ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

Godafsked – en bedre begravelse

Når et kært familiemedlem eller en nær ven er gået bort, kan det være lige dele svært og uoverskueligt at skulle forholde sig til alle de praktiske ting, der følger med et dødsfald.

Hos Godafsked har vi stor forståelse for, hvordan du som pårørende har det, og derfor vil vi gøre alt for at sikre en bedre begravelse med den rette vejledning og støtte gennem hele forløbet, så den svære tid kan blive en smule mere overkommelig.

En sidste hilsen og en smuk og værdig afsked

Som følge af et dødsfald, vil der altid dukke mange spørgsmål op, der er svære at forholde sig til. Hos Godafsked hjælper vi dig hele vejen og tager hånd om hele processen fra A-Z, uanset om du ønsker en bisættelse, begravelse, askespredning eller en afsked uden ceremoni. Hos Godafsked står vi altid klar til at hjælpe og støtte dig som pårørende med at opfylde de optimale betingelser for en smuk og værdig afsked, så din sidste hilsen kan blive præcis som ønsket.

Tryg relation til din bedemand

Når en af vores kære går bort vil vi gøre alt for at ære deres minde med en sidste kærlig hilsen. Det er derfor vigtigt, at du kontakter en bedemand så snart, du føler, du har brug for hjælp, så vi kan hjælpe dig med at få en bedre begravelse. Når du kontakter Godafsted, får du tilknyttet en fast professionel bedemand gennem hele forløbet, så du kan føle dig tryg gennem hele processen. Det er vigtigt, at du føler dig tryg med din bedemand i den svære tid, og vi garanterer, at alle vores bedemænd vil gøre alt for at opfylde alle dine behov.
Hos Godafsked får du en bedre begravelse og Danmarks bedste service.

Start med at ringe til os på telefon 81 61 11 66, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til det praktiske eller brug for et godt råd. Du kan altid få fat i os – både nat og dag.

Personlig og professionel rådgivning – Danmarks bedste service

Når du kommer i kontakt med vores dygtige bedemænd, kommer du i kontakt med en erfaren og professionel bedemand, som bliver din faste bedemand, når den sidste hilsen skal planlægges. På denne måde skal du ikke forholde dig til forskellige personer undervejs i planlægningen, hvilket blot kan skabe forvirring og utryghed. På denne måde kan vi skabe en bedre begravelse for dig og alle pårørende. Vores bedemænds vigtigste opgave er at arrangere en mindeværdig og smuk afskedsceremoni for din kære, hvor du som pårørende ikke skal koncentrere dig om den praktiske del, når du er i sorg.

Der er altid en bedemand i nærheden af dig

Godafsked er en landsdækkende online begravelsesforretning, der er til stede i hele Danmark. Der er derfor altid en lokal bedemand tæt på dig, der står klar til at støtte og hjælpe dig i den svære tid. På denne måde kan du lade professionelle om at varetage planlægningen af den sidste hilsen, så du kan fokusere på at håndtere sorgen i familien.

En bedre begravelse til en fast lav pris

En bedre begravelse behøver ikke at være en stor økonomisk udgift. Hos Godafsked kan du få en bedre begravelse til en fast lav pris. Vi er transparente omkring hele forløbet, og du kan på forhånd gå ind og se nærmere på vores prisoversigt over henholdsvis begravelse, bisættelse, askespredning og uden ceremoni. Derudover kan du også se den konkrete pris på hver ydelse på vores prisoversigt her på siden. Du kan sågar bestille en bedre begravelse online her på siden, hvor du på forhånd kan tilpasse hele ceremonien, så du kan få alle dine ønsker opfyldt – til en fast lav pris.

Hos Godafsked er det muligt at sidde i ro derhjemme i trygge rammer og vælge, hvordan ceremonien skal forløbe. Det kan du ved at udfylde en online bestillingsformular, hvorefter du bliver kontaktet af en af vores bedemænd tæt på dig med en bekræftelse og afklaring af eventuelle spørgsmål.

Kontakt os gerne nu – vores telefon er altid åben

Vi tilbyder Danmarks bedste service, og vi er blot et opkald eller mail væk. Godafsked er en landsdækkende online begravelsesforretning, som tager sig af hele forløbet fra A-Z, så du som pårørende ikke skal stå med hele planlægningen selv. Du kan altid få fat i os – både nat og dag. Vores telefon er døgnåben, så du kan få vores hjælp, når du har brug for det.

Ring til os på telefon 81 61 11 66

Læs mere
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

    Bliv kontaktet

    Udfyld felterne nedenfor og vi kontakter dig.

    placeholder
    clock-24_7
    Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig