ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

placeholder
svane-icon

Godafsked - Find afdeling

Find din bedemand i Storkøbenhavn

checkmark-white-circle-pink

Vi hjælper døgnet rundt

checkmark-white-circle-pink

Åbent alle ugens dage

checkmark-white-circle-pink

Vi dækker hele Danmark

Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  speech-bubble
  Personlig samtale såfremt du ønsker det
  church
  Koordinering med præst, kirke og graver

  Storkøbenhavn – Et trygt valg!

  Står du midt i sorgen over tabet af en nær? Og er det svært at overskue tingene, når man mest af alt har brug for at sørge? Du kan være ganske tryg, for hjælpen er nær med en bedemand fra Storkøbenhavn. Bedemanden er behjælpelig med alt dét, der virker uoverskueligt i denne situation.

  Bedemanden hjælper dig og dine nærmeste med at ordne alt det praktiske bag, således at den afdøde får den mindeværdige afsked, der ønskes, mens du og dine nærmeste har tiden til at sørge.

   

  Text image
  checkmark-purple-transparent
  100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

  Din lokale bedemand i Storkøbenhavn

  Vi har gjort det let at finde en bedemand i Storkøbenhavn, der til enhver tid står klar med rådgivning og vejledning. Det er vigtigt med en bedemand, der har lokalt kendskab. Det er både en fordel, når I skal mødes, men også en klar fordel, når begravelsen eller bisættelsen skal planlægges. Vores bedemænd i Storkøbenhavn har kendskab til lokale kirker, kapeller og præster, hvilket forenkler planlægningen af ceremonien. Bedemanden vil også hurtigt kunne være behjælpelig med at planlægge en ceremoni, der ikke nødvendigvis efterlever de normale traditioner forbundet med en begravelse, hvis dette ønskes.

  Der vil løbende være kontakt mellem Jer som pårørende og bedemanden, sådan at I stadig har en følelse af at tage del i planlægningsprocessen.

  En bedemand i Storkøbenhavn står klar til at hjælpe med en smuk og mindeværdig afsked, der efterlever de ønsker, der måtte være.

   

  pexels-elsa-st-5741741-600×600
  clock-24_7
  Døgnåbent, så du kan ringe når det passer

  Bestil bedemand i Storkøbenhavn online

  Er du en ud af mange, der foretrækker at bestille online? Hvis ja, så tilbyder vi hos Godafsked.dk naturligvis dette. Ved at udfylde en online bestillingsformular, kan du som pårørende sidde i ro og vælge præcis det, der ønskes til ceremonien.

  Systemet guider dig naturligt til at træffe alle de nødvendige valg – herunder valg af kiste, urne, blomster mv. Når formularen er udfyldt kontaktes du af bedemanden fra Storkøbenhavn pr. telefon med bekræftelse og afklaring af eventuelle spørgsmål. Efterfølgende koordineres begravelsen eller bisættelsen efter ønskerne og aftalebekræftelsen fremsendes pr. e-mail.

  Har du/I specielle ønsker, der ikke tilgodeses i bestillingsformularen, anbefales du/I at ringe til den lokale bedemand, således at disse ønsker kan opfyldes.

  Læs mere
  Line Helsted
  Jette Jensen
  Rannvá Jacobsen
  Thorbjörn Bache
  Minna Christensen
  Lillian Tuemose
  Bettina Lasada

   Book en tid med en bedemand

   Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

   placeholder

   Bestil bedemand i Storkøbenhavn via telefon

   De fleste pårørende ønsker at samtale i telefon med bedemanden omkring den forestående begravelse eller bisættelse. Bedemanden vil naturligvis stille relevante spørgsmål, sådan at alle nødvendige beslutninger træffes.

   Efterfølgende koordineres begravelsen eller bisættelsen efter aftalte ønsker. Herefter vil du modtage en detaljeret aftalebekræftelse, således at du kan se, at alt bliver som formodet samt forventet.

    

   bg31-821×1024
   clock-24_7
   Døgnåbent, så du kan ringe når det passer