ClickCease
Map pin Lokation: Brønshøj Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand i Brønshøj

Vores bedemand i Brønshøj tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Brønshøj tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Brønshøj får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Brønshøj

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Bedemand Brønshøj

Der er altid en masse praktiske gøremål i forbindelse med et dødsfald – gøremål som det kan være svært at finde overskud til i den situation, som I befinder jer I efter at have mistet en, som står jer nært.

Vi har de rette kompetencer og lokale kontakter til at hjælpe jer gennem den første svære tid ved at yde jer begravelsesbistand. Hvad enten I gerne vil have vores hjælp til alt det praktiske i forbindelse med begravelsen, eller I alene ønsker hjælp til bestilling af kiste og kørsel i rustvogn, sidder vores lokale bedemand i Brønshøj klar til at hjælpe jer.

Læs mere

I er i trygge hænder hos vores bedemand i Brønshøj

Som bedemandsforretning er vi dagligt i kontakt med mennesker, som har mistet, og mennesker, som er i en svær og smertefuld periode i deres liv. Vi møder derfor altid vores kunder på en nærværende og professionel måde og tager hensyn til den situation, som de er i. Vi har stor forståelse for, at det er svært for jer som pårørende, og vi vil gøre vores til at få jer så smertefrit frem til begravelsen eller bisættelsen som muligt.

Når I tager kontakt til os, vil vi aftale et møde med jer, og har I lyst til det, kommer vores bedemand i Brønshøj meget gerne på hjemmebesøg hos jer. At være i trygge rammer kan gøre det nemmere at tale om det, der er svært. Og det er vores erfaring, at det giver en mere afslappet stemning. Under hjemmebesøget får vi de nødvendige detaljer om det sidste farvel på plads, og vi får sammen underskrevet de nødvendige papirer.

Rytterskolen_Brønshøj_09-04-06-1-600×600
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Hvordan skal det sidste farvel foregå?

Det er meget forskelligt, hvad vi hver især ønsker, at der skal ske med os, når vi går bort. Det ser vores bedemand i Brønshøj dagligt eksempler på. Nogle vil brændes, mens andre vil begraves i en kiste, nogle ønsker en traditionel begravelse, mens andre gerne vil nøjes med en bisættelse eller et sidste farvel helt uden ceremoni. Uanset hvad afdøde ønsker, har vi stor respekt for det valg, der er blevet truffet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe jer med at arrangere et sidste farvel, der er i afdødes ånd.

Er dødsfaldet sket pludseligt, har I måske ikke haft mulighed for at tale med afdøde om, hvad den pågældende gerne vil have, at der skal ske. I den situation er det jer som pårørende, der sammen må finde ud af, hvordan I vil sige farvel til den, som I har mistet, og om det skal være i form af en kirkelig begravelse eller en bisættelse fra kapellet. Er I i tvivl om noget, er vores lokale bedemand i Brønshøj naturligvis behjælpelig med alle de spørgsmål, I end måtte have. Vi kender alt til begravelser, bisættelser med mere, og vi er de helt rette at spørge, hvis I er i tvivl om, hvordan det traditionelt set plejer at foregå, og hvad I skal sørge for at få styr på.

 

Broenshoej_Kirke_Denmark-600×600
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst, til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Vores bedemand i Brønshøj arrangerer gerne begravelsen eller bisættelsen for jer

  Vælger I os som bedemand, er det helt op til jer, hvor meget og hvor lidt bistand I gerne vil have. Vi har arrangeret mange begravelser og ceremonier, hvor vi har stået for alt fra dekoration af kirken og blomster til kisten til kørsel i rustvogn og kontakt med kirkekontor og præst. Vi kan med andre ord hjælpe med alt, hvad der har med begravelsen at gøre, så I kan få mere tid til at forholde jer til de svære følelser, som I står med lige nu – og bare have tid til at være der for hinanden.

  Det kan være svært at overskue at skulle arrangere en masse praktiske ting, og det er netop derfor, at vores bedemand i Brønshøj gerne går ind og tager over. Kernen i vores bedemandsforretning er at hjælpe jer, der har det svært, og gøre den svære tid, som I går igennem, bare en lille smule nemmere.

  Læs mere

  Du kan komme i kontakt med bedemand i Brønshøj alle døgnets 24 timer

  Det er aldrig til at forudsige, hvornår et dødsfald sker, og hvornår I får behov for at ringe til en bedemand i Brønshøj. Derfor har vi valgt at have vores telefon åbent hele døgnet rundt. Vi er der for jer, når I har brug for os, og I er velkomne til at ringe til os dag som nat. I kan ringe til os på telefon 69 69 26 18. Foretrækker I at sende en mail, har I også den mulighed. Skriv til os på info@godafsked.dk. Så hører I fra os hurtigst muligt.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Nature-600×600