ClickCease
Map pin Lokation: Dronninglund Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Dronninglund

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Dronninglund tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Dronninglund får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Dronninglund

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79
Holstebro træer
Rannvá Jacobsen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 85
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
Holstebro træer
Minna Christensen

Teamleder

+45 71 99 11 73
Holstebro træer
Lillian Tuemose

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 63
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 66

Bedemand Dronninglund

Lad vores kompetente og nærværende bedemand Dronninglund hjælpe dig og dine nærmeste godt igennem den svære tid i forbindelse med et familiemedlems dødsfald. Optimal service til skarpe priser.

Står du og din familie i den situation, at et nært familiemedlem er gået bort, og mangler I stadig at få sagt det allersidste farvel – på den smukkeste og bedste vis? I så fald kan vi hos Godafsked være behjælpelige. Vores bedemand i Dronninglund står altid klar til at varetage alle de praktiske opgaver, og han kan agere personlig og nærværende sparringspartner, der tilbyder rådgivning efter dine behov. Alle vores serviceydelser afspejler samme høje kvalitet – til nogle af landets mest konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Vores bedemand i Dronninglund påtager sig alle de praktiske opgaver

Når et kært familiemedlem eller en nær relation i omgangskredsen tager afsked med livet, kommer det ofte ganske uventet, når man mindst venter det. Man er typisk på ingen måde forberedt på bortgangen, og det er de færreste, der rent faktisk har nået at vende og snakke åbent om, hvordan den afdøde selv har tænkt, at den efterfølgende afskedsceremoni skal forløbe og se ud. Skal det være en begravelse, en bisættelse eller noget helt tredje? Skal der være gravsten, eller er ønsket en placering på de ukendtes grav? Og ville den afdøde mon overhovedet have et kirkeligt ritual?

Spørgsmålene melder sig hurtigt på stribe, og det kan være meget vanskeligt og uoverskueligt for de efterladte at tage stilling til de mange praktiske forhold og gøremål samt træffe de vigtige beslutninger. Hjælpen er heldigvis nær – og den hedder Godafsked. Vi hjælper pårørende med at få planlagt og afviklet såvel begravelser som bisættelser, og vi sikrer, at det ender ud med den bedst mulige og smukkeste afsked med deres kære.

Vores bedemand i Dronninglund garanterer dig personlig service og professionel håndtering af samtlige praktiske opgaver, hvilket både inkluderer rådgivning, koordinering og eksekvering. Ikke engang det tunge og administrative papirarbejde skal du bekymre dig om. Vi garanterer dig, at der er fuldstændig styr på alt det formelle, så du kun skal koncentrere dig om at være sammen med dine nærmeste og bruge kræfter på at få den bedst tænkelige afsked.

 

Dronninglund_Slot1-1024×651
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Tryghed fremfor alt – vi møder dig på din hjemmebane

Hos Godafsked er vi fuldt ud bevidste om, at vi til dagligt arbejder med mennesker, der står i en dybt følelsesladet og hård livssituation. De er typisk meget sårbare og emotionelt påvirkede, hvilket alle vores bedemænd har fuld forståelse for og tager hensyn til i mødet med hvert enkelt menneske. Derfor er det også afgørende for os, at du konstant er tryg og føler dig godt tilpas igennem hele planlægningsprocessen – lige fra første samtale til det sidste håndtryk.

Dette sikrer vi for det første ved at levere imødekommende, lydhør, nærværende og omsorgsfuld service til alle vores kunder, så de føler sig set og hørt og, ikke mindst, føler, at de kan åbne sig op og være ærlige. For det andet tilbyder vi altid at komme direkte ud til dig i form af hjemmebesøg kort tid efter dødsfaldet, så du ikke skal belemres med at skulle tænke i transport og lignende. Vi møder dig så at sige på din hjemmebane, så du er i trygge, vante og genkendelige omgivelser, når vi skal indlede den svære samtale om praktisk planlægning af forløbet og selve afskedsceremonien. Samtidig sikrer hjemmebesøget, at du får maksimal tid sammen med dem, der betyder allermest for dig i den svære tid – nemlig familien og vennerne.

Godafsked leverer mærkbar tryghed fremfor alt, og vores bedemænd går til arbejdet med stort engagement, professionalisme og en kærlig og respektfuld tilgang.

 

228481_dronninglund_slot_oppefra
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Jette Jensen
Rannvá Jacobsen
Thorbjörn Bache
Minna Christensen
Lillian Tuemose
Bettina Lasada

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Det sidste farvel – i lokale og vante omgivelser

  Spørgsmålet om, hvor selve afskedsceremonien skal foregå, er et af de første punkter, man som pårørende skal tage stilling til. Her er det ofte nærliggende, at begravelsen eller bisættelsen afvikles i selve byen eller lokalområdet, hvor den afdøde voksede op eller havde en tæt tilknytning til. Dette giver ofte bedst mening for både den afdøde og de efterladte, og derfor gør vi hos Godafsked også en stor dyd ud af at kunne levere lokalforankret service til vores kunder.

  Vores erfarne og lokale bedemand i Dronninglund har et nært forhold til Dronninglund og omegn, hvilket betyder, at bedemanden både har stor viden om og indgående kendskab til lokalmiljøet. Dette indebærer blandt andet gode samarbejdsrelationer med de lokale kirker, eksempelvis Dronninglund Kirke, hvilket gør det nemt for os at formidle og varetage kontakt til præsten, booke kirken og klare det administrative papirarbejde hos det lokale kirkekontor. Samtidig har vi stort kendskab til lokale blomsterdekoratører i området, og vi tilbyder hjertens gerne både rådgivning om og bestilling af kistedekorationer såvel som bårebuketter til kirken. Alt sammen ud fra dine ønsker, smagspræferencer og behov.

   

  Læs mere

  Skræddersyede løsninger og tilgængelig service 24/7

  Der er aldrig to afskedsceremonier, der er ens. Den afdøde og de pårørende behandles som individuelle tilfælde, og derfor skræddersyer vi hos Godafsked altid vores løsninger ud fra, hvilken situation du og din familie er i. Skulle I eksempelvis ikke ønske en begravelse eller bisættelse, er det også muligt at få et smukt farvel fra kapellet, og vores bedemand i Dronninglund kan selvfølgelig garantere jer samme gode service og høje kvalitetsniveau.

  Vi gør en stor dyd ud af at levere den bedste kundeservice, hvilket blandt andet betyder, at vi er der for dig – altid. Og dét mener vi bogstaveligt talt, da du altid har mulighed for at kontakte os via vores telefonvagt på telefon 81 61 11 66, hvor vores kompetente personale sidder klar til at rådgive og besvare et hvilket som helst spørgsmål 24/7. Her kan vi samtidig også vejlede dig i forhold til praktiske forhold såsom booking af bedemand og kontaktformidling til kirke og præst. Du må endelig ikke tøve med at henvende dig, for vi lytter – altid!

   

  188482_Dronninglund_Kunstcenter_oppefra

  Kontakt din bedemand i Dronninglund

  Er du typen, der finder ro ved at betjene de digitale medier, kan du alternativt vælge at booke din bedemand i Dronninglund online her på hjemmesiden. Det er meget nemt, hurtigt og bekvemt, og du kan foretage bookingen hjemme foran din private computer sammen med din familie. Dette kan give dig den fornødne ro, der skal til for at kunne træffe de rette beslutninger, der passer til dine og familiens behov.

  På vores hjemmeside kan du orientere dig i vores mange forskellige prispakker. Vi kan garantere dig, at der er løsning, som matcher dine behov såvel som pengepungen.

  Vi ser frem til at høre fra dig – vores bedemand i Dronninglund glæder sig til at yde jer den bedst mulige service, så du og familien kan få en smuk, personlig og god afsked.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere