ClickCease
Map pin Lokation: Hvidovre Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Hvidovre

Vores bedemand i Hvidovre tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Hvidovre tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Hvidovre får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Hvidovre

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand i Hvidovre – Et værdigt farvel

Hos Godafskeds lokale og ikke mindst professionelle bedemand i Hvidovre finder du den helt rette hjælp samt støtte, som du har brug for, når du har mistet en kær. Sorgen er svær at bære, men med en god afsked får du og din familie sagt et smukt, sidste farvel til den afdøde. Som din foretrukne bedemand i Hvidovre ved vi, hvor vigtig og betydningsfuld en god afsked er. Derfor står vi til din rådighed, hvor vi hjælper med alt det praktiske arbejde bag en bisættelse eller begravelse, sådan at I som pårørende får ro og tid til at sørge.

Det kan være enormt svært og vanskeligt at skulle forholde sig til meget andet end det tab, som man står overfor. Et tab af et menneske, man har nært, er naturligvis forbundet med en dyb sorg. Du står i en situation, hvor du pludselig, måske endda helt uventet skal arrangere en ceremoni, hvor der følger en del praktiske detaljer med vedrørende dødsfaldet. Netop derfor står vi til rådighed, fordi det for mange, er en stor og uoverskuelig opgave. Hos Godafsked er vi din trygge og solide støtte, der kan være behjælpelige med de praktiske opgaver omhandlende dødsfaldet og den forestående ceremoni. Det giver jer som pårørende plads til at være i den sorg, der ganske naturligt fylder næsten alt.

Hos Godafsked står vi klar døgnet rundt og alle ugens dage til at hjælpe dig med alt det praktiske bag en bisættelse eller begravelse. Sorgen kan vi ikke mildne, men vi kan være behjælpelige i forhold til din tvivl og dine spørgsmål. Hos os møder du yderst kompetente og hjælpsomme bedemænd i Hvidovre, der medfølende og erfarent vejleder, sådan at der arrangeres et værdigt farvel for den afdøde.

Læs mere

Har du brug for en samtale med det samme?

Vores lokale bedemand i Hvidovre kan være hjemme hos dig til en samtale i løbet af ganske få timer, hvis behovet opstår og det ønskes. Hjemme hos dig taler vi stille og roligt om, hvad der er sket samt hvilken ceremoni, I ønsker – også hvis det er en ceremoni, der ikke nødvendigvis efterlever de normale traditioner forbundet med en begravelse eller bisættelse. Den lokale bedemand i Hvidovre møder dig og dine familie med stor respekt og med omtanke. Derfor kan du trygt skrive til os på mail eller via kontaktformularen her på vores side. Vi ringer til dig, når det passer dig.

Hos din lokale bedemand i Hvidovre får I altid god behandling og en god afsked med jeres kære. Hos Godafsked er vores bedemænds vigtigste og fornemmeste opgave at sørge for, at der bliver arrangeret en god afskedsceremoni lige efter ønskerne.

Hvidovre_Kirke_Denmark_3-600×600
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Hvordan vi hjælper dig med begravelse og bisættelse i Hvidovre

Lad bedemanden give dig overblikket tilbage og planlægge en mindeværdig afsked lige i afdødes ånd.

Når du har kontaktet os, aftaler vi sammen et tidspunkt på dine vilkår, hvor vi gennemgår flere detaljer. Vi foreslår naturligvis et personligt møde såfremt det ønskes. Det kan selvfølgelig også tages telefonisk, hvis det foretrækkes. I fællesskab med vores lokale bedemand i hvidovre får du et overblik over, hvorledes den resterende del vil forløbe sig. Vi planlægger de detaljer samt ønsker, som familien eller den afdøde har i forbindelse med ceremonien i Hvidovre.

For os er det vigtigt, at I som pårørende har tid til sorgen og til jeres nærmeste. Netop derfor er vores bedemand i Hvidovre også til stede for at være behjælpelig med alle de praktiske opgaver samt papirer, der skal håndteres i forbindelse med et dødsfald og en begravelse eller bisættelse. Det omhandler blandt andet kontakt til kirkekontor, præst og graver, samt ansøgning om begravelseshjælp i tilfælde af, at det er relevant.

csm_Kirken_inde_red_43e07a7508-600×600
clock-24_7
Vi hjælper døgnet rundt
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Tag afsked ved en mindeværdig begravelse i Hvidovre

  Skal afskeden forløbe som en begravelse, finder du en solid og omsorgsfuld rådgivning hos vores bedemand i Hvidovre. Bedemanden hjælper med alle de praktiske detaljer vedrørende begravelsen, hvis du har behov for det. Via en personlig samtale hjælper bedemanden dig med at tilrettelægge samt planlægge den forestående ceremoni efter dine eller den afdødes ønsker. På den måde sørger vi for, at afskeden bliver præcist som ønsket. Vores bedemand i Hvidovre hjælper dig således med alt det, du har brug for i forhold til planlægningen af ceremonien.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere

  Skal Godafskeds bedemand i Hvidovre hjælpe dig?

  Skal vi hjælpe dig med at arrangere en begravelse i Hvidovre, kan vi blandt andet bistå dig med alle de praktiske gøremål vedrørende den valgte ceremoni. Hvis du har behov for det, kan bedemanden håndtere alle de mange formaliteter, der er ved et dødsfald. Det drejer sig blandt andet om at tage kontakt til præsten, kirkekontoret og graveren.

  Desforuden har bedemanden i Hvidovre stort kendskab til det lokale, således at bedemanden kan bestille de smukkeste blomster til kirken samt til dekoration af kisten. Kendskabet til lokalområdet medfører også, at bedemanden i Hvidovre kan være behjælpelig med at arrangere et traktement efter begravelsen, såfremt dette er et ønske.

  pexels-elsa-st-5741741-600×600

  Arranger en højtidelig, smuk bisættelse i Hvidovre

  Ønskes der at tage afsked ved en bisættelse, er vores bedemand i Hvidovre naturligvis også behjælpelig med at arrangere en afsked således. Ligeledes er planlægningen ved denne type ceremoni meget lig med begravelse. Hos Godafsked i Hvidovre hjælper vi gerne med alle de praktiske detaljer vedrørende en bisættelse, sådan at du ikke skal tænke på de mange gøremål, der vedrører det sidste farvel.

  Vi hjælper med alle detaljerne vedrørende ceremonien, hvadenten ceremonien skal foregå i kirke eller kapel. Vi vil gøre vores ypperste for, at det sidste farvel bliver en højtidelig begivenhed, der vil stå som et smukt, varigt minde om den afdøde.

  Læs mere