ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

placeholder
svane-icon

Godafsked - Find afdeling

Find din bedemand på Fyn

checkmark-white-circle-pink

Vi hjælper døgnet rundt

checkmark-white-circle-pink

Åbent alle ugens dage

checkmark-white-circle-pink

Vi dækker hele Danmark

Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  speech-bubble
  Personlig samtale såfremt du ønsker det
  church
  Koordinering med præst, kirke og graver

  Din personlige bedemand Fyn hjælper dig med at tage en smuk afsked

  Når man er i sorg, kan alt virke formålsløst. Mange beskriver dagene omkring dødsfaldet som nogle af de sværeste dage i deres liv. Derfor er det også vigtigt at føle sig guidet på den helt rigtige måde, så det eneste du og dine kære skal koncentrere jer om, er at tage en dag ad gangen.

  Vores vigtigste opgave som bedemand på Fyn er at gøre det til en rolig og behagelig oplevelse for jer, selv om I befinder jer i en livsomvæltende situation.

  Text image
  checkmark-purple-transparent
  100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

  Overlad trygt det praktiske arbejde til os

  Når man mister et menneske, man holder af, er der mange ting, der kan være svære at overskue. Hvilken bedemand på Fyn skal jeg bruge? Hvilken kiste, præst og kirke skal jeg vælge? Skal der indrykkes en dødsannonce, og hvordan indberetter jeg dødsfaldet til myndighederne? Alt det hjælper vi dig med. Hos os kan du føle dig i sikre, nærværende og trygge hænder, så du ikke på noget tidspunkt er i tvivl om, hvad der skal ske.

  En bedemands vigtigste rolle er at træde til på de rigtige tidspunkter, sørge for at du føler dig tryg og informeret hele vejen igennem – og samtidig give dig plads til at lade tingene forløbe, nøjagtigt som du ønsker.

  Godafsked er din bedemand på Fyn. Vi hjælper dig med at lave aftaler med kirke, præst, blomsterhandleren og eventuelt graver. Ligesom vi sikrer, at alle dokumenter og attester bliver udfyldt og sendt ind til myndighederne.

  pexels-elsa-st-5741741-600×600
  clock-24_7
  Døgnåbent, så du kan ringe når det passer

  Vi kommer på hjemmebesøg

  Der findes lige så mange måder at tilrettelægge en afsked på, som der findes mennesker. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du får talt tingene roligt og godt igennem, så du kan planlægge en afsked, der nøjagtigt passer til jeres behov og ønsker. En afsked, hvor I alle kan komme med jeres individuelle indspark til, hvordan det skal foregå, samtidig med at I føler jer lyttet til.

  Når du har kontaktet os, kan vores bedemand på Fyn være hos dig inden for få timer. Sammen gennemgår vi alle detaljerne omkring den højtidelighed, I ønsker. Vi hjælper med alle de praktiske opgaver og spørgsmål, der naturligt opstår, når du mister et familiemedlem eller en nær ven.

  Afhængig af afdødes personlige ønsker og tro kan rammerne både være en kirke, kapellet, hjemme eller noget helt fjerde. Lige meget hvad I vælger, vil vi gøre alt for, at I får skabt nøjagtigt den ceremoni, som I ønsker. Ønsker I en anderledes ceremoni eller at få asken spredt et bestemt sted, hjælper vi også meget gerne med at arrangere det.

  Læs mere
  Line Helsted
  Jette Jensen
  Rannvá Jacobsen
  Thorbjörn Bache
  Minna Christensen
  Lillian Tuemose
  Bettina Lasada

   Book en tid med en bedemand

   Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

   placeholder

   Sammen om at skabe en værdig afsked

   Sammen med vores bedemand på Fyn får I lagt et program for det hele, hvor vi klarer de opgaver, I ikke selv magter og samtidig overlader styringen til jer, når I ønsker det. På den måde sikrer vi, at det bliver en både unik og speciel dag – nøjagtigt tilpasset jeres ønsker. Dette giver også jer den fornødne ro til at være ordentlig tilstede på selve dagen – uden at skulle tænke på andet, end at gøre det til en smuk dag og en værdig afslutning.

   Opstår der tvivl, eller har du særlige ønsker, står vi parat til at undersøge det. Samtidig sørger vi hele tiden for at opdatere dig om, hvad der skal ske, og du kan til hver en tid ringe til os, hvis der opstår spørgsmål.

    

   bg31-821×1024
   clock-24_7
   Døgnåbent, så du kan ringe når det passer

   Kan kontaktes 24 timer i døgnet

   For at du kommer bedst muligt videre, er det vigtigt, at du på intet tidspunkt føler dig alene om alt det, der skal ske. Vi har derfor vores telefoner åbne døgnets 24 timer – alle ugens dage – så du altid kan komme i kontakt med os. Det er med til at skabe den nødvendige ro, du har behov for.

    

   Din personlige og lokale bedemand på Fyn

   Vi dækker hele Fyn og øerne og kan være fremme på få timer, og vi tager selvfølgelig ikke ekstra betaling for at køre langt, uanset hvor på Fyn du bor.

   Vores bedemænd på Fyn har alle et godt, lokalt kendskab. Derfor kan vi også rådgive jer i forhold til valg af kirke, kapel og kirkegårde. Med vores erfaring og viden om lokalområdet kan vi også anbefale steder, hvor I kan samle de fremmødte efter højtideligheden og sammen mindes den person, I siger farvel til.

   Læs mere

   En bedemand på Fyn til fair priser

   Når du mister én, du holder af, rammes de fleste af os af dyb sorg og måske også forvirring. Hvem kan hjælpe med at sige det sidste og svære farvel? Med professionel og varm hjælp sørger vi for, at alle opgaverne bliver løst til en pris, der passer den almindelige pengepung.

   Prisen på en bedemand på Fyn kan variere betragteligt. Èn af de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du vælger en bedemand, er, om der kommer uforudsete udgifter oveni det aftalte beløb. Derfor har vi også en fuldstændig klar og gennemskuelig prisstruktur, som du modtager på skrift, så du på intet tidspunkt er i tvivl om, hvad du betaler for. Hos os kan du derfor være sikker på, at der ikke kommer uforudsete udgifter eller ekstra regninger.

   Er du i sorg efter tabet af én af dine kære, står vi klar til at hjælpe med medmenneskelighed og professionalisme. Du kan kontakte os døgnet rundt, alle ugens dage, på 81 61 11 66.

   Læs mere