ClickCease
Map pin Lokation: Vejen Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand i Vejen

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Vejen tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Vejen får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Vejen

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Professionel bedemand i Vejen

Vores bedemand Vejen imødekommer dig med stor respekt, professionalisme og omsorg. Vi tilbyder dig altid den bedste kvalitetsservice ved begravelsen eller bisættelsen.

Det er aldrig nemt at miste et familiemedlem eller en nær relation i omgangskredsen. Det er en følelsesmæssig mavepuster, og det kan være vanskeligt at finde overskuddet frem til at få planlagt alt i forbindelse med den forestående begravelse eller bisættelse. Ikke desto mindre er planlægningen tvingende nødvendig. Men heldigvis behøver du ikke at stå med hele den tunge opgave selv. Hos Godafsked har vi opbygget et fagligt kompetent team af professionelle og omsorgsfulde bedemænd, der alle sammen arbejder for ét og samme mål: At give dig og din familie den smukkeste afsked samt gøre hele planlægningsprocessen så ubesværet og overkommelig for jer som muligt. Det er vores fornemste opgave at hjælpe jer bedst muligt igennem den svære tid.

Står du i den situation, at du har mistet et kært familiemedlem i Vejen eller omegn, står vores erfarne bedemand i Vejen altid klar med en kærlig og hjælpende hånd. Vi varetager det praktiske arbejde, tilbyder rådgivning og eksekverer i forhold til booking, administration og kontakt. Kort sagt: Vi er der for dig og følger dig tæt igennem hele forløbet lige fra dødsfaldet til afviklingen af selve afskedsceremonien. Vi gør det hele med en kærlig professionalisme og til priser, så alle kan være med – uafhængigt af pengepungens tykkelse.

Læs mere

Lad bedemanden i Vejen klare alt det praktiske arbejde for dig

Når et familiemedlem eller en nær bekendt går bort, kommer det ofte ganske pludseligt – når man mindst venter det. Det er de færreste, der rent faktisk har nået at vende afskedsceremonien med den afdøde inden dødsfaldet, og derfor står de fleste lidt på bar bund med en masse uafklarede spørgsmål. Hvilken type afskedsceremoni er i afdødes ånd? Hvor skal ceremonien konkret foregå? Hvilken præst skal kontaktes? Hvor mange administrative papirer skal underskrives? Der er mange udfordringer og opgaver, for slet ikke at tale om pyntning af kirke, bestilling af bårebuketter eller kistedekoration. Ja, spørgsmålene kan hurtigt hobe sig op og fylde i hovedet, og det kan være vanskeligt og uoverskueligt at få styr på alle de praktiske forhold. Heldigvis hjælper Godafsked dig med at finde samtlige svar, så du kan komme igennem den svære tid uden for mange bekymringer.

 

vejen-kirke-1
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Lad os hjælpe med det praktiske

Vores kompetente og omsorgsfulde bedemand i Vejen står altid klar til at agere din personlige sparringspartner, kyndige rådgiver og eksekverende part i forbindelse med planlægningen og afviklingen af såvel begravelse som bisættelse. Vi klarer alt det tunge, besværlige og praktiske arbejde for dig, hvad angår kontaktformidling, underskrivelse af administrative papirer hos det lokale kirkekontor, booking af kirke og præst samt meget mere. På den måde er du sikret, at der igennem hele planlægningsprocessen er styr på det formelle, så du ikke glemmer noget vigtigt. Det eneste, du skal bruge kræfter på, er at være mest muligt sammen med din familie og dine venner, så al din energi kan blive udnyttet til at få den bedst mulige afsked med din kære.

 

vejen-kirke
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Få en begravelse eller bisættelse med lokal forankring

  Hvor skal afskedsceremonien holdes? Det er et af de allervigtigste spørgsmål, man som pårørende skal have afklaret hurtigst muligt, så kirke, personale og en eventuel sognegård kan bookes. For mange efterladte er det utroligt vigtigt, at den afdøde bliver begravet eller bisat i fysiske og geografiske omgivelser, der giver mening. Det vil sige omgivelser, hvor den afdøde er vokset op eller har et nært, personligt tilknytningsforhold til. Dette har vi hos Godafsked altid for øje, hvilket blandt andet betyder, at vores bedemand i Vejen har indgående kendskab til og stor viden om lokalmiljøet og historien. Vi har rigtig gode erfaringer og arbejdsrelationer med de lokale kirker, og vi formidler kontakt til og koordinerer med den ønskede kirke i Vejen eller omegn. Vi kan desuden tilbyde at varetage kontakt og bestilling hos diverse blomsterdekoratører og -forhandlere i lokalområdet, så du kan få en hjælpende hånd med såvel bårebuketter og pynt til kirken som kistedekorationen.

  Hos Godafsked får du med andre ord altid lokalforankret kvalitetsservice.

  Læs mere

  Skræddersyet afskedsceremoni og god kundeservice døgnet rundt

  Vores kyndige bedemand i Vejen står klar til at rykke ud, så snart dødsfaldet indtræffer, og vi kommer gerne direkte hjem til dig i privaten på hjemmebesøg. På den måde er du og familien konstant i trygge og vante rammer, når afskedsceremonien skal planlægges.

  Bedemanden imødekommer dig altid med en professionel, omsorgsfuld og respektfuld tilgang, og vi er naturligvis lydhøre over for netop dine behov og ønsker. Det er din garanti for en skræddersyet afskedsceremoni nøjagtig efter dit hoved. Ønskes der ikke en traditionel begravelse eller bisættelse, bistår vi også gerne et flot og værdigt farvel direkte fra kapellet, hvis det er i afdødes ånd. Skulle du have nogle tvivlsspørgsmål, må du endelig ikke tøve med at kontakte vores telefonvagt på 81 61 11 66, der sidder klar til at hjælpe døgnet rundt.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere