ClickCease
Map pin Lokation: Frederiksberg Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Frederiksberg

Vores bedemand i Frederiksberg tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Frederiksberg tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Frederiksberg får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Frederiksberg

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

En smuk afsked med den, du har mistet

Når du står med tabet af en nærtstående ven eller et kært familiemedlem, kan sorgen og afsavnet virke overvældende, og det kan udgøre en nærmest uoverkommelig opgave at overskue alle detaljer vedrørende dødsfaldets formaliteter og den forestående højtidelighed. Derfor retter rigtig mange pårørende kontakt til en bedemand for netop at få hjælp, råd og vejledning i den svære tid.

Du finder Godafskeds lokale bedemænd i alle større byer i Danmark, og vi dækker derfor størstedelen af fastlandet med vores service. Har du brug for at tage en smuk afsked med et særligt menneske, står vi vores bedemand på Frederiksberg klar til at hjælpe dig med alt vedrørende denne, så du står tilbage med en god og meningsfuld oplevelse.

Læs mere

Bedemand på Frederiksberg til overkommelig pris

Befinder du dig i en situation, hvor du har behov for hjælp fra en bedemand til at arrangere en smuk og værdig afsked, kan du trygt kontakte Godafsked på Frederiksberg. Hos os finder du udelukkende kompetente bedemænd med stor erfaring, der har lokalt kendskab til Frederiksberg Kommune, og derfor kan bidrage med personlig erfaring til netop dit område, så du får mulighed for at planlægge en personlig og meningsfuld afsked for den, du har mistet.

Du kan få hjælp fra din lokale bedemand på Frederiksberg både dag og nat, når du har mistet en pårørende, og vi tilbyder altid personlig rådgivning ved hjemmebesøg, uden at det koster dig ekstra. Hos Godafsked ligger det os nemlig meget på sinde at tilbyde dig en professionel, gennemskuelig og fair behandling, når du gør brug af vores service. Det betyder, at du møder en bedemand, der taler åbent om alle aspekter af dit tab, også de økonomiske. Her på siden finder du også en udførlig prisliste, hvor omkostningerne ved vores ydelser er anført. Det sikrer dig, at du ved, hvad prisen for vores ydelser er, så det ikke kommer bag på dig, når regningen skal betales.

Hos Godafsked kan du altid forvente en god og fair behandling til en overkommelig pris.

Frederiksberg-600×469
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Tag afsked ved en mindeværdig begravelse på Frederiksberg

Et dødsfald i din nærmeste familie eller vennekreds kan komme som en uventet hændelse eller som en sørgelig følge af et slidsomt sygdomsforløb. Ligegyldigt hvordan du har mistet din nærmeste, er tiden efter tabet fyldt med sorg, og det kan være svært at overskue meget andet.

Ønsker du at tage afsked med en pårørende ved en kirkelig begravelse, finder du en solid og omsorgsfuld rådgivning hos vores medarbejdere på Frederiksberg. Ved en personlig samtale i dit hjem eller et andet sted, der passer dig bedre, hjælper vi dig med at tilrettelægge den forestående højtidelighed efter dine eller den afdødes ønsker, så du får mulighed for at tage en god og mindeværdig afsked. Vores medarbejdere hjælper dig således med hele processen omkring begravelsen, så du får tid og plads til sorgen. 

Skal vi hjælpe dig med at arrangere en smuk begravelse på Frederiksberg, kan vi blandt andet bistå dig med alle de praktiske gøremål vedrørende den valgte ceremoni. Vores medarbejdere håndterer gerne alle de mange formaliteter, der opstår ved et dødsfald. Vi kontakter præsten, kirkekontoret og graveren, hvis du har behov for det, ligesom vi også kan være behjælpelige med at bestille blomster til kirken og dekoration af kisten. Vores medarbejdere kan endvidere sørge for at arrangere et traktement efter begravelsen, hvis dette er et ønske.

Som din lokale bedemand på Frederiksberg yder vi hjælp til alle aspekter af begravelsen med nærværende og omsorgsfuld rådgivning og en fair behandling til fornuftige, billige priser.

1200px-Frederiksberg_Kirke-600×600
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Arranger en højtidelig og smuk bisættelse på Frederiksberg

  Skal du tage afsked ved en bisættelse på Frederiksberg er vi hos Godafsked naturligvis også behjælpelige med at arrangere en sådan. Som ved planlægningen af en kirkelig begravelse er der også ved denne type ceremoni nogle praktiske detaljer, der skal tages højde for, inden du kan tage den endelige afsked med den afdøde. Vi bistår gerne med alle de praktiske detaljer vedrørende en bisættelse, så du ikke skal tænke på de mange gøremål, der vedrører det sidste farvel.

  Hos vores afdeling på Frederiksberg finder du alt den hjælp, du har behov for, når du skal arrangere en bisættelse. Vi klarer alle detaljer vedrørende ceremonien, hvad enten du ønsker den skal foregå i kirke eller kapel, ligesom du også trygt kan lægge det formelle papirarbejde i vores hænder. Vi vil altid gøre vores bedste for, at den sidste afsked bliver en højtidelig begivenhed, der vil stå som et smukt minde om den afdøde.

  En afsked uden ceremoni

  Er en formel, kirkelig bisættelse ikke det rette valg, kan vores medarbejdere på Frederiksberg også være behjælpelige med, at du kan tage afsked med din pårørende uden en ceremoni. Det kan være et særligt ønske hos nogle, at afskeden ikke bliver formel og foregår i stilhed. Vælger du ikke at have nogen form for ceremoni, kører vi afdøde direkte til krematoriet. Herefter kører vores bedemand urnen til en selvvalgt kirkegård, hvor en nedsættelse kan finde sted.

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere