ClickCease
Map pin Lokation: Kolding Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Kolding

Vores bedemand i Kolding tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Kolding tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Kolding får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Kolding

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

En smuk og mindeværdig afslutning

Når tabet af en elsket rammer dybt, og sorgen fylder, står vi som din lokale bedemand i Kolding klar til at lette byrden af de praktiske anliggender omkring en afsked. Hos Godafsked er vores mål at skabe en tryg og støttende ramme omkring dig, hvor vi sammen kan planlægge et smukt og mindeværdigt sidste farvel i overensstemmelse med dine ønsker.

I trygge hænder hos vores bedemand i Kolding

Når du mister en, som du har elsket – et nærtstående familiemedlem eller en kær ven, spiller sorgen ofte en altoverskyggende og nærværende rolle i livet, og det kan være vanskeligt at forholde sig til meget andet end det tab, dødsfaldet har båret med sig. De praktiske gøremål i forbindelse med planlægningen af den forstående afsked og de mange beslutninger, der skal træffes i forbindelse med et dødsfald, kan for mange være for stor en byrde at bære alene. Hos Godafsked finder du medfølende og kompetente bedemænd, der med års erfaring står klar til at hjælpe dig med at planlægge en smuk og mindeværdig afslutning på det liv, der nu er omme.

Kolding1
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Las os hjælpe dig

Din lokale bedemand i Kolding står ved din side og tager hånd om alle aspekter af den kommende ceremoni, så du kan være tryg midt i sorgen. Vi kommunikerer direkte med præsten, graveren og kirkekontoret i Kolding, og vi bistår gerne med alt dokumenthåndtering og øvrigt papirarbejde relateret til dødsfaldet. Udover dette hjælper vores bedemand med at arrangere detaljer som bestilling af blomster, indrykning af dødsannonce og planlægning af et traktement efter ceremonien.

Ved at være lokalt funderet har vi et solidt netværk af samarbejdspartnere, der bidrager til at gøre den valgte ceremoni til et betydningsfuldt minde om den afdøde. Hos os er dine ønsker i kompetente og trygge hænder. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at arrangere den helt rigtige afsked 

Kolding2
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Arranger en mindeværdig og meningsfuld begravelse i Kolding

  I sorgens stund kan det være vanskeligt at overskue alle de mange valg og beslutninger, der skal træffes, når en nærtstående ven eller slægtning dør. Skal du arrangere en begravelse, står vi hos Godafsked klar med kyndig råd og vejledning, og vi følger dig hele vejen med praktisk hjælp og overblik. I vores afdeling i Kolding møder du udelukkende dygtige og imødekommende medarbejdere, der vil gøre alt for, at det sidste farvel bliver en både mindeværdig og meningsfuld oplevelse for alle, der deltager i begravelsen.

  Hos os lægger vi vægt på, at de efterladte får så god en oplevelse som muligt, og det betyder blandt andet, at vi tilbyder en gennemsigtig og ærlig service i alle aspekter af vores forretning. Skal du arrangere en begravelse i Kolding, bliver du således mødt med en gennemsigtig, ærlig og kompetent rådgivning, også med hensyn til prisen for vores ydelser. Vi mener nemlig, at det er altafgørende, at du føler dig tryg og i gode hænder igennem alle dele af processen. Her på siden finder du derfor en prisliste, så du nemt og overskueligt kan danne dig et billede af, hvilke omkostninger der er forbundet med vores forskellige ydelser, og hvilke der er de rigtige for dig at vælge. Det synes vi, er en fair måde at drive forretning på.

  Skal du arrangere en begravelse i Kolding, kan du trygt rette henvendelse til Godafsked. Hos os sørger vi for, at de personlige og økonomiske aspekter harmonerer, så du kan tage en ordentlig og meningsfuld afsked.

  Læs mere

  Tag den endelige afsked ved en smuk bisættelse i Kolding

  Skal højtideligheden finde sted ved en bisættelse, står vi hos Godafsked naturligvis også parat til at hjælpe og vejlede dig og dine pårørende i den svære tid. Du kan kontakte vores medarbejdere i Kolding i alle døgnets 24 timer, hvis du har behov for hjælp til at arrangere en bisættelse, og du bliver altid mødt med en personlig og omsorgsfuld bistand. Sammen finder vi ud af, hvordan højtideligheden skal forløbe, og vi hjælper med alt i det omfang, du har behov for.

  Vælger du at få assistance til at arrangere en bisættelse i Kolding, kan vi hjælpe med alle de praktiske detaljer af et sådant forløb. Vi retter henvendelse til de fornødne instanser, så det nødvendige papirarbejde bliver bragt i orden, ligesom vi gerne er behjælpelige med at arrangere pynt til kisten og dekorationer til kirken eller kapellet. Vi hjælper også gerne med at arrangere et traktement efter højtideligheden, hvis det er et ønske hos dig eller den afdøde.

  Holstebro træer

  Urnenedsættelse eller askespredning?

  Når du vælger en bisættelse som afskedsform, skal du endvidere træffe nogle valg vedrørende kremationen. Et sådan valg kunne eksempelvis være, hvorvidt der ønskes en urnenedsættelse eller en askespredning. Hos Godafsked er vi behjælpelige med at arrangere både urnenedsættelse og askespredning, så den endelige afsked bliver den helt rigtige. Ønsker du at arrangere en smuk og mindeværdig bisættelse for et kært familiemedlem eller en nærtstående ven, kan vi hos Godafsked hjælpe til med at gøre det til en lidt mere overskuelig og personlig afsked. Kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe dig med at arrangere et smukt og betydningsfuldt farvel til en, der har stået dig nær.

   

  Afdelinger i nærheden:

   

   

  Læs mere