ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

Succes som bedemand

Ideen til en Landsdækkende begravelsesforretning udspringer af egne erfaringer, og det har ført os til en to-cifret millionomsætning.

Hos Godafsked startede vi firmaet med henblik på at gøre en forskel i Danmark.

Ja, du tænker nok det samme, at det er lidt store ord og måske uoverkommeligt for en nystartet forretning – og det er det ganske vidst også, vi har nu eksisteret i 8 regnskabsår og har indtil nu fået en ganske fornuftig start på ambitionerne.

Men vi vil gerne mere end der hvor vi er nået til, og vi vil gerne arbejde hen med et netværk af bedemænd, hvor Godafsked er platformen til at du som lokal bedemand får en relativ fornuftig omsætning fra Godafskeds netværk.

Den vej igennem kan du selvfølgelig fortsætte med dine eksisterende forretninger og udbygge lokalt, samtidig med at du får en af Danmarks stærkeste online platforme i ryggen.

I dag estimeres online forretningen for bedemænd at være omkring 15%, og resten er fortsat offline – billedet for vores branche ligner altså al anden handel i Danmark, det er stadigvæk de lokale forretninger som har langt størstedelen af omsætningen, ligesom du sikker kan nikke genkendende til.

Det spændende for os i Godafsked er jo den hast at væksten arbejder indenfor al anden “offline” handel, og hvorledes man ret nemt ved en Google søgning kan læse om vækstrater indenfor internet-handel og hvordan vi Danskere mere og mere bruger internettet til at finde alt fra dagligvarer og ja til begravelser.

 

Vores planer for fremtiden er nogenlunde således:

 • Vi har i 2019 haft vores bedste regnskabsår (igen!) og vækst på +20%.
 • Vi uddanner bedemænd, så de er blandt de bedste i verden.
 • Vi er i gang med ISO 9001:2015 – den højeste ISO certificering i branchen.
 • Vi arbejder med +20% vækst på omsætningen i 2020, det kræver en del, så vi har lavet en detaljeret plan over forretningsområder vi skal fokusere på det kommende år.
 • Vi vil udvide vores netværk af bedemænd. I dag har vi travlt, og vi søger efter nye folk som vil med på en rejse hvor vi arbejder på at være Danmarks største bedemand.
 • Vi vil fokusere endnu mere på klimaet, og vi har fokus på hvordan vi kan være CO2 neutrale, vi tror på at vi kan gøre en forskel og vi ser tendenser indenfor miljø og klima i bedemandsbranchen nationalt og internationalt – så lad os gå forrest og starte med os selv.
 • Vi vil udbygge vores netværk, i dag er vi repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne og Grønland – samt vi har et internationalt netværk som dækker hele vejen rundt om Jorden – dette skal vi styrke med endnu bedre kontakter og et tættere samarbejde.

 

Hvis du vil bygge en forretning hvor du enten bliver:

 • Adhoc tilknyttet bedemand
 • Samarbejdspartner
 • VIP Partner
 • Medejer

 

Så lad os tage en god snak og en kop kaffe.

Du er velkommen til at skrive til Thorbjörn på tb@godafsked.dk så kan vi udveksle oplysninger og aftale et møde hos dig eller her i Charlottenlund.

 

BEDEMANDS DAGEN 2020

Vil du være interesseret i en dag med indlæg fra relevante myndigheder og fra samarbejdspartnere, en dag hvor du møder andre bedemænd og får hørt om CO2 tiltag i branchen, de nyeste trends fra udlandet, samt planerne for andre relevante samarbejdspartnere?

Hvis ja, så meld dig til her, og få nyhedsmail om BEDEMANDS DAGEN 2020.

Dagen skal gerne give dig ny relevant viden, nye bekendtskaber og energi til nye udfordringer.

Med venlig hilsen og på genhør

Thorbjörn

Læs mere
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Bliv kontaktet

  Udfyld felterne nedenfor og vi kontakter dig.

  placeholder
  clock-24_7
  Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig