ClickCease
Map pin Lokation: Sorø Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Sorø

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Sorø tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Sorø får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Sorø

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand Sorø

Når du oplever tabet af et elsket familiemedlem eller en kær ven, kan det være udfordrende at tænke på andet end den sorg, du føler. Som bedemand i Sorø står vi klar til at hjælpe med at planlægge alle detaljer omkring begravelses- og bisættelsesceremonier.

Hos os er du i trygge hænder – vi er med dig gennem hele processen og bistår med alt fra koordinering med præst, kirkekontor og graver, bestilling af blomster, kranse og dødsannoncer samt håndtering af alle nødvendige papirer, herunder ansøgninger om begravelseshjælp.

Søger du en professionel og nærværende bedemand i Sorø, der kan garantere dig pålidelig og personlig service i forbindelse med en nær relations bortgang? Lad vores erfarne bedemand i Sorø hjælpe dig med planlægning af en respektfuld afsked – uden at det kommer til at gøre ondt på pengepungen.

Der er hjælp at hente til alle de mange ting, der skal håndteres i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Vi ved fra erfaring, at det kan være overvældende at skulle stå for planlægningen af afskeden samtidig med at stå tilbage med en række uafklarede spørgsmål – alt dette mens du er midt i sorgen over tabet af en nær relation. Hos Godafsked har vi uddannet vores kompetente bedemænd til præcis at kunne håndtere disse opgaver og udfordringer, så du kan blive hjulpet igennem en svær tid. Vi sikrer dig en smuk og god afsked, der er værd at mindes og kigge tilbage på.

Læs mere

Professionel og nærværende bedemand i Sorø – den praktiske og personlige løsning

Et dødsfald indtræffer ofte helt uden varsel, og det efterlader de pårørende i en chok- og sorgtilstand. Det bliver starten på en svær tid, hvor det kan være meget vanskeligt at se ud over de mange følelser og tage stilling til de praktiske omstændigheder, overvejelser og gøremål, der følger med dødsfaldet. Spørgsmål vedrørende kirke, præst, kistetype og dekoration – for slet ikke at tale om det formelle og administrative papirarbejde – kan gøre planlægningen meget uoverskuelig og svær at forholde sig til. Heldigvis står Godafsked klar til at afhjælpe dine bekymringer og lette arbejdsbyrden i hele forløbet op til og under selve afskedsceremonien.

Vores kompetente, professionelle og nærværende bedemand i Sorø yder personligt tilpasset kvalitetsservice og klarer alt det praktiske, administrative arbejde for dig. Med afsæt i en fortrolig, indledende samtale samt løbende, tæt dialog får bedemanden sammenstykket et forløb og en afsked, der stemmer nøjagtig overens med dine og din families forventninger til og forestillinger om selve ceremonien. Vi fritager dig med andre ord for potentielle bekymringer om alle de praktiske opgaver i form af logistik og koordinering, så du kan koncentrere dig fuldt ud om det, der er vigtigt: at være sammen med din familie og få skabt den smukkeste afsked efter afdødes ønsker.

SONY DSC
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Få en lokalforankret og skræddersyet afsked – i trygge, hjemlige rammer

Rammerne for hele planlægningsprocessen samt eksekveringen af begravelsen eller bisættelsen er altafgørende. Det gælder om at etablere så trygge rammer og skabe betingelserne for en så god oplevelse som overhovedet muligt – både på det følelsesmæssige og fysiske plan. Derfor kommer vores bedemand i Sorø direkte hjem til dig i din stue inden for kort tid, så den første samtale kan foregå på din hjemmebane blandt familien – i trygge, vante omgivelser.

På samme måde skal rammerne for afskedsceremonien også gerne give mening i forhold til den afdødes sidste vilje. Mange har et brændende ønske om at blive begravet eller bisat i den by, hvor de er vokset op eller har en nær relation til, hvilket vi hos Godafsked tager stort hensyn til i vores praksis. Vores bedemand i Sorø har indgående kendskab til og stor viden om lokalsamfundet og kan således nemt facilitere et samarbejde med lokale kirker, såsom Sorø Klosterkirke, og varetage kontakten til diverse lokale blomsterdekoratører, så du uden besvær kan få bestilt de smukkeste blomsterdekorationer til såvel kisten som kirken. Vi kan desuden imødekomme ønsker om både traditionel begravelse, bisættelse eller alternativt, afsked direkte i kapellet, så du får et skræddersyet og tilpasset sidste farvel – på dine præmisser.

csm_Soroe_Klosterkirke_f4c7c573dd_1157159fa9
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Fuldstændig tilstedeværelse, professionalisme og hjertevarme – 24/7

  Et samarbejde med Godafsked er lig med fuldstændig tilstedeværelse og professionalisme kombineret med hjertevarm og nærværende service. Vi er altid tilgængelige hele døgnet alle ugens dage via vores telefonvagt på 69 69 26 33. Du er således til alle tider garanteret hjælp og kyndig vejledning fra vores kompetente personale, der er klar til at lytte og besvare dine spørgsmål.

  Ring og få en personlig snak om din situation og dine behov, så giver vi dig et godt og uforpligtende tilbud.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere