ClickCease
Map pin Lokation: Farum Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Farum

Vores bedemand i Farum tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Farum tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Farum får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Farum

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Få en god afsked hos vores bedemand i Farum

Hos vores erfarne bedemand i Farum får du den hjælp og støtte, du har brug for, når et nært familiemedlem er gået bort. I forbindelse med et dødsfald er der mange beslutninger, der skal træffes, og der følger ligeledes en del formelt papirarbejde, der skal ordnes. I en svær tid, hvor du står med sorgen over tabet, kan det virke uoverskueligt at tage stilling til de sidste vigtige beslutninger. Det er her, vi som din lokale bedemand i Farum kan hjælpe dig.

Som din bedemand i Farum hjælper vi dig og din familie trygt og sikkert igennem den svære tid efter dødsfaldet. I får ro og fred til at sørge, mens vi tager os af alt det praktiske arbejde. Vi sørger for, at I får en god afsked med en bisættelse eller begravelse i Farum. Den bedste afsked er en handling i afdødes ånd. Har I særlige ønsker for dagen, hjælper vi jer naturligvis meget gerne med at opfylde jeres personlige ønsker.

Du har sjældent brug for en bedemand, men når du står i en situation, der kræver vores ekspertise, står vores bedemand i Farum klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os døgnet rundt. Vi kan være hjemme hos dig i løbet af ganske kort tid, hvor vi sammen taler stille og roligt om jeres situation samt jeres ønsker til ceremonien. Hos Godafsked får du den rette afsked med en bisættelse eller begravelse i Farum.

Læs mere

Vælg den rette afsked

Med en personlig ceremoni kan I få sagt et smukt, sidste farvel til jeres kære. Hvordan ceremonien skal foregå, er helt op til jer. Vi lytter til jeres ønsker og gør vores til, at dagen bliver netop, som I ønsker den. Ved en bisættelse eller begravelse i Farum vil du og din familie få en dag, som I forhåbentligt vil se tilbage på og mindes med en ro og varme i maven.

Vi lytter til jeres personlige ønsker og behov. Derfor kan ceremonien blive, som I helst vil have den. Havde afdøde allerede ytret særlige ønsker for dagen som f.eks. valg af kirke eller præst? Her vil vi naturligvis gøre alt for, at afdødes ønsker bliver opfyldt. Ønsker I en anderledes afsked med askespredning, eller foretrækker I en afsked uden ceremoni? Vi imødekommer gerne jeres særlige ønsker.

Som din lokale bedemand i Farum har vi et indgående kendskab til byen og omegn, hvorfor vi også har et godt forhold til de lokale kirker og præster. Vi kan derfor hjælpe ved at finde de rigtige rammer for en god afsked.

Med deres centrale placering i Farum by er Stavnsholts Kirke og Farum Kirke yndede valg til en smuk ceremoni. Har I en præst eller en kirke, som I foretrækker, vil vi naturligvis gøre vores yderste for, at jeres ønske bliver opfyldt. Vi klarer desuden det formelle papirarbejde, så du kan bruge tiden sammen med din familie. Du kan trygt overlade det praktiske arbejde i hænderne på vores bedemand i Farum.

 

maxresdefault-600×400
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

En bisættelse eller begravelse i Farum til fast lav pris

Når du mister et familiemedlem, står du i en følsom situation, hvor dit overskud og din energi selvsagt ikke er til at planlægge en bisættelse eller begravelse. Derfor kan det naturligvis også være vanskeligt at skulle tænke på, hvad det sidste farvel mon koster.

Ved et dødsfald er økonomien det sidste, du skal bekymre dig om. Når du vælger vores bedemand i Farum til at planlægge en bisættelse eller begravelse for din kære, garanterer vi dig derfor fornuftige priser og god behandling.

Hos vores bedemand i Farum kan du vælge forskellige pakkeløsninger, hvor du kan se præcis, hvad du får for dine penge. Med vores løsninger kan du få netop den afsked, du ønsker, til en pris, der ikke kommer som en ubehagelig overraskelse.

Uanset om du vælger en bisættelse eller begravelse som den rette ceremoni, er der mange penge at spare hos os, sammenlignet med andre bedemænd. Vores priser er gennemsigtige, så du aldrig er i tvivl om, hvad du betaler for.

Ved et dødsfald følger nogle formelle foranstaltninger, der skal varetages. Vores bedemand i Farum bistår med den rette hjælp i en tid, hvor du har brug for at koncentrere dig om dig selv og din familie. Vi sørger for, at alt det praktiske arbejde bliver udført, så I kan få en god afsked. Hos os kan du trygt overlade alt til os, for vi har stor erfaring med planlægning af både askespredning, handlinger uden ceremoni, bisættelser og begravelser i Farum.

 

pexels-elsa-st-5741741-600×600
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Kontakt vores bedemand i Farum

  Midt i sorgen over tabet af et nært familiemedlem eller en kær ven, er det vigtigt, at du får den nødvendige hjælp og støtte. Det er her, vores bedemand i Farum kan hjælpe dig – uanset hvornår du har brug for os.

  Den rette afsked begynder med en god og personlig samtale. Vi kommer meget gerne hjem til dig, hvor vi i dine egne, trygge rammer stille og roligt kan tale om jeres situation samt jeres ønsker for en god afsked.

  Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvad du skal gøre, hjælper vi dig med det samme. Vi står til din rådighed døgnet rundt. Du kan altid ringe til vores bedemand i Farum, eller du kan skrive til os på farum@godafsked.dk. Du kan ligeledes kontakte os via kontaktformularen her på side. Så ringer vi dig op, når det passer dig.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere