ClickCease
Map pin Lokation: Kastrup Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Kastrup

Vores bedemand i Kastrup tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Kastrup tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Kastrup får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Kastrup

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand Kastrup

Kontakt bedemand i Kastrup for at få hjælp til at arrangere enhver form for begravelse eller bisættelse

Når du har brug for assistance i forbindelse med et dødsfald, kan du trygt kontakte vores erfarne bedemand i Kastrup. Vi tilbyder personlige samtaler og sørger for at koordinere med præsten, kirkekontoret og graveren. Desuden bistår vi gerne med bestilling af blomster, udformning af dødsannoncer og håndtering af alle nødvendige dokumenter, herunder ansøgninger om begravelseshjælp.

Du kan altid ringe til vores lokale bedemand i Kastrup, som står klar til at hjælpe dig hele døgnet rundt. Når du står over for at skulle sige et sidste farvel til en elsket, kan det være overvældende med usikkerheden omkring planlægning af begravelse eller bisættelse. Derfor tilbyder vores bedemænd i Kastrup altid en personlig samtale ved hjemmebesøg i trygge rammer, hvor vi besvarer alle de spørgsmål, som formentlig er opstået, og hvor vi naturligvis taler om afdødes og familiens ønsker. Vi sikrer, at du og dine pårørende får den støtte og vejledning, I har brug for, gennem hele forløbet med at arrangere en værdig afsked.

Bedemand i Tårnby og Kastrup

Kontakt bedemand i Tårnby Kommune for at få hjælp til at arrangere enhver form for begravelse eller bisættelse.

Har I mistet et familiemedlem eller en nær ven, kan vores erfarne bedemand i Tårnby/Kastrup hjælpe jer med at få arrangeret en mindeværdig og personlig afsked. En begravelse er ikke alene en række praktiske opgaver, som skal overstås. Det er også en chance for at indfri afdødes sidste vilje, og for at I som familie får sagt ordentligt farvel for at behandle personen med ære og respekt.

Vores lokale bedemand i Kastrup arrangerer begravelser og bisættelser, askespredning og afsked uden ceremoni. Vi bistår også gerne med planlægningen af borgerlige begravelser, hvilket typisk vil være, når afdøde ikke har været medlem af folkekirken.

Læs mere

I bestemmer, hvor meget vi skal hjælpe med

Der er mange praktiske ting, som I er tvunget til at tage stilling til, når en person tæt på jer går bort. Det kan virke uoverskueligt at skulle forholde sig til, når I også er ramt af sorg og et hav af svære følelser. Vores bedemand i Kastrup er sat i verden for at gøre det lidt nemmere for jer at være i. I får hjælp fra alt til kistevalg, hjemsøgning af begravelseshjælp og håndtering af dokumenter – hvis I ønsker det.

Det er meget forskelligt, hvor meget hjælp de pårørende gerne vil have fra os i forbindelse med et dødsfald – nogle ønsker at vi assisterer ned til mindste detalje og andre har behov for mindre indblanding fra os. Det er op til den enkelte familie, og vi har fuld forståelse for jeres valg, hvad enten I beder os om meget eller lidt hjælp til planlægning af den sidste afsked. Vi er vant til at tale med mennesker, der lige har mistet og er i sorg, og vi har stor medfølelse og forståelse for den proces, som I er ved at gå igennem.

unnamed-6
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Bedemand i Kastrup med mange lokale kontakter

Vores erfarne bedemænd i Kastrup har stort kendskab til lokalområdet, og det er med til at vi kan give jer en god service, når I vælger at gøre brug af vores bedemandsforretning. Vil I gerne have vores hjælp til at bestille bårebuketter eller andre blomster til begravelsen, har vi en god kontakt til de lokale blomsterbutikker. På samme måde kender vi alle kirker i området, og vi løbende kontakt med de lokale kirkekontorer, så vi nemt kan sætte jer i kontakt med præst eller kirke.

For at kunne give jer den bedste service og dermed hjælpe jer bedst muligt i den svære tid, gør vi meget ud af at have en god kontakt til de øvrige aktører i lokalområdet. Hvad enten I gerne vil have en bedemand i Kastrup til at hjælpe jer med alt omkring begravelsen, eller I hellere selv vil stå for dele som eksempelvis blomster og dekorationer, sidder vi klar til at assistere jer, når I har brug for os i planlægningen af en mindeværdig afsked.

csm_IMG_1696_3334d8fa65
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Vi står til rådighed døgnet rundt

  Det er aldrig til at sige, hvornår I får brug for vores hjælp. Derfor er vi til rådighed døgnet rundt, hvis I får brug for hjælp fra en bedemand i Kastrup. Det er vigtigt, at I får tid og rum til at forholde jer til, hvordan det sidste farvel skal foregå. Og det rum giver vi jer. I kan både bestille bedemand i Kastrup online, men I har også mulighed for at ringe til os, hvis I foretrækker det.

  Vi yder døgnservice, og I kan få fat i os på telefon 81 61 11 66 alle døgnets timer. I har også mulighed for at sende os en mail ved at skrive til info@godafsked.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til jer.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere