ClickCease
Map pin Lokation: Grindsted Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Produkter

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

svane-icon

Bedemand Grindsted

 • Personlig samtale, når det passer jer
 • Koordinering med præst, kirkekontor og graver
 • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.
 • Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

 

Vi sikrer, at hele processen omkring bisættelse, begravelse og askespredning forløber gnidningsfrit.

checkmark-white-circle-pink

Landsdækkende kvalitetskoncept

checkmark-white-circle-pink

Medlem af FIAT-IFTA

Fremragende
speech-bubble
Personlig samtale såfremt du ønsker det
church
Koordinering med præst, kirke og graver

Godafsked's bedemand i Grindsted tilbyder:

Begravelse
Begravelse

Når kisten skal jordfæstes.

Kisten nedsænkes på gravstedet. I går fra ceremoni i kirken, herefter ud til gravstedet hvor kisten nedsænkes.
Fra 9.990,-
Bisættelse
Bisættelse

Når kisten skal brændes

Ceremoni fra kirken eller kapel, rustvognen kører herefter til krematorium og kisten bliver brændt. Urnen køres til sidst til kirkegården.
Fra 12.990,-
Askespredning
Askespredning

Asken spredes over åbent hav

Næsten det samme som bisættelse, forskellen er at asken spredes over åbent hav, i stedet for at nedsættes på kirkegården.
Fra 13.990,-
Uden ceremoni
Uden ceremoni

Hvis du ikke ønsker ceremoni.

Hvis du ikke ønsker ceremoni. Rustvognen henter afdøde og kører direkte til krematorium. Urnen køres efter brænding til kirkegården.
Fra 9.990,-

Med Godafsked’s bedemand i Grindsted får du:

checkmark-white-circle-purple

Personlig samtale, når det passer jer

checkmark-white-circle-purple

Koordinering med præst, kirkekontor og graver

checkmark-white-circle-purple

Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce etc.

checkmark-white-circle-purple

Dokumenthåndtering og ansøgning om begravelseshjælp

Godafsked Grindsted

Vi er klar til at hjælpe

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Din personlige bedemand i Grindsted

Når en af dine kære går bort, står du pludselig i en situation, der kræver meget energi og planlægning. Midt i sorgen er det selvsagt en stor udfordring at finde overskuddet til at tage sig af de praktiske anliggender. Vores bedemand i Grindsted hjælper dig trygt og sikkert igennem de svære dage, hvor vi tager os af alt det praktiske arbejde for dig.

Hos os er du i trygge hænder, når vi hjælper dig med at arrangere en bisættelse eller begravelse i Grindsted. Havde afdøde særlige ønsker for ceremonien, eller har I som familie et ønske for dagen, gør vi naturligvis vores til, at ceremonien bliver, som I ønsker den. Vi tager os desuden af det formelle papirarbejde, så du ikke skal bekymre dig om det praktiske.

En god afsked begynder med en samtale i rolige og trygge rammer. Derfor kommer vi hjem til dig, hvor vi i fred og ro kan tale om din og din families situation. Kontakt vores bedemand døgnet rundt. Vi står til din rådighed, lige når du har brug for os.

Læs mere

Overlad det praktiske til vores bedemand i Grindsted

Der vil typisk dukke en masse spørgsmål og tvivl op, når du mister et nært familiemedlem. Sorgen og fortvivlelsen over tabet er i sig selv svært at bære. Det er derfor de færreste, der har lyst eller overskud til at planlægge det sidste farvel. Det er netop her, en bedemand kan hjælpe dig, for med vores viden, støtte og rådgivning hjælper vi dig med at træffe alle de sidste, vigtige beslutninger.

Hos vores bedemand i Grindsted får du den støtte og det overblik, du har brug for, så du og din familie får den nødvendige ro og plads til at sørge. I skal ikke bekymre jer om de praktiske og administrative opgaver, der følger efter dødsfaldet. Vi har ekspertisen til at tage os af alt det praktiske samt planlægge en bisættelse eller begravelse i Grindsted.

Ved et dødsfald følger mange tvivlsspørgsmål. Det er helt naturligt, men i denne situation er det vigtigt at have en erfaren bedemand ved sin side. Hos vores bedemand kan du trygt overlade alle dine tvivlsspørgsmål hos os. Intet bliver overladt til tilfældighederne, for vi står for alt arbejdet i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen i Grindsted.

Grindsted1
checkmark-purple-transparent
100% tilfredshed, vi hjælper til du er tilfreds

En personlig samtale med vores lokale bedemand i Grindsted

Et dødsfald kommer sjældent på et belejligt tidspunkt. Derfor kan du altid ringe til os, når du får brug for vores service. Vi står til rådighed for en samtale døgnet rundt. For at sikre dig ro og tryghed i den svære stund, kommer vi gerne hjem til dig. Hjemme hos dig taler vi stille og roligt om afdøde samt jeres ønsker til et sidste farvel.

Vores bedemand i Grindsted har et indgående kendskab til lokalmiljøet. Derfor kan I stole på, at vi kan være behjælpelige med at arrangere lige den ceremoni, hvor I ønsker det. Bedemanden har et godt forhold til de lokale præster og et indgående kendskab til kirkerne i området. Derfor kan vi arrangere den rette bisættelse eller begravelse i Grindsted for jer.

Blandt de mange smukke kirker, I kan vælge, kan vi nævne Grindsted Kirke, Urup Kirke og Vestermarkskirken. Måske havde afdøde et særligt ønske til kirke eller præst? Dette ønske opfylder vi naturligvis gerne, så I får den smukke og personlige dag, I ønsker.

Grindsted2
clock-24_7
Døgnåbent, så du kan ringe når det passer
Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

  Book en tid med en bedemand

  Vælg et tidspunkt som passer dig bedst til et møde omkring dine behov.

  placeholder

  Få en god afsked med den rette ceremoni

  Det er en stor smerte at miste et nært familiemedlem. Det er en smerte, som vi ikke kan mildne, men vi kan hjælpe jer med at få en god afsked, der kan give jer ro i sindet. Den bedste afsked er den, der lever op til jeres ønsker og behov. Vores bedemand i Grindsted vil gøre alt for, at I får lige den afsked, I ønsker for jeres kære.

  Lad os hjælpe jer

  En bisættelse eller begravelse i Grindsted er et yndet valg, idet de begge foregår ved en ceremoni i en kirke efter jeres ønske. Den eneste forskel på en bisættelse og en begravelse er, at kisten ved en bisættelse køres til krematoriet, hvor ceremonien ved en begravelse derimod ender med jordpåkastelse på en kirkegård. Hvordan I ønsker, at ceremonien skal foregå, vælger I. Vi kan naturligvis også opfylde afdødes eventuelle ønsker vedrørende præst eller kirke.

  Har I særlige ønsker vedrørende ceremonien, hjælper vores bedemand i Grindsted meget gerne med at arrangere den helt rette afsked for jer. Her kan vi rådgive om f.eks. askespredning og reglerne herom. Vi ved, hvor meget en god afsked betyder for jer som familie. Derfor arrangerer vi lige den ceremoni, I ønsker.

  Holstebro træer

  Kontakt din bedemand i Grindsted døgnet rundt

  Det sker sjældent, at du har brug for en bedemand. Men når du står i den situation, at en af dine nære går bort, står vores bedemand i Grindsted til din rådighed med det samme. Vi kan være hjemme hos dig i løbet af ganske kort tid, hvor vi stille og roligt tager en snak om jeres situation, ønsker til ceremonien og gennemgår de formelle anliggender. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi hjælper dig, når du har brug for det.

  En god afsked starter med en god samtale. Derfor kan du altid ringe til os på telefon 81 61 11 66 eller skrive til os på grindsted@godafsked.dk. Vi arrangerer den rette afsked med en bisættelse eller begravelse i Grindsted.

   

  Afdelinger i nærheden:

  Læs mere