ClickCease
Map pin Lokation: Herning Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Herning

Vores bedemand i Herning tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Herning tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Herning får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Herning

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Et værdigt farvel

Har du oplevet et tab, er vores bedemand i Herning klar til at hjælpe. Få timer efter du har taget kontakt til os, kan vi være der til en samtale i dit eget hjem omkring ønsker til begravelse eller bisættelse. Vi tager os gerne af alle de praktiske detaljer, herunder koordinering med præsten, kirkekontoret og graveren. Derudover kan vi arrangere blomster, udforme dødsannoncer og håndtere alle nødvendige dokumenter.

Når man mister et særligt menneske, er det helt naturligt forbundet med dyb sorg, og det kan være vanskeligt at forholde sig til meget andet end det tab, man nu står overfor. Du står i en situation, hvor du pludselig skal arrangere en højtidelighed og tillige tage højde for en del praktiske detaljer vedrørende dødsfaldet – og det kan for mange være en stor og uoverskuelig opgave. I en sådan situation kan det give tryghed at have en solid støtte, der kan hjælpe dig med de praktiske opgaver omkring dødsfaldet og den forestående ceremoni, så du og dine pårørende kan være i den sorg, der naturligvis fylder meget.

Hos Godafsked står vi klar til med professionel rådgivning samt hjælp til alle de praktiske gøremål i den svære tid. Hos os møder du altid kompetente og hjælpsomme bedemænd, der medfølende og erfarent vejleder dig, så du kan arrangere et værdigt og smukt farvel for den, du har mistet.

Læs mere

Lokal forankret bedemand i Herning

Har du behov for hjælp fra en empatisk bedemand, kan du trygt og roligt kontakte Godafsked i Herning. Hos os møder du erfarne og hjertevarme bedemænd, der med stor lokal forankring kan hjælpe dig med at arrangere en højtidelighed med respekt for afdøde. Med vores bedemand i Herning får du en hjælp, der tager udgangspunkt i netop de muligheder, som findes i dit lokalmiljø.

Når du kontakter Godafskeds bedemand i Herning, bliver du tilbudt en personlig samtale, hvor I sammen taler om hele forløbet: Det vil som regel involvere de forskellige detaljer vedrørende den ønskede højtidelighed, ligesom I finder ud af, hvilke praktiske detaljer vedrørende dødsfaldet, du har behov for assistance til. Hos Godafsked støtter og hjælper vi dig i dine valg, så din oplevelse bliver så god og rolig som muligt.

Vi mener, at det personlige møde er en vigtig forudsætning for at planlægge en meningsfuld afsked, der tager hensyn til afdødes ønsker, og derfor betaler du ikke ekstra for hjemmebesøg hos os. Det synes vi er en fair og ordentlig behandling. Du kan kontakte din lokale bedemand i Herning hele døgnet rundt, når du har behov for vores service, og vi hjælper i det omfang, du og de øvrige efterladte har behov for.

Herning1
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Tag afsked ved en mindeværdig begravelse i Herning

Når du mister en pårørende eller en nærtstående ven opstår der mange forskellige spørgsmål, som du, i en sorgfyldt tid, skal finde svar på. Det kan være en vanskelig og hård proces, og her kan vi hos Godafsked være behjælpelige med råd og personlig vejledning. Et af de store spørgsmål, hvis den afdøde ikke har nedfældet sit ønske hertil i en sidste vilje, er, hvorvidt denne skal begraves eller bisættes. Besluttes det, at den afdøde skal jordfæstes ved en begravelse i Herning, står vi hos Godafsked klar til at bistå dig i dette valg.

Sammen med vores dygtige medarbejdere finder du og dine pårørende ud af, hvorledes begravelsen skal foregå, og hvilke omstændigheder der er vigtige for jer, når I skal tage den endelige afsked med en, der har stået jer nært. Hos Godafsked i Herning får du hjælp til alle praktiske opgaver vedrørende begravelsen, og vi lægger stor vægt på, at du føler dig mødt og rummet i den svære tid. Derfor yder vi altid en fair og gennemsigtig rådgivning i alle aspekter af vores bedemandsforretning, også den økonomiske. Her på siden finder du derfor en udførlig prisliste over, hvad vores ydelser koster dig, ligesom du altid kan rådføre dig med bedemanden også i det henseende. Vi ønsker ikke, at du står tilbage efter ceremonien med en økonomisk overraskelse, fordi det i sorgens stund har været vanskeligt at forholde sig til alle detaljer vedrørende dødsfaldet og planlægningen af den efterfølgende højtidelighed.

Du kan derfor trygt og roligt rette henvendelse til Godafsked, hvis du har brug for hjælp til at planlægge en begravelse i Herning. Vi følger dig hele vejen med professionel hjælp, der både er kompetent, ordentlig og nærværende.

Herning2
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Arranger en smuk bisættelse i Herning

  Ønsker du at arrangere en smuk og mindeværdig bisættelse i Herning, kan vi hos Godafsked være behjælpelige med alle aspekter vedrørende en sådan. Hos os får du personlig hjælp og vejledning til alt fra bestilling af blomster, dekoration af kirken eller kapellet, udfyldelse af dokumenter – også ansøgning om fx begravelseshjælp – og planlægning af et arrangement efter ceremonien. Vores medarbejdere i Herning kan hjælpe dig med alt vedrørende en bisættelse, og du kan kontakte os døgnet rundt, når du har brug for hjælp. Vi står parat til at yde dig en kompetent og ærlig service, så du ikke skal bekymre dig om praktiske detaljer eller uigennemskuelige økonomiske konsekvenser i en svær tid.

  Læs mere

  Vi kan hjælpe med planlægning af bisættelse i Herning

  Skal vi hjælpe dig med at arrangere en bisættelse, modtager du kompetent og gennemskuelig hjælp og rådgivning fra vores erfarne medarbejdere. Hos os finder du råd og vejledning til alle de spørgsmål, der kan hobe sig op, når man skal tage afsked med et elsket familiemedlem eller en nær ven. Vi hjælper dig med at arrangere bisættelsen, hvad enten du ønsker, at den skal foregå fra kirke eller kapel i Herning. Endvidere hjælper vi dig og dine pårørende med de praktiske detaljer vedrørende kremering, og efterfølgende urnenedsættelse. Hvis der er særlige individuelle ønsker som fx et ønske om askespredning, finder vi også sammen ud af alle detaljer vedrørende en sådan, så afskeden bliver meningsfuld og i den afdødes ånd.

  Afdelinger i nærheden:

  Holstebro træer