ClickCease
Map pin Vælg lokation Dropdown
Fremragende

Døgnservice: +45 81 61 11 66

book

Ydelser

layers

Priser

chat

Chat med os

Find afdeling

Vælg den afdeling der giver mening for dig/jer

I nærheden

Godafsked

Nyttig viden

Grenaa 1

Begravelse – Hvor lang tid efter død

En begravelse er en sørgelig begivenhed, som vi alle før eller siden vil komme ud for at deltage i. Døden er en naturlig del af livet, og selvom den kan være barsk at forholde sig til, så er der ingen, der kan gå gennem et helt liv uden at blive tvunget til at forholde sig til døden.

Bobestyrer til skifte af bo

Efter et dødsfald, vil mange have spørgsmål til et skifte af dødsbo. Noget vi ikke beskæftiger os med til hverdag, og noget som mange aldrig har prøvet før. Derfor tilbyder Godafsked Bedemand gratis rådgivning omkring skifte af et dødsbo.

Hvad koster den billigste begravelse?

Disse spørgsmål dukker relativt ofte op hos danskerne, når et familiemedlem eller en nær person i omgangskredsen afgår ved døden. Døden og den efterfølgende behandling af afdøde er stadig i dag et tabubelagt emne, som man sjældent taler om eller tænker over i hverdagen.

Sådan foregår en begravelse

En begravelse er nok det mest kendte afskedsritual i daglig tale, for selvom bisættelser er mindst ligeså anvendte som begravelser, så skelner de fleste ikke imellem de to ritualer. Og der er da heller ikke den store forskel på de to ritualer.

Muslimsk begravelse - traditioner og ritualer

I islam anses døden som værende overgangen fra det jordiske liv til efterlivet. Hvad der kommer til at ske i denne fase anses som værende afhængig af, om afdøde har levet et godt liv som troende muslim.

Skovbegravelse

En skovbegravelse er et smukt og fredfyldt alternativ til en urnebegravelse på en kirkegård. En skovbegravelse betyder, at urnen nedsættes i ikke-indviet jord. På den måde kan en skovbegravelse være et godt alternativ til dem, der ønsker en religionsneutral begravelse.

Hvorfor flager vi i dag?

I Danmark har vi mange traditioner, der går lang tid tilbage. Én af dem er vores flag, Dannebrog, der har en lang historie og som går helt tilbage til år 1219, da det første gang viste sig for Valdemar Sejr under et slag uden for Tallinn.

Hvad koster askespredning

Når et nærtstående familiemedlem, der i mange år har stået din familie og dig kært, afgår ved døden, er der i mange tilfælde mange spørgsmål, man som pårørende mangler svar på.

Hvad koster en begravelse i gennemsnit?

Hvad koster en begravelse i gennemsnit? Et spørgsmål, der ikke er helt let at besvare eller sætte tal på, og der er rigtig god grund til, at netop det spørgsmål er blandt de mest hyppige søgninger, når man er pårørende til en afdød.

Regler for askespredning

Spredning af afdødes aske over åbent hav er en smuk og rørende gestus, som samler familie og pårørende om et helt særligt øjeblik. Men der er enkelte regler og retningslinjer som skal overholdes, før en tilladelse kan bevilliges af Kirkeministeriet.

Hvorfor rejses flaget på hel efter begravelse?

Ved begravelser og dødsfald bliver der altid flaget på halv stang. Det symboliserer sorg at have flaget på halvt, og det er forklaringen på, hvorfor det at flage på halvt altid har noget med dødsfald at gøre. Men hvordan kan det så være, at flaget bliver rejst på hel igen, umiddelbart efter at begravelsen er ovre?

Hvad skriver man på en bårebuket?

En begravelse eller en bisættelse er en af de mest følsomme og sårbare situationer, vi som mennesker bliver udsat for her i livet. Der opstår mange forskellige tanker og spørgsmål inden i os. Nogle af dem er af helt lavpraktisk natur såsom, hvad man skriver på en bårebuket.

Jødisk begravelse - traditioner og ritualer

I jødedommen anses menneskets død som overgangen mellem den fysiske og den åndelige verden, og en jødisk begravelse er således et vigtigt ritual der afvikles med respekt for både den afdøde og de sørgende.
En jødisk begravelse skal afholdes hurtigst muligt

Kirker i København

I Københavns Kommune er der officielt 10 administrative bydele, og i de bydele findes der i alt mere end 80 folkekirker, der i byggestil og i alder er vidt forskellige.

Godafsked

Mød nogle af vores medarbejere

IMG_3929
Line Helsted

Administrationschef

+45 71 99 11 76
IMG_3939
Stine Norman

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 73
IMG_3975
Bettina Lasada

Bedemands koordinator

+45 81 61 11 44
IMG_3870
Thorbjörn Bache

Administrerende direktør

+45 81 61 11 66
IMG_3916
Jette Jensen

Bedemands koordinator

+45 71 99 11 79

Afdelinger hos Godafsked

Line Helsted
Stine Norman
Bettina Lasada
Thorbjörn Bache
Jette Jensen

    Bliv ringet op når det passer dig

    Udfyld felterne nedenfor og bliv kontaktet af en bedemand.

    placeholder
    clock-24_7
    Døgnåbent, så du kan ringe når det passer dig