ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

Godafsked

Den gode sag

Hos Godafsked tror vi på den gode sag. Derfor støtter vi både Red Barnet og Kræftens Bekæmpelse med ønsket om, at vi kan gøre en forskel for at give både børn og voksne en bedre fremtid – en fremtid der bringer glæde og ser lys ud.

Red Barnet støtter vi, fordi vi mener, at børns rettigheder er vigtige og uanset, hvor i verden man kommer fra, fortjener man stadig de samme vilkår. Det er vigtigt for alle børn, at de får lov til at være børn, så de sammen kan lege og ikke mindst gå i skole, så de får en god start på livet. Samtidig mener vi også, at alle børn fortjener en god opvækst og barndom sammen med familie og venner, der holder af dem. Red Barnet er derude, hvor det sker, og hvor der er brug for hjælp uanset, om det er naturkatastrofer, mobning i skolen, børnearbejde eller overgreb. De yder en utrolig indsats, en indsats vi brænder for at støtte, så endnu flere børn kan vokse op i trygge omgivelser og få lov til at være børn.

 

Kræft er en sygdom, som alt for mange mennesker har haft, eller har, tæt inde på livet. Det bringer mange hårde og triste stunder med sig. Derfor er det yderst vigtigt for os at kunne støtte Kræftens Bekæmpelse, så der i fremtiden vil være bedre muligheder for at kunne komme sund og rask ud på den anden side. Kræftens Bekæmpelse har en vision om et Liv uden kræft og i den forbindelse, foretager de forskning i verdensklasse i forhold til at forebygge kræft. Vi støtter ligeledes også Kræftens Bekæmpelse for at være der for de pårørende. Som bedemænd ved vi alt om, hvad det vil sige at være pårørende til en kræftramt person, der står en nært. Det er på alle måder en hård tid, som Kræftens Bekæmpelse arbejder for at lindre igennem patientstøtte og for at sikre, at livet efter kræft bliver bedst muligt.

Det er vigtigt for os at kunne gøre en forskel og ikke mindst være med til at kunne give børn og voksne trygge rammer og en lys fremtid. Derfor støtter vi Red Barnet og Kræftens Bekæmpelse – en støtte vi er stolte af.