ClickCease
Map pin Lokation: Esbjerg Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Esbjerg

Vores bedemand i Esbjerg tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Esbjerg tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Esbjerg får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Esbjerg

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Vores bedemand i Esbjerg hjælper dig godt videre

Hos din lokale bedemand i Esbjerg får du støtte og hjælp i dagene efter et dødsfald. Vi tager os af alle de formelle og praktiske anliggender, så du og din familie kan få tid og ro til at sørge.

Vi har mange års erfaring med bisættelser og begravelser i Esbjerg, derfor er du i trygge og kyndige hænder hos os. Som din bedemand i Esbjerg gør vi alt for, at du og din familie får den bedste afsked med jeres kære.

Når du kontakter os, kan vi være hjemme hos dig inden for et par timer. Kontakt vores bedemand i Esbjerg og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at give jer den rette afsked med bisættelse eller begravelse i Esbjerg.

Læs mere

Vores bedemand i Esbjerg tager sig af det praktiske

I dagene efter et dødsfald er der mange ting, der skal tages stilling til og formaliteter, der skal ordnes. Samtidig skal der planlægges en begravelse, bisættelse eller anden form for ceremoni. Midt i sorgen kan det være uoverskueligt at tage sig af alle detaljerne og de sidste beslutninger. Derfor er det nødvendigt at have en person, der kan tage sig af formaliteterne.

Som din bedemand i Esbjerg er det vores fornemste opgave at sørge for, at du kommer godt igennem den svære tid efter dødsfaldet. Vi gør det enkelt og overskueligt for dig ved at holde styr på alt det praktiske. Du og dine nærmeste skal derfor ikke bekymre jer om formaliteter. Det tager vi os af.

Når du vælger os som din bedemand i Esbjerg, sørger vi for at lede dig godt igennem de mange beslutninger, der skal tages i dagene efter et dødsfald. Vi sørger for at holde orden på alle detaljerne, så du og dine nærmeste kan få fred og ro til at sørge.

 

esbjerg 1
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Få hjemmebesøg af din bedemand i Esbjerg

Et dødsfald er en traumatisk oplevelse, der kan tage meget af din energi og gøre dig sårbar. Det kan derfor virke uoverskueligt at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse. Derfor anbefaler vi et hjemmebesøg hos dig, hvor vi sammen kan tale om den sidste afsked. Af erfaring ved vi, at det giver ro og tryghed, når du befinder dig i dit eget hjem. Derfor kommer vi gerne hjem til dig, når du har brug for os.

Når du har kontaktet vores bedemand i Esbjerg, kan vi være hjemme hos dig inden for få timer. Vi gennemgår stille og roligt alle detaljerne i forbindelse med den ønskede bisættelse eller begravelse i Esbjerg. Her taler vi blandt andet om:

 • Valg af kiste/urne
 • Kirke og præst
 • Blomster
 • Salmer

Vi kommer hjem til dig, når du ønsker det. Med et hjemmebesøg fra din lokale bedemand i Esbjerg er du garanteret nærværende service, så du og din familie kan få den rette afsked med jeres kære.

 

esbjerg 2
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  En lokal bedemand, som kender Esbjerg

  Hos din bedemand i Esbjerg er vi lokalt forankrede. Vi kender byen og de nærliggende områder ud og ind. Vi har derfor stor erfaring med bisættelser og begravelser i Esbjerg, hvor vi har en tæt kontakt med de lokale kirker og præster. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den rette lokation for ceremonien.

  I byen finder du blandt andet Vor Frelsers Kirke Esbjerg, som har en perfekt placering, når du ønsker en ceremoni centralt i byen. Også Sædden Kirke er et fint valg, der ligger nogle kilometer fra byens centrum. Blomster og bårebuketter bestiller vi naturligvis også fra lokale og dygtige blomsterbindere i byen.

  Der er mange smukke kirker, der kan danne rammerne om en bisættelse eller begravelse i Esbjerg. Har I særlige ønsker til lokationen, hjælper vi jer naturligvis med at opfylde jeres ønsker. Som erfarne bedemænd kan vi også være behjælpelige med arrangere en ceremoni uden kirkelig handling. Vi vil gøre vores til, at den sidste afsked bliver en god oplevelse for jer.

  Med vores nære, lokale kendskab kan vi hjælpe dig med at finde det rette sted for ceremonien. Vi kan desuden også hjælpe jer med at finde et sted, hvor I kan samles efter ceremonien og mindes afdøde. Du er altid velkommen til at spørge din bedemand i Esbjerg til råds.

  Læs mere

  Gennemsigtige priser på bedemand i Esbjerg

  Prisen på en bisættelse eller begravelse i Esbjerg er det sidste, du skal bekymre dig om, når du skal planlægge den sidste rejse for en af dine kære. Hos os leverer vi høj kvalitet og professionel service til priser, hvor alle kan være med.

  Vi har en gennemsigtig prisstruktur, hvor du ved nøjagtigt, hvad du betaler for. Hos os finder du forskellige pakkeløsninger, hvor du kan se præcis, hvad tingene koster. Vi skræddersyr også gerne en løsning til dig.

  Hos er du aldrig i tvivl om, hvad du får for dine penge.

  esbjerg 3

  Vi står altid til din rådighed

  Et dødsfald giver anledning til mange spørgsmål og i tiden efter dødsfaldet, kan der opstå meget tvivl hos dig. Det ved vi. Netop derfor kan du kontakte din bedemand i Esbjerg 24 timer i døgnet. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

  Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 81 61 11 66 eller skrive til os på esbjerg@godafsked.dk.

  Når du vælger os til at hjælpe dig med en bisættelse, begravelse eller anden form for ceremoni i Esbjerg, er du i trygge hænder hele vejen. Vi står til din rådighed, når du har brug for os.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere