ClickCease
Map pin Lokation: Birkerød Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Birkerød

Vores bedemand i Birkerød tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Birkerød tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Birkerød får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Birkerød

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Bedemand Birkerød

Vores omsorgsfulde og erfarne bedemand i Birkerød leverer høj service i forbindelse det sidste farvel – altid til markedets mest favorable lavpriser.

Det er altid meget hårdt og svært at skulle sige farvel et kært familiemedlem eller en nær relation i omgangskredsen, og det kan ofte være uoverskueligt at skulle forholde sig til de mange praktiske gøremål og omstændigheder, der følger i kølvandet på dødsfaldet.

Heldigvis står Godafsked altid til din rådighed med en kærlig, omsorgsfuld og dybt professionel hånd. Vores erfarne og kompetente bedemand i Birkerød bistår både begravelse, bisættelse, askespredning og meget mere efter dine behov og ønsker. Vi hjælper med alt det praktiske arbejde – lige fra planlægning, koordinering og booking til kyndig og personlig rådgivning. Med andre ord: Vi tager hånd om dig og din familie i den svære tid og hjælper jer godt videre – med en god afsked. Og du behøver ikke frygte for pengepungen, da vi tilbyder vores service og ydelser til markedets absolut laveste og mest konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Få lettet den praktiske byrde med din personlige bedemand Birkerød

Et dødsfald i familien eller omgangskredsen er en følelsesmæssig hændelse, der rammer hårdt. Den emotionelle og sårbare situation bliver ikke nemmere af, at dødsfaldet også afføder en lang række praktiske forhold, som de pårørende skal tage stilling til og handle på nu og her. Spørgsmålene melder sig typisk på stribe, og der skal træffes et væld af vigtige beslutninger, hvilket kan forekomme meget overvældende og uoverkommeligt i selve situationen.

Det er netop her, at Godafsked kommer ind i billedet. Vores service er til for at lette den praktiske byrde fra dine skuldre, så du udelukkende skal koncentrere dig om dig selv, din familie og ikke mindst den gode afsked, som I tilsammen skal skabe for hinanden – med vores hjælp.

 

635773_605_0_0_0_0_0_4-600×375
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi tager gerne en snak hjemme hos jer 

Vores erfarne bedemand i Birkerød klarer alt det praktiske arbejde for jer og håndterer det administrative papirarbejde og kontakten til kirkekontoret, så der altid er styr på de formelle sager.

Du behøver således ikke bekymre dig om booking af kirke, præst og lignende forhold, da disse gøremål bliver eksekveret for dig – selvfølgelig ud fra dine ønsker og beslutninger. Igennem hele planlægningsprocessen og forløbet bliver du konstant taget med på råd og bliver altid mødt med fuld forståelse, respekt for din situation og stor imødekommenhed og omsorg.

 

vaserne
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Omsorgsfuld og professionel bedemand i Birkerød – med lokalforankring

  Hos Godafsked er det altafgørende, at vi kan skabe de optimale betingelser for den bedst tænkelig afsked med afdøde for dig og din familie. Dette betyder blandt andet, at vores bedemand i Birkerød er lokalforankret og kender til lokalmiljøet, så du er garanteret en personlig og nøje tilpasset afskedsceremoni.

  Mange ønsker, at den afdøde bliver begravet eller bisat i geografiske omgivelser, der giver mening – det vil sige typisk i selve byen eller lokalområdet, hvor personen er opvokset og har et personligt tilknytningsforhold til. Netop derfor har vi sikret, at vores lokalforankrede bedemand i Birkerød har gode samarbejdsrelationer med de lokale kirker i Birkerød Sogn og omegn – heriblandt Birkerød Kirke, hvor vi har årelang erfaring med at bistå såvel begravelser som bisættelser.

  Vi formidler kontakten til og varetager koordinering med præst og kirke samt udfylder de formelle, administrative papirer. Vi kan derudover tilbyde at hjælpe dig med alt lige fra rådgivning om og bestilling af pynt til kirke, borgbuketter og kistedekorationer, da vi har nære forbindelser til diverse blomsterdekoratører og -forhandlere i Birkerød og omegn.

  Du får kort sagt en omsorgsfuld, professionel og lokal forankret bedemandsservice, der tager højde for dine ønsker og afdødes relation til lokalområdet.

  Læs mere

  Skræddersyede serviceydelser efter dine behov – tilgængelig døgnet rundt

  Det er meget forskelligt, hvordan man som person og familie forestiller sig, at det sidste farvel med den afdøde skal se ud, og der foreligger ikke nogen endegyldig opskrift på, hvordan afskedsceremonien skal se ud. Det er fuldstændig op til dig. Dette har vi hos Godafsked altid for øje i vores arbejde, hvilket betyder, at vores bedemand i Birkerød konstant er lydhør over for netop dine behov og ønsker.

  Vi tilbyder dig personlige hjemmebesøg kort tid efter dødfaldet, så den følelsesmæssige samtale og planlægning sker i trygge og vante omgivelser i dit hjem. På den måde er du sikret mest mulig tid med din familie og skal ikke bekymre dig om at bruge tid på transport.

   

  Birkerød_Kirke-600×600

  Har I netop mistet et kært familiemedlem? 

  Hos Godafsked står vi til din rådighed døgnet rundt, og vi skræddersyr afskedsceremonien nøjagtig efter dit hoved, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis skal gå med den traditionelle begravelses- eller bisættelsesløsning i kirken. Hvis du ønsker, kan vores bedemand også bistå en direkte afsked fra kapellet – med samme høje kvalitetsservice.

  Vi faciliterer med andre ord en god afsked – på dine præmisser.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere