ClickCease
Map pin Lokation: København S Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand København S

Vores bedemand i København S tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i København S tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i København S får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked København S

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand København S

Praktisk hjælp til jer som pårørende i en svær tid – jeres professionelle bedemand i København S

Ved et dødsfald er der mange praktiske ting, som skal ordnes. Det kan være meget svært at overskue alt det praktiske i en så svær og følelsesladet situation, og det er netop derfor, at vi tilbyder jer vores hjælp. Vores bedemand i København S er vant til at håndtere alle praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald og begravelser, og I er også mere end velkomne til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at komme videre og få sagt ordentligt farvel til den person, som I har mistet.

Læs mere

Bedemand i København S hjælper jer med at få sagt ordentligt farvel

Når en person, som står jer nært, dør, er det vigtigt for jer alle at få sagt ordentligt farvel. Typisk foregår det sidste farvel i form af en traditionel begravelse i den lokale kirke, men det kan også være i form af en bisættelse eller et sidste farvel ved kapellet uden en decideret ceremoni. Den afdøde har i mange tilfælde ytret ønske om, hvordan han eller hun ønsker, at det skal foregå, men er det ikke tilfældet, er det jer som pårørende, der går ind og træffer en beslutning om, hvordan det skal forløbe.

Som bedemand i København S kan vi hjælpe jer med at få arrangeret det sidste farvel. Hvad enten det så er i form af en begravelse, en bisættelse eller det er ved kapellet, at det skal foregå. Vi tager gerne alle de praktiske opgaver på os, så I hverken skal forholde jer til transport af afdøde til kirken, blomster til kisten, kontakt til det lokale kirkekontor eller udfyldelse af dokumenter. Ønsker I selv at stå for dele af begravelsen, som eksempelvis bestilling af blomster, behøver I ikke at betale os for den ydelse. Vi løser kun de opgaver, som I gerne vil have os til at løse for jer.

Frederiksholm-Kirke
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi gør den svære tid lidt nemmere for jer

Vi ved, at I går gennem en meget svær tid, når I lige har mistet et familiemedlem eller en god ven. Vores bedemand i København S er vant til at håndtere den vanskelige situation, som et dødsfald er, og vi møder altid alle vores kunder på en nærværende og omsorgsfuld måde.

Det, som vi kan gøre for jer her i den svære tid, er at hjælpe jer med alle de praktiske ting omkring begravelsen, så I kan være der for hinanden, snakke om de svære følelser og begynde at se fremad. Når I kan læsse de praktiske ting af på os, bliver der både mere tid og rum til bare at være og mærke hinanden.

 

221309_Sluseholmen_Havnebad_Thomas_Hyrup_Christensen
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Gennemsigtighed og tryghed hos bedemanden i Korsør

  Vores altoverskyggende motto er gennemsigtighed og tryghed. Gennem mange år har vi dygtiggjort os i at forstå hvad der er absolut vigtigst for en person eller en familie i sorg. Det er nemlig vores hjertesag, at du og familien ved præcis hvad der skal ske i hele forløbet, og at I føler jer fuldstændig trygge i vores hænder. Vi vil tage os af alt det praktiske. I den tilbudte service tilbyder vi flot hvid kiste med et klassisk design samt en tilhørende urne. Alle vores bedemandsydelser er også inklusiv. Du vil generelt kunne få en besparelse på helt op til 5.000 kr. i forhold til andre bedemænd i Korsør.

  Vi kan altid kontaktes på tlf. 81 61 11 66. Vi sidder i alle døgnets 24 timer til rådighed, klar til at hjælpe med at sætte det sidste punktum. Vi er selvfølgelig også tilgængelige i weekenden, inklusive sen aften og tidlig morgen. Vi bistår med vores service når I har brug for den. Sidder du med spørgsmål lige nu, kan du med fordel benytte chatten nederst til højre på denne side.

  Læs meget gerne mere om vores forskellige prispakker på blandt andet begravelser, bisættelser, askespredninger.

  Godafsked bedemand har modtaget gode karakterer af kunderne på Trustpilot og ligger af den årsag rigtig godt placeret på listen. Bedemand i København S lægger stor vægt på at den sidste afsked bliver mindeværdig og ud over det sædvanlige.

  Læs mere

  Hjemmebesøg af bedemanden i København S

  Det, der sker, når I tager kontakt til vores bedemand i København S, vil typisk være, at vi sammen aftaler et tidspunkt, hvor vi kan komme på hjemmebesøg hos jer. Vi vil gerne mødes med jer rent fysisk, hvis I deler samme holdning, og snakke om, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Hvilke ønsker havde den afdøde? Hvilke ønsker har I som pårørende? Hvor meget vil I gerne have, at vi skal hjælpe jer med? Er der dele af den praktiske planlægning, som I gerne selv vil stå for?

  Vi får sammen styr på, hvordan det sidste farvel skal forløbe, og når vi forlader jer, tager vi fat på planlægningen af den begravelse eller bisættelse, som I og afdøde ønsker. Hvis I ønsker det, tager vi gerne hånd om samtlige praktiske gøremål, så I har mere tid til at være sammen med hinanden og jeres kære i denne svære tid.

   

  kirkeskib.1

  Et smukt og ærefuldt sidste farvel

  En begravelse vil altid være en sørgelig begivenhed, da det uden undtagelse vil være svært at sige farvel til en, som I holder af. Men en begravelse er også en smuk og meget respektfuld begivenhed, som er til ære for afdøde. Derfor er det også så vigtigt, at det kommer til at foregå på den måde, som afdøde har givet udtryk for, at det gerne skal forløbe.

  Har I ikke nået at tale med den, som I netop har mistet, om, hvordan han eller hun gerne vil begraves og siges farvel til, har I sikkert en ide om, hvad der vil være i personens ånd, eftersom I er de nærmeste pårørende. Det må I meget gerne give videre til jeres bedemand i København S, så han eller hun kan sørge for at arrangere et sidste farvel, der er i overensstemmelse med den afdødes ønsker.

   

  bg31-821×1024

  Bedemand i København S til rådighed døgnet rundt

  I kan få fat i en bedemand i København S alle døgnets 24 timer, når I tager kontakt til os. Vi ved om nogen, at I aldrig kan planlægge jer ud af et dødsfald, og derfor ser vi det ganske simpelt som en nødvendighed, at vores kunder altid kan ringe til os.

  Vi sidder klar til at hjælpe jer, når I ringer ind til os på telefon 69 69 26 18. Så finder vi en tid, hvor vi kan komme hjem til jer til et hjemmebesøg og aftale nærmere, hvad der skal ske. I har også mulighed for at sende os en mail, hvis I foretrækker det. Vores mailadresse er info@godafsked.dk. Når I skriver ind til os, vil vi vende tilbage til jer så hurtigt, som det er muligt.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere