske få gange i dit liv. Det meste af tiden er vi heldigvis skånet for at tænke på, hvordan det føles at skulle sige farvel – og alt det der skal tages hånd om, når dødsfaldet rammer.

  Det er ikke noget, vi bryder os om at tænke over i det daglige, og derfor er omstændighederne ofte ukendte for de fleste af os. Hos din lokale bedemand i Virum ved vi, at spørgsmålene ikke kun opstår mellem kl. 8-16, og derfor kan du kontakte os 24 timer i døgnet – alle ugens dage.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere

  Din lokale bedemand Virum

  Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelser, bisættelser – eller anden form for ceremoni, hvis afdøde ikke er medlem af Folkekirken – i det rolige og naturskønne Virum. Som erfarne bedemænd med dybtgående kendskab til lokalområdet han vi hjælpe dig med at afholde en mindeværdig og smuk afsked i fx Virum Kirke eller den mere moderne Sorgenfri Kirke. Vi har tæt kontakt til de lokale præster, hvilket sikrer, at I får planlagt nøjagtigt den afsked, I ønsker – i afdødes ånd. Vi kan også hjælpe dig med at finde et sted, hvor I efter begravelsen eller bisættelsen kan byde de fremmødte på en kop kaffe, kage eller smørrebrød. Det kan fx være i Sorgenfri Kirkes menighedshus, som ligger klods op ad kirken, eller på ét af de øvrige hyggelige kaffesteder eller restauranter i Virum.

   

  Bedemand i Virum til fair og gennemskuelig pris

  Priser på bedemænd kan variere meget, og det kan være svært at gennemskue, hvornår du betaler for meget. Netop den problematik har vi sørget for at udelukke gennem en fuldstændig enkel og gennemskuelig prisstruktur, som sikrer, at du på intet tidspunkt er i tvivl om, hvad du betaler for. De gode og fair priser er da også netop én af årsagerne til de mange gode anmeldelser, vi modtager på Trustpilot, hvor kunderne ofte fremhæver høj professionalisme til en pris, der passer den almindelige pengepung. Her er ingen skjulte gebyrer eller ekstra udgifter. Faktisk er vores priser så rimelige, at vi sidste år i gennemsnit sparede vores kunder for 6.256 kr. sammenlignet med andre lokale bedemænd.

  Har du spørgsmål til vores priser på begravelse eller andre ting vedrørende den situation, du står I, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar, hele døgnet rundt, til at tale med dig og din familie.

  Ring til os på telefon 81 61 11 66

  Læs mere