ClickCease
Map pin Lokation: Brøndby Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Brøndby

Vores bedemand i Brøndby tilbyder:

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Brøndby tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Brøndby får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Brøndby

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Bedemand Brøndby

Med vores professionelle og omsorgsfulde bedemand i Brøndby får du og din familie hjælp til den smukkeste afsked med jeres kære – altid til en favorabel lavpris.

Står du og din familie i den situation, at I har mistet en nær relation? I så fald er I formodentlig allerede i gang med at tænke i, hvordan det sidste farvel skal se ud – og dét vil vi hos Godafsked i Brøndby eller omegn meget gerne hjælpe jer med.

Vores erfarne bedemand i Brøndby yder professionel og omsorgsfuld service, der er tilpasset nøjagtig efter dine og familiens behov. Altid med et kærligt smil på læben, med respekt for jeres situation og til markedets laveste priser, hvor alle kan være med uafhængig af pengepungens tykkelse.

Læs mere

Glem alt om det praktiske – vores bedemand i Brøndby gør arbejdet for dig

Når et familiemedlem eller en anden nær relation går bort, sker det ofte helt ud af det blå uden varsel. Et dødsfald kan ramme som et lyn fra en klar himmel, og derfor er det også de færreste, der følelsesmæssigt er forberedt, og man har sjældent fået afklaret med den afdøde, hvad personens ønsker og tanker om det sidste farvel var. Dette efterlader en lang række uafklarede spørgsmål, og det bliver ikke nemmere af, at der pludselig melder sig et væld af praktiske gøremål og ting, man skal tage stilling til nu og her i forbindelse med den forestående begravelse eller bisættelse.

Hvilken kirke skal danne rammen? Hvem skal præsten være? Hvilke blomsterdekorationer skal der være på kisten og i kirken? Og hvad med alt det omfattende, administrative papirarbejde, der følger med? Spørgsmålene er mange, og det kan virke ganske uoverskueligt at finde svarene. Heldigvis kan vi hos Godafsked hjælpe dig med at besvare samtlige tvivlsspørgsmål – og mere til.

Et samarbejde med vores bedemand i Brøndby betyder nemlig, at vi klarer alt det praktiske arbejde for dig. Vi formidler kontakten til præst, kirke og blomsterdekoratører, og vi rådgiver, booker og bestiller, ligesom vi udfylder de nødvendige og formelle papirer og guider dig igennem samtlige dele af forløbet op til den svære dag. Alt dette sker selvfølgelig i tæt dialog og nært samarbejde med dig og din familie, der konstant bliver taget med på råd, så vi sikrer os, at både processen og selve afskedsceremonien bliver nøjagtig, som I ønsker og havde forestillet jer. På den måde er I nemlig garanteret en god afsked – den bedste af slagsen, vel at mærke.

 

Brøndby_Strand_Church_Denmark_2017-02-11-600×600
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Få en god afsked, der er lokalforankret og personlig

Hvor skal den afdøde begraves eller bisættes henne? Dette er et af de første spørgsmål, der naturligt melder sig, når en nær relation går bort. For rigtig mange er det afgørende, at den afdøde får sit sidste farvel i vante og velkendte omgivelser, som giver mening for såvel personen selv som de pårørende. Derfor vælger mange at afvikle begravelsen eller bisættelsen byen eller området, hvor den afdøde er vokset op eller har haft et nært tilknytningsforhold til.

Dette har vi hos Godafsked altid øje for, hvilket betyder, at vores bedemand i Brøndby har indgående kendskab til og stor viden om byen og kommunen. Bedemanden er forankret i byen og kender både til dens historie og lokalsamfundet. Du er således garanteret en service, der indebærer god erfaring med og nære samarbejdsrelationer til de lokale kirker i Brøndby Kommune, og vores bedemænd har blandt andet bistået begravelser og bisættelser i kirker såsom Brøndbyøster Kirke, Brøndby Strand Kirke og Brøndbyvester Kirke. Vi kender personalet og præsterne og kan hjælpe med kontakt såvel som booking.

Derudover har vi stærkt kendskab til diverse blomsterdekoratører og -forretninger i Brøndby og omegn, og vi kan derfor være behjælpelige med både rådgivning og bestilling af flotte kistedekorationer samt bårebuketter til kirken. Vores rådgivning tager selvfølgelig altid udgangspunkt i dine smagspræferencer og ønsker, så du får det nøjagtig, som du og familien har forestillet jer. På den måde kan vi garantere dig en personlig, tilpasset og lokalforankret afskedsceremoni – akkurat i den afdødes ånd.

unnamed
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Det sidste farvel i trygge hænder hos Bedemand Brøndby

  En af de vigtigste værdier for vores arbejde med mennesker hos Godafsked er, at vores kunder altid føler sig trygge hele vejen igennem forløbet – fra start til slut. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder dig personlige hjemmebesøg kort tid efter, at dødsfaldet er indtruffet. Vi kommer direkte hjem i dit hjem, hvor den indledende samtale foregår stille og roligt i dit tempo. Her forventningsafstemmer vi og aftaler alt det praktiske under kyndig rådgivning fra vores professionelle og omsorgsfulde bedemand.

  Hjemmebesøget sikrer, at du befinder dig i trygge og vante rammer, når de vanskelige beslutninger skal træffes, og du får således samtidig mulighed for at tilbringe mest muligt tid sammen med din familie. Vores bedemand i Brøndby møder dig og din familie med stor forståelse, imødekommenhed og med et kærligt og respektfuldt smil på læben. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas i situationen og kan tale åbent, frit og ærligt i fortrolige rammer. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at guide dig igennem den svære tid på bedste vis og ikke mindst garantere dig og familien den smukkest afsked.

  Med andre ord: Jeres sidste farvel til afdøde er i trygge hænder hos Godafsked.

  Læs mere

  Skræddersyede 1:1-løsninger på dine præmisser

  Hvordan skal selve afskedsceremonien se ud og forløbe? Det er dybt individuelt, hvordan man som person forestiller sig, at det sidste farvel skal se ud. Mange har måske slet ikke nået at få afklaret med den afdøde, hvad personen selv ønskede, og står derfor ene og alene med beslutningen.

  Hos Godafsked er vi altid lydhøre over for netop de ønsker og tanker, du og familien måtte have i forhold til afskedsceremoniens udformning. Er du og din familie eksempelvis ikke til en traditionel begravelse eller bisættelse, kan vi også facilitere et smukt sidste farvel direkte fra kapellet, hvilket vores bedemand i Brøndby naturligvis bistår med samme høje servicestandard. Vi skræddersyer vores løsninger 1:1 og tilpasser forløbet efter situationen – helt og aldeles på dine præmisser.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har I netop mistet et kært familiemedlem? 

  Skulle du ligge inde med nogle tvivlsspørgsmål, eller mangler du bare gode råd og kyndig vejledning, kan du altid ringe til os på telefon 81 61 11 66. Vores telefonvagt sidder klar alle døgnets timer og kan hjælpe dig med alt lige fra spørgsmål om det praktiske og administrative til mere personlige rådgivningsspørgsmål.

  Det er desuden muligt at booke begravelsen eller bisættelsen online – nemt og hurtigt med blot tre klik. Det er meget overskueligt og let tilgængeligt, og du kan gøre det hele hjemme i din privatbolig sammen med familien, så du har ro og trygge rammer til beslutningen.

  Hos Godafsked ser vi frem til at hjælpe dig og din familie med at få en smuk og god afsked.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere