ClickCease
Map pin Lokation: Vejle Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Vejle

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Vejle tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Vejle får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Vejle

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

En god afsked til fast pris

Står du i en situation, hvor du har mistet en nær pårørende, hvad enten det er et familiemedlem eller en særlig kær ven, kan der være vanskeligt at rumme andet end den sorg, der følger en sådan livsændrende begivenhed. I denne sorg står du overfor en række praktiske opgaver og store beslutninger, der skal løses og træffes inden du kan tage den endelige afsked med det menneske, du har mistet.

Det er svært at forholde sig pragmatisk og opmærksomt på de opgaver der ligger foran dig, når du oplever at miste en, der har betyder alverden i dit liv. Derfor benytter mange sig af assistance fra en bedemand, når de praktiske detaljer vedrørende dødsfaldet og en eventuel højtidelighed skal falde på plads. Ligesom det kan være vanskeligt at forholde sig til de mange opgaver, kan det for en del også være uoverskueligt at forholde sig til prisen for de ydelser, bedemanden tilbyder. Derfor står mange desværre med en ærgerlig oplevelse, når regningen skal betales, fordi det i sorgen kan være uigennemskueligt at forholde sig til priser og skjulte gebyrer.

Hos Godafsked finder du en gennemskuelig prisliste, så du ved, hvad prisen bliver for de valg, du træffer vedrørende den sidste afsked. Hos os er fair behandling og gennemsigtige priser kernen i vores forretning.

Læs mere

Kontakt din lokale bedemand i Vejle

Har du mistet en pårørende og har du et behov for hjælp fra en bedemand i Vejle, kan du kontakte din lokale afdeling af Godafsked, hvor vores medarbejdere står klar med deres service døgnet rundt i alle ugens dage. Hos din lokale Godafsked i Vejle kommer dit opkald aldrig ubelejligt, så du kan altid ringe til os, hvis du har brug for assistance fra en bedemand.  Når du har kontaktet bedemanden bliver du tilbudt en personlig samtale i dit hjem i Vejle eller et andet sted efter dit valg. Her finder I ud af, hvilke opgaver i forbindelse med dødsfaldet, du og dine pårørende har behov for hjælp til, og herefter begynder bedemanden sit arbejde.

Det er forskelligt, hvilke opgaver pårørende har behov for hjælp til, når et dødsfald indtræffer og en højtidelighed skal planlægges. Hos din lokale bedemand i Vejle kan du få hjælp med alle de praktiske og administrative opgaver, der følger et dødsfald, så du kan få plads i sorgen. Hos Godafsked lytter vi til dine behov og ønsker, og tilrettelægger vores ydelser i forhold til dem.

Vejle1
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

Arranger en begravelse i Vejle

Et dødsfald blandt en af dine nærmeste kan komme som et uventet chok eller et ventet udfald af længere tids sygdom, og det kan derfor være forskelligt, hvor langt man som efterladt er kommet i overvejelserne omkring den sidste afsked. Måske har den afdøde haft et helt klart billede af, hvordan begivenheden skal forløbe, måske har denne aldrig skænket det en tanke. Hos Godafsked i Vejle giver vi dig plads til at træffe de rigtige beslutninger vedrørende den sidste afsked, og hvadenten du har behov for at planlægge en begravelse eller en bisættelse står vi klar med vores hjælp.

Har du eller den afdøde truffet valg om, at højtideligheden skal ske ved en begravelse i Vejle kan vi hjælpe dig med alle de praktiske detaljer vedrørende denne. Vi sørger for koordinering med præst, kirkekontor og graver, når vi skal hjælpe dig med at arrangere en begravelse i Vejle. Hos os finder du også hjælp til bestilling af blomster til højtideligheden og indrykning af dødsannonce, ligesom vi også gerne er behjælpelige med at arrangere et traktement efter ceremonien er overstået. Har du behov for hjælp til at dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp er vi naturligvis også behjælpelige med den slags.

Skal du arrangere en begravelse i Vejle, står vi hos Godafsked klar til at hjælpe dig med kompetent og omsorgsfuld vejledning og hjælp, så du får tid til at sige ordentligt farvel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Begravelse i Vejle – få den dag, I ønsker

  Det er ikke altid, at et dødsfald afsluttes med en højtidelig handling. I stedet for at tage afsked ved en begravelse eller bisættelse, er det for nogle det rette valg med et farvel uden ceremoni. Hvis du ønsker at tage denne type afsked, er vi hos Godafsked også behjælpelige her. Uanset om du og dine pårørende vælger at tage afsked ved en højtidelighed eller uden en ceremoni, gør vi hos Godafsked altid vores bedste for at imødekomme dine behov og ønsker, så det sidste farvel står som en mindeværdig og god oplevelse for de pårørende.

  Læs mere

  Få hjælp til bisættelse eller en afsked uden ceremoni i Vejle

  Har du mistet en nær slægtning eller en kær ven, du ønsker at tage afsked med ved en bisættelse, kan du trygt kontakter Godafsked i Vejle, der med professionel og erfaren vejledning hjælper dig igennem det svære forløb. Hos os finder du hjælp til alle aspekter af den endelige afsked, så du og dine pårørende kan få tid til at være i den sorg, der følger et dødsfald. Hvis der er truffet valg om, at højtideligheden skal foregå ved en bisættelse, hjælper vores medarbejdere i Vejle dig med tilrettelæggelse af de forskellige detaljer vedrørende højtideligheden, ligesom vi kan hjælpe dig med papirarbejdet vedrørende dødsfaldet. Efter højtideligheden kører vores medarbejder den afdøde til krematoriet, og herefter kan en urnenedsættelse finde sted.

  Hos Godafsked i Vejle er vi også behjælpelige med at arrangere bisættelsen med en afslutningsvis askespredning, så du og dine pårørende kan tage den helt rigtige afsked.

  Holstebro træer

  Har I brug for vores hjælp? Kontakt os i dag

  Hos Godafsked behøver du ikke vente med at kontakte os til om morgenen. Vores telefoner er åbne døgnet rundt.

  Ring til os på telefon 81 61 11 66, hvis I gerne vil aftale et møde eller blot har spørgsmål. I kan også vælge at sende en mail på info@godafsked.dk, hvis I foretrækker det.

   

  Afdelinger i nærheden: