ClickCease
Map pin Lokation: Fredericia Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Fredericia

Vores bedemand i Fredericia tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Fredericia tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Fredericia får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Fredericia

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Få en god afsked hos vores bedemand i Fredericia

Vores bedemand i Fredericia står til din rådighed, så du og din familie kan få en god afsked med jeres kære. Midt i sorgen over at miste et nært familiemedlem eller en god ven, kan det virke uoverskueligt at arrangere den afsked, du og din familie ønsker for jeres kære. Det er netop her, du kan få den nødvendige hjælp og støtte til planlægningen og beslutningerne, der følger efter et dødsfald.

Det er sjældent, du har brug for vores rådgivning og service, men når du har brug for en bedemand i Fredericia, står vi til din rådighed – døgnet rundt. En god afsked starter med en personlig samtale med din lokale bedemand. Derfor kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt videre. Vi besvarer alle dine tvivlsspørgsmål, og hvis du har brug for en personlig samtale med det samme, kommer vi gerne hjem til dig inden for ganske kort tid.

Et dødsfald kommer ofte uventet og belejligt. Du vil derfor finde dig selv i en situation, hvor sorgen og tvivlen tynger dig. Hos Godafsked finder du altid en lokal bedemand, der kan bære ansvaret og de praktiske opgaver for dig i den svære tid. Vi har stor erfaring med at planlægge bisættelser og begravelser i Fredericia samt resten af landet, og vi gør alt for, at du og din familie får den afsked, I ønsker.

Kontakt vores bedemand i Fredericia og få en god snak.

Læs mere

En smuk afsked med bisættelse eller begravelse i Fredericia

Sorgen over at have mistet et nært familiemedlem er svær at bære. Det er en sorg, vi ikke kan mildne, men som din bedemand i Fredericia kan vi hjælpe jer med at få sagt et smukt, sidste farvel til jeres kære. Derfor gør vi alt for, at I får taget en god afsked. Den bedste afsked er den, hvor jeres ønsker og behov bliver imødekommet, og som foregår i afdødes ånd.

Det er helt op til jer, hvordan I ønsker, ceremonien skal foregå. Ved en bisættelse eller begravelse i Fredericia foregår ceremonien i en kirke efter jeres valg. Den eneste forskel på en bisættelse og begravelse er, at kisten køres til krematorie efter bisættelsen, hvorimod en begravelse afsluttes med jordpåkastelse på en kirkegård.

Havde afdøde særlige ønsker til valget af præst eller kirke? Det er ikke usædvanligt, at afdøde allerede havde gjort sig tanker om sin sidste rejse. Derfor gør vi naturligvis vores ypperste for, at alle ønsker bliver opfyldt. Hvis ceremonien skal foregå anderledes, f.eks. ved askespredning, kan vi naturligvis også hjælpe. Ønsker I ingen ceremoni, kan vi sagtens arrangere en afsked uden. Vi er her for at hjælpe og opfylde jeres personlige ønsker.

Har du brug for at tale med en erfaren og professionel bedemand i Fredericia, kommer vi gerne hjem til dig for en samtale. Vi kan være hos dig i løbet af ganske få timer, uanset hvornår du kontakter os. Her kan vi sammen tale om jeres situation samt jeres forventninger, ønsker og behov for den sidste afsked.

Fredericia 1
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Vi tager os af det praktiske

Du og din familie har brug for ro og tid til at sørge, når I har mistet en af jeres kære. Derfor kan det være vanskeligt at finde tiden og overskuddet til samtidig at planlægge en god afsked. Vores bedemand i Fredericia bistår med praktisk hjælp og personlig støtte, så I får den tid og ro, I har brug for. I kan trygt overlade planlægningen af en bisættelse eller begravelse i Fredericia til os.

Vores bedemand i Fredericia er lokalforankret og kender derfor byen og omegn. Derfor har vi også et nært forhold til de lokale kirker, kapeller og præster, hvorfor vi naturligvis har kontakten til alle instanser. Vi kan derfor lette din byrde ved at tage os af alle de praktiske anliggender efter dødsfaldet. Hvis I ønsker det, kan vi ligeledes kontakte de dygtigste, lokale blomsterbindere samt hjælpe jer med at finde lokaler, hvor I kan samles efter ceremonien.

Det er helt op til dig, hvor meget eller hvor lidt hjælp, vi skal bistå med. Her tager vi naturligvis også højde for din økonomi, for det sidste, du skal bekymre dig om, er prisen på en god afsked. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, hvor du kan se præcis, hvad du får for dine penge. Derfor har du mulighed for at få netop den afsked, du ønsker for din kære, altid til fast lav pris.

 

x-default
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Kontakt vores bedemand i Fredericia

  Ønsker du en bisættelse eller begravelse i Fredericia? Eller havde afdøde særlige ønsker for den sidste rejse? Uanset hvilken ceremoni, I ønsker for jeres kære, kan vores bedemand i Fredericia yde praktisk hjælp og personlig støtte, så I får den bedste afsked med jeres familiemedlem. Vi tilbyder vores assistance, når du har mest brug for den.

  Midt i sorgen over dit tab, er økonomien det sidste, du skal bekymre dig om. Derfor får du vores ydelser til fast lav pris, uden uforudsigelige udgifter. Vi tilbyder forskellige prispakker, hvor du har overblikket over, hvad du får for dine penge. Vores service er pålidelig og gennemsigtig. Derfor kan du trygt overlade de praktiske opgaver i vores hænder.

  En god afsked starter med en samtale, og vi står altid til din rådighed. Derfor kan du kontakte vores lokale bedemand døgnet rundt. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular her på siden eller til vores mailadresse.

  Ring til din bedemand i Fredericia, eller skriv til os på fredericia@godafsked.dk, så ringer vi, når det passer dig.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere