ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

Vi er din lokale bedemand

Find din bedemand i Nordsjælland

Bedemand i Nordsjælland

Det gør ondt at miste dem, vi elsker. Selvom det er hårdt, er det svært at komme udenom den triste begivenhed gennem et helt liv. Når det sker, vil vi gerne, at den sidste afsked sker på en mindeværdig og smuk måde til ære for dem, vi har holdt af og elsket. Det kender vi alt til hos Godafsked.

Vi har mange års erfaring indenfor begravelsesservice og tager imod familier og pårørende med respekt, omsorg og plads til alle følelser.

 

Text image
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Din bedemand i Nordsjælland

Hos God Afsked hjælper vi dig med at finde din bedemand i dit lokalområde. Find bedemand i Nordsjælland gennem vores landsdækkende service og oplev en professionel og respektfuld behandling. Vi har direkte kontakt til din lokale bedemand, som hjælper og guider dig til planlægningen af den begravelse, som ønskes.

I forbindelse med et dødsfald står vi for alt det praktiske, herunder at kirken og kapellet bestilles og dekoreres, samt at blomster bestilles ved den lokale blomsterdekoratør og at alle de nødvendige papirer udfyldes.

 

pexels-elsa-st-5741741-600×600
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer

De fire ceremonier

Det er individuelt, hvordan man vil begraves, når den tid kommer. Nogle har ønsker hertil, andre lader de pårørende om at tage den beslutning. Der findes fire ceremonier;

Måske har vedkommende, du har taget afsked med selv ønsket en specifik måde at blive begravet på. Det ønske vil vi naturligvis imødekomme og opfylde på bedste vis.

Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Kontakt os, når det passer dig

  Når du skal planlægge en begravelse, starter det med at finde en god bedemand, der forstår den afdødes, dine og familiens ønsker. Hos Godafsked lægger vi stor vægt på at rumme alle de følelser, det indebærer at stå tilbage. Vi tilbyder altid en personlig samtale, hvis det ønskes.

  Under samtalen taler vi om ønskerne til begravelsen, men vi rummer også de svære og tunge emner, der følger med at planlægge en begravelse for en, du har haft kær. Vi går op i kvalitet og en fair pris, og så er det altid vores prioritet, at du er 100 % tilfreds, når vi hjælper dig med begravelsesservice. Du kan altid komme i kontakt med os, fordi vi har døgnåbent.

   

  bg31-821×1024
  clock-24_7
  Døgnåbent, så du kan ringe når det passer