ClickCease
Map pin Lokation: København Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand København

Vores bedemand i København tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i København tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i København får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked København

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

En god afsked – bedemand i København

Når du mister et elsket familiemedlem eller en nærstående ven, kan det være vanskeligt at forholde sig til meget andet end sorgen, som tabet medfører. Som bedemand i København er vi hos Godafsked behjælpelige med at arrangere alt vedrørende begravelser og bisættelser, og vi er med dig igennem hele processen med både råd og vejledning. 

Vi vægter gennemsigtighed og ærlighed højt – disse værdier danner grundlaget for vores forretning og ikke mindst din afsked, så den bliver efter dit ønske – uden unødige og ubehagelige økonomiske efterspil.

En god afsked – bedemand i København

Midt i sorgen kan det være en uoverskuelig og stor opgave at planlægge en god og værdig afsked for den, du har mistet, og ikke mindst at vælge den rette bedemand og gennemskue dennes priser. Det kan vi være behjælpelige med. Vælger du Godafsked i København møder du en bedemand, som sikrer dig en god og fair behandling til fornuftige og gennemsigtige priser, der ikke giver dig uventede og dyre overraskelser, når ceremonien er overstået.

Hos Godafsked tilbyder vi altid en personlig samtale, så vi sammen kan finde en værdig og meningsfuld afsked til din kære. De efterladte spiller en central rolle i vores forretning, og vi stiller os naturligvis til rådighed døgnet rundt, når sorgen rammer og behovet for en bedemand i København opstår. Har du behov for vores service, så kontakt os uden at tøve. Vi garanterer den bedste pris og 100 % tilfredshed.

Læs mere

Arranger en smuk begravelse i København

Der findes flere forskellige måder at tage afsked med sine kære på. Et traditionelt og meget smukt valg er den klassiske begravelse, hvor den afdøde nedsænkes i jorden og således stedes til hvile. Har du mistet et kært familiemedlem eller en nær ven, og har du behov for hjælp til at arrangere en begravelse i København, står vi til rådighed både dag og nat. Vi ved af erfaring, hvor mange spørgsmål, der melder sig, når man mister en af sine kære, og vi er altid behjælpelige med værdig vejledning og klare, gennemsigtige svar. Vi ved, hvor afgørende det rette valg er for de pårørende, og vi rådgiver derfor altid om de forskellige typer af kister, så du vælger den rette. Desuden hjælper vi også med forskellige løsninger i forhold til dekoration af kisten og kirken, så den matcher de pårørendes ønsker. I nogle tilfælde har den afdøde selv ytret ønsker om begravelsens art, eksempelvis valg af kiste, dekoration af denne samt valg af kirke i København. Disse ønsker gør vi altid alt for at opfylde, så afskeden bliver smuk og værdig.

Skal vi hjælpe med at arrangere en begravelse i København, modtager du altid kyndig råd og vejledning omkring alle aspekter vedrørende denne type ceremoni. Her på siden finder du en udførlig prisliste over vores forskellige ydelser og produkter, der tilbyder dig et konkret økonomisk overblik, hvis du skal sige farvel til en af dine kære ved en begravelse i København. Vores bedemænd er naturligvis også altid behjælpelige med svar vedrørende de økonomiske aspekter ved en begravelse.

slide-01
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

En værdig og meningsfuld bisættelse i København

En del mennesker har en holdning til, hvorledes de ønsker at blive stedt til hvile. For nogle giver det mening at blive begravet, mens det for andre er mere naturligt med en bisættelse. Hos Godafsked i København er vi naturligvis også behjælpelige, hvis en bisættelse er det rigtige valg. En sådan ceremoni foregår ved, at de efterladte siger deres sidste farvel enten i et kapel eller en kirke. Herefter køres den afdøde til kremering, og en urne kan herefter nedsænkes i jorden. Hvis den afdøde eller de efterladte har et ønske om askespredning, kan vi selvfølgelig også planlægge en sådan.

Har du behov for hjælp til at arrangere en bisættelse i København, står vi klar med råd og vejledning, så du får taget den helt rette afsked med den afdøde. Hos Godafsked står vi for alle praktiske aspekter vedrørende det sidste farvel, så du og din familie kan være i sorgen uden for mange forstyrrelser. Vælger du at gøre brug af vores service som bedemand i København, får du fuld gennemsigtighed i forhold til priser og ydelser, og vi står til rådighed hele døgnet, når du har brug for hjælp til at sige et sidste farvel.

jul-i-tivoli-varer-fra-16-november-til-5-2019-10-28-minby.dk-732×488-600×488
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Et sidste farvel

  Skal du sige farvel til et nærtstående familiemedlem eller en kær ven, og har du brug for en bedemand i København, så står vi altid gerne til rådighed, så du kan arrangere en meningsfuld og værdig afsked for den, du har holdt af og nu har mistet. Hos Godafsked står vores bedemænd til rådighed hele døgnet, og vi hjælper og støtter dig i sorgens stund, så du kan fokusere på det, som er vigtigt. Hos os er alle priser tilgængelige og gennemskuelige, så du ikke står med en uventet høj regning, når ceremonien er overstået. Vores bedemænd guider dig igennem alle aspekter af den valgte ceremoni, og vi bestræber os altid på fuld tilfredshed og rimelige priser for vores service.

  Har du behov for hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse i København eller er du i tvivl om, hvilken ceremoni er den rigtige, så kan du trygt kontakte Godafsked. Sammen finder vi den helt rette løsning, når du skal sige farvel.

   

  Afdelinger i nærheden:

  csm_Vor_Frelsers_Kirke_Copenhagen_b6d57c67b3-600×600