ClickCease
Map pin Lokation: Nykøbing Falster Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Nykøbing Falster

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Nykøbing Falster tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Nykøbing Falster får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Nykøbing Falster

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Godafsked Bedemand Nykøbing Falster

Din foretrukne bedemand i Nykøbing Falster til fast lav pris

En god afsked betyder rigtig meget for både familie og venner, når et nærtstående familiemedlem går bort. Derfor handler det for vores lokale bedemand i Nykøbing Falster først og fremmest om tryghed og ærlighed i vores service. Det betyder også, at vi hos Godafsked ved enhver bisættelse eller begravelse står for alle de praktiske ting, så du og din familie selv skal gøre så lidt som muligt i en svær tid.

Hvad kan vores bedemand i Nykøbing Falster hjælpe dig og din familie med?

Når et dødsfald sker, er det for alle parter en god idé, at der kommer styr på de overordnede ting, forholdsvist hurtigt. Af selv samme grund står bedemand Nykøbing-Falster klar hele døgnet rundt til at tage ud på hjemmebesøg. På et hjemmebesøg drøfter vi i fællesskab alle aspekter i begravelsen eller bisættelsen i ro og mag, så vi sammen sikrer, at ceremonien bliver afholdt i afdødes ånd. Skulle det hænde, at afdøde i forvejen har haft særlige ønsker til den sidste afsked, er det også her, vi snakker om disse, så vi er sikker på, det hele bliver helt perfekt. Vi har et stort kendskab til de lokale kirker i Nykøbing Falster, såsom Klosterkirken, hvor vi tidligere har haft ceremonier. Vi står også for at planlægge selve bisættelsen eller begravelsen helt ned til mindste detalje, så du selv kan bruge tiden hjemme, sammen med dem du holder af.

Vores lokale bedemand i Nykøbing Falster møder vores kunder på en nærværende og forstående måde, da vi som bedemænd har fuld forståelse for den svære situation, som alle pårørende befinder sig i efter et dødsfald. Vi tager os altid god tid til at snakke med dig og din familie, så I får rig mulighed for at få afklaret alle de spørgsmål, som I nu engang sidder med.

 

100-0057_img
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Få en lokalforankret og skræddersyet afsked – i trygge, hjemlige rammer

Tager du eller et andet familiemedlem kontakt til os, vil vi tage initiativ til at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud til jer på hjemmebesøg. Det giver trygge rammer og forudsætninger for en god og åben dialog i forhold til begravelsen, og hvad der ellers skal styr på af praktiske ting i forbindelse hermed.

Det er først og fremmest helt og holdent op til dig og din familie, hvor meget vi skal hjælpe med. Vi står gerne for alt det praktiske omkring begravelsen, men vi har også fuld forståelse for, hvis du og din familie foretrækker selv at klare mange af tingene. Det kan eksempelvis være, at det betyder noget for dig selv at vælge blomster til kisten, eller at du gerne selv vil være med til at pynte kirken op til begravelsen.

Du og din familie kan få det præcis, som I vil have det, hvis I vælger at samarbejde med os. I det følgende kan du og din familie se et udpluk af de ydelser, som vi kan hjælpe jer med i forbindelse med et dødsfald:

 • Kørsel i rustvogn
 • Bestilling af kiste
 • Udfyldelse af dokumenter
 • Ansøgning om begravelseshjælp
 • Kontakt til kirkekontor og præst
 • Sparring og rådgivning
 • Bestilling af blomster og bårebuketter
 • Indrykning af dødsannonce
 • Hjælp til andre praktiske ting omkring begravelsen

 

1200px-Klosterkirken_NyF-1
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Vi prioriterer hjemmebesøg meget højt

  Når et dødsfald sker, er det for alle parter en god idé, at der kommer styr på de overordnede ting, forholdsvist hurtigt. Af selv samme grund står bedemand Nykøbing-Falster klar hele døgnet rundt til at tage ud på hjemmebesøg. På et hjemmebesøg drøfter vi i fællesskab alle aspekter i begravelsen eller bisættelsen i ro og mag, så vi sammen sikrer, at ceremonien bliver afholdt i afdødes ånd.

  Skulle det hænde, at afdøde i forvejen har haft særlige ønsker til den sidste afsked, er det også her, vi snakker om disse, så vi er sikker på, det hele bliver helt perfekt. Vi har et stort kendskab til de lokale kirker i Nykøbing Falster, såsom Klosterkirken, hvor vi tidligere har haft ceremonier. Vi står også for at planlægge selve bisættelsen eller begravelsen helt ned til mindste detalje, så du selv kan bruge tiden hjemme, sammen med dem du holder af.

  Læs mere

  Få fjernet praktiske gøremål af bedemand i Nykøbing Falster

  Et dødsfald tager hårdt på de pårørende, der sidder tilbage. Og de fleste har meget svært ved at overskue alle de praktiske opgaver, der skal tages hånd om efterfølgende. Èn ting er begravelse og det sidste farvel – en anden ting er, at der måske også er et bo, der skal ryddes, og pengesager, der skal ordnes. Når det kommer til begravelsen, står du og din familie bestemt ikke alene. Vi går meget gerne ind og sørger for, at du kan slappe mere af i den svære tid og bruge din tankekraft på at tage vare på dem i din familie, der også er hårdt ramt og lige nu er i følelsernes vold.

  Udover at hjælpe dig med en masse praktiske ting, som du hellere vil være foruden, fungerer vi også som dit sikkerhedsnet i den svære tid. Du kan stille enhver form for spørgsmål til vores bedemand i Hjørring, så du kan danne dig et overblik over, hvad du skal have gjort hvornår. Med vores hjælp behøver du slet ikke at bekymre dig om, hvorvidt du har husket at ordne alt inden begravelsen eller bisættelsen. Vi skal nok hjælpe dig med at få lavet en liste over de ting, der skal gøres, så du kan handle derudfra og sikre dig, at intet går galt i forhold til begravelsen.

  Læs mere

  Få fjernet praktiske gøremål af bedemand i Nykøbing Falster

  Vil du gerne i kontakt med bedemand i Nykøbing Falster?

  Vores telefon har døgnåbent, så du og din familie kan komme i kontakt med os, når det passer jer bedst. Vi stiller dig gerne om til vores lokale bedemand i Nykøbing Falster, som gerne sætter tid af til en snak med dig, så du og din familie kan få styr på, hvad der skal ske i den næste tid efter det nylige dødsfald i familien. Vi vil til hver en tid foreslå, at vi finder en dag snarest, hvor vi kan tage på hjemmebesøg hos dig eller et familiemedlem.

  Hvis du foretrækker at tale med os, så kontakt os på tlf. 81 61 11 66, hvor vi står klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vil du hellere planlægge begravelsen online, kan du gøre dette, hjemme i ro og mag, ved blot 3 klik. Det er nemt og overskueligt i en allerede svær tid.

  Find pris på begravelse i Nykøbing Falster

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere